Deltag i virtuel ølsmagning med Royal Unibrew

27. marts 2020 kl. 10:41 af Martin Stigaard Skammelsen

Mange danskere går en påskeferie i møde, hvor påskefrokoster og oplevelser med familie og venner må aflyses på grund af coronavirus. Som et plaster på såret samler AaB's samarbejdspartner Royal Unibrew 12 bryggerier for at give danskerne en anledning og et sted, hvor de kan mødes og skåle – uden at gå på kompromis med myndighedernes anbefalinger. Langfredag inviterer de sammen til Danmarks største virtuelle ølsmagning. 

Konceptet er enkelt: En kasse med de øl, der er med i smagningen, kan bestilles frem til 5. april på www.craftmakerscollective.com, Herfra leveres øllene lige til døren. I kassen er der en kort beskrivelse af hvordan man deltager - og et link til arrangementet.

Arrangementet finder sted fredag den 10. april kl. 13.00. I løbet af de 3-4 timer, som arrangementet forventes at vare, vil man kunne se og høre med live om de forskellige øl fra nogle af Danmarks dygtigste brygmestre og øleksperter – samtidig med at man vil kunne smage dem hjemme fra sin egen dagligstue. Og har man spørgsmål, vil man løbende kunne stille dem til de medvirkende, da ølsmagningen livestreames på Facebook.

Bag initiativet står Royal Unibrew’s specialølbryggeri Theodor Schiøtz Brewing Co. og brewpubben Anarkist.

Som et virtuelt langbord

Målet med Danmarks Største Ølsmagning er at give danskerne et sted at samles om god øl i en vanskelig tid. Samtidig skal arrangementet give en håndsrækning til en branche, der kæmper. 

- Nedlukningerne i forbindelse med corona tager hårdt på branchen. Ikke mindst på alle mikrobryggerierne, der i høj grad er afhængige af salget på barerne. Vi vil gerne være med til at sikre, at danskerne også i fremtiden har meget spændende øl at vælge mellem. Det kræver, at vi samarbejder på tværs i branchen og tænker nyt, siger Jesper Larsen, der er Nordic Marketing Manager for Craft Beer hos Royal Unibrew.

På craftmakerscollective.com kan man købe en ølkasse med alle 12 øl, der er med i smagningen. Og ambitionerne for arrangementet er høje:

- Vi vil gerne lave en slags virtuelt langbord - en folkefest for alle uanset om man er til pilsner, stout eller IPA’er. Det savner vi her midt i den tid, hvor danske barer, ølværksteder og brewpubs er tørlagte,” siger Jesper Larsen. 

Fakta

  • Danmarks største ølsmagning i cyberspace er åben for alle.
  • Man kan købe en samlet ølkasse med alle 12 øl, der er med i smagningen, på www.craftmakerscollective.com.
  • Prisen er kr. 349 inkl. moms + fragt og kassen kan blive leveret lige til kundens dør
  • Ølkasserne kan bestilles frem til søndag d. 5. april kl. 23.59.
  • Smagningen vil naturligvis også kunne streames efterfølgende, så man kan nyde de mange øl henover påskedagene, hvis man ikke har mulighed for at se med live om fredagen.
  • Har man ikke mod på at smage sig igennem 12 øl, er man også velkommen til gratis at se med på Danmarks Største Ølsmagning.
  • Ølsmagningen livestreames via facebook.com/anarkistodense.

 

Støt AaB's samarbejdspartnere

25. marts 2020 kl. 17:34 af Martin Stigaard Skammelsen

I denne særlige tid opfordrer AaB alle AaB-fans til at støtte alle de mange samarbejdspartnere, der er med til at støtte AaB.

Og når man alligevel skal være hjemme, kan man med fordel benytte de samarbejdspartnere, der tilbyder take-away eller levering af mad lige til døren.

Velbekomme!

Gensyn med Champions League-kampe onsdag

24. marts 2020 kl. 14:38 af Martin Stigaard Skammelsen

De to gruppespilskampe sendes henholdsvis kl. 12.00 og kl. 14.00 onsdag, så der er lagt op til fire timers glædeligt gensyn fra en af AaB’s bedste europæiske sæsoner.

Hjemmekampen mod de dengang forsvarende mestre i UEFA Champions League var AaB’s første af i alt tre hjemmekampe i gruppespillet i efteråret 2008, og blev spillet i slutningen af september, 14 dage efter at AaB i første kamp i puljen havde spillet 0-0 i Glasgow mod de skotske mestre fra Celtic FC.

Returopgøret i Manchester var den sidste af de seks puljekampe, og blev afviklet i december 2008 på Old Trafford. Med et par tusinde AaB-fans på lægterne blev kampen et af de største øjeblikke i AaB’s europæiske historie.

Se eller gense det hele onsdag fra kl. 12.00 på TV3 Sport.

AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

23. marts 2020 kl. 12:28 af Martin Stigaard Skammelsen

Kasper Kusks solotur mod Lyngby Boldklub, der blev afsluttet med en højrebensscoring i nettaget, er af AaB's fans blevet kåret til månedens mål i marts. 

Scoringen til 2-0 på et tomt Aalborg Portland Park fik 67 procent af stemmerne, mens Lucas Andersens frisparksscoring mod FC København tog andenpladsen i afstemningen. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om en signeret fodbold og Football Manager 20. Vinderen af præmien blev Mike, der får direkte besked over e-mail af AaB. 

Se Kasper Kusks mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i marts

21. marts 2020 kl. 10:13 af Martin Stigaard Skammelsen

Selvom to af AaB's planlagte kampe i marts er udsat på ubestemt tid på grund af den nuværende samfundssituation, nåede Hele Nordjyllands Hold at score syv mål i løbet af de tre kampe i marts. Derfor er det nu tid til at kåre månedens mål. 

Blandt kandidaterne er eksempelvis et frisparksmål af Lucas Andersen mod FC København og en solotur af Kasper Kusk mod Lyngby Boldklub. 

I videoen øverst og via linket nederst, kan du se målene og stemme på din favorit. Når du afgiver en stemme deltager du samtidig i lodtrækningen om en en signeret fodbold og Football Manager 20. 

Kandidaterne er: 

1) Lucas Andersen til 3-1 mod FC København, 1. marts
2) Iver Fossum til 3-2 mod FC København, 1. marts
3) Mathias Ross til 1-0 mod FC København, 4. marts
4) Oliver Klitten til 2-0 mod FC København, 4. marts
5) Tom van Weert til 1-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts
6) Kasper Kusk til 2-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts
7) Lucas Andersen til 3-0 mod Lyngby Boldklub, 8. marts

Afstemningen løber frem til mandag 23. marts kl. 12.00, hvorefter der udtrækkes en vinder. Vinderen får direkte besked via e-mail. 

Tags på denne nyhed