Pokalsemifinale fastlagt

14. maj 2020 kl. 20:12 af Brian Andersen

Dermed ser AaB’s opdaterede kampprogram således ud:

3F Superligaen, 25. spillerunde – Søndag 31. maj kl. 18.00 – Esbjerg fB-AaB

26. runde – Søndag 7. juni kl. 17.00 – AaB-AGF

Sydbank Pokalen, semifinale – Onsdag 10. juni kl. 20.45 – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber i 3F Superligaen går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå nedrykning.

Finalen i Sydbank pokalen afvikles onsdag 1. juli.

Alle kampe i den resterende del af sæsonen spilles uden tilskuere for at mindske risikoen for spredning af Covid-19.

Tags på denne nyhed

Ny velgørenhedstrøje får premiere i Esbjerg

14. maj 2020 kl. 15:48 af Martin Stigaard Skammelsen

Årets udgave af AaB's velgørenhedstrøje støtter som en del af Hele Nordjyllands Håndsrækning personaleforeningerne på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland, i det AaB sammen med Spar Nord Fonden og hummel donerer 100 kr. til det gode formål for hver solgt trøje i 2020.

Den nye trøje har allerede vist sig at være populær, og 31. maj tages trøjen også officielt i brug, når AaB på udebane bærer den i mødet med Esbjerg i 25. spillerunde af 3F Superligaen.

Har du endnu ikke sikret dig trøjen, kan du fortsat gøre det via linket herunder, således at du har dit eget personlige eksemplar klar til genoptagelsen af kampene i 3F Superligaen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Talent stiger i DBU-rangering

13. maj 2020 kl. 14:17 af Rasmus Estrup

AaB har nemlig flyttet sig fra en 12. plads i Danmark til en sjetteplads, når det kommer til talentudvikling, vurderer DBU i seneste licensvurdering.

I licensvurderingen er AaB blevet tildelt tre en halv stjerne, hvilket er en halv stjerne mere end sidste år, da det nye licenssystem med stjerner blev introduceret. 

AaB fylder 135 år

13. maj 2020 kl. 07:34 af Rasmus Estrup

AaB blev grundlagt 13. maj 1885, og dermed fylder Hele Nordjyllands Hold i dag 135 år. 

Tillykke til alle, der har AaB i hjertet. 

Den oprindelige indkaldelse til den stiftende generalforsamling i 1885 ses på billedet til højre. 

AaB Talent forbedrer licensrangering

12. maj 2020 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

Dansk Boldspil-Union har netop tildelt AaB en klublicens på tre en halv stjerne. Det er en stigning fra sidste år, hvor AaB blev tildelt tre stjerner. Samtidig betyder det, at AaB i DBU’s klublicenssystem bevæger sig fra en 12. plads i Danmark til en sjetteplads.

Klublicensen er et udtryk for den talentudvikling, der foregår i klubberne, og AaB’s talentchef Anders Damgaard glæder sig over, at årets licensscore er forbedret fra sidste år.

- Det vigtigste i AaB Talent er selvfølgelig, at vi sikrer en god talentudvikling, og ikke nødvendigvis hvor mange stjerner vi får eller hvor vi rangerer i licenssystemet sammenlignet med andre danske klubber. Men vi er selvfølgelig glade for, at DBU anerkender, at vi har forbedret vores talentudvikling, siger Anders Damgaard.

- Det nuværende licenssystem så dagens lys sidste år, og vi mente ikke, at en 12. plads viste det reelle billede af talentudviklingen i AaB. Nu har vi så taget første skridt op ad stigen, og vores ambition er fortsat, at vi hele tiden skal forbedre vores talentudvikling, så vi kan føre flest mulige spillere fra AaB Talent frem til 3F Superligatruppen, udtaler talentchefen. 

De to parametre, hvor AaB i licensvurderingen har scoret højest, er på strategi og produktivitet. I AaB’s nuværende 3F Superligatrup har 15 af 24 spillere spillet ungdomsfodbold i AaB Talent.

- Det viser også tydeligt, at vores strategi om at bringe egne spillere op på 3F Superligatruppen bliver ført ud i livet, siger talentchef Anders Damgaard.

AaB’s nye licensvurdering på tre en halv stjerner betyder, at AaB’s bedste ungdomshold fortsat kan deltage i U15 Ligaen, U/17 Ligaen og U/19 Ligaen.

Tags på denne nyhed