Ny velgørenhedstrøje får premiere i Esbjerg

14. maj 2020 kl. 15:48 af Martin Stigaard Skammelsen

Årets udgave af AaB's velgørenhedstrøje støtter som en del af Hele Nordjyllands Håndsrækning personaleforeningerne på Aalborg Universitetshospital og Regionshospital Nordjylland, i det AaB sammen med Spar Nord Fonden og hummel donerer 100 kr. til det gode formål for hver solgt trøje i 2020.

Den nye trøje har allerede vist sig at være populær, og 31. maj tages trøjen også officielt i brug, når AaB på udebane bærer den i mødet med Esbjerg i 25. spillerunde af 3F Superligaen.

Har du endnu ikke sikret dig trøjen, kan du fortsat gøre det via linket herunder, således at du har dit eget personlige eksemplar klar til genoptagelsen af kampene i 3F Superligaen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Talent stiger i DBU-rangering

13. maj 2020 kl. 14:17 af Rasmus Estrup

AaB har nemlig flyttet sig fra en 12. plads i Danmark til en sjetteplads, når det kommer til talentudvikling, vurderer DBU i seneste licensvurdering.

I licensvurderingen er AaB blevet tildelt tre en halv stjerne, hvilket er en halv stjerne mere end sidste år, da det nye licenssystem med stjerner blev introduceret. 

AaB fylder 135 år

13. maj 2020 kl. 07:34 af Rasmus Estrup

AaB blev grundlagt 13. maj 1885, og dermed fylder Hele Nordjyllands Hold i dag 135 år. 

Tillykke til alle, der har AaB i hjertet. 

Den oprindelige indkaldelse til den stiftende generalforsamling i 1885 ses på billedet til højre. 

AaB Talent forbedrer licensrangering

12. maj 2020 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

Dansk Boldspil-Union har netop tildelt AaB en klublicens på tre en halv stjerne. Det er en stigning fra sidste år, hvor AaB blev tildelt tre stjerner. Samtidig betyder det, at AaB i DBU’s klublicenssystem bevæger sig fra en 12. plads i Danmark til en sjetteplads.

Klublicensen er et udtryk for den talentudvikling, der foregår i klubberne, og AaB’s talentchef Anders Damgaard glæder sig over, at årets licensscore er forbedret fra sidste år.

- Det vigtigste i AaB Talent er selvfølgelig, at vi sikrer en god talentudvikling, og ikke nødvendigvis hvor mange stjerner vi får eller hvor vi rangerer i licenssystemet sammenlignet med andre danske klubber. Men vi er selvfølgelig glade for, at DBU anerkender, at vi har forbedret vores talentudvikling, siger Anders Damgaard.

- Det nuværende licenssystem så dagens lys sidste år, og vi mente ikke, at en 12. plads viste det reelle billede af talentudviklingen i AaB. Nu har vi så taget første skridt op ad stigen, og vores ambition er fortsat, at vi hele tiden skal forbedre vores talentudvikling, så vi kan føre flest mulige spillere fra AaB Talent frem til 3F Superligatruppen, udtaler talentchefen. 

De to parametre, hvor AaB i licensvurderingen har scoret højest, er på strategi og produktivitet. I AaB’s nuværende 3F Superligatrup har 15 af 24 spillere spillet ungdomsfodbold i AaB Talent.

- Det viser også tydeligt, at vores strategi om at bringe egne spillere op på 3F Superligatruppen bliver ført ud i livet, siger talentchef Anders Damgaard.

AaB’s nye licensvurdering på tre en halv stjerner betyder, at AaB’s bedste ungdomshold fortsat kan deltage i U15 Ligaen, U/17 Ligaen og U/19 Ligaen.

Tags på denne nyhed

Rinne: Tændingen er tilbage

12. maj 2020 kl. 13:51 af Rasmus Estrup

Jacob Rinne gik storsmilende fra banen, da dagens træningspas på Hornevej var afsluttet. Smilet var måske frembragt af Malthe Højholts flotte langskudsscoring i modsatte ende, en afbrænder fra Robert Kakeeto lige inden slutfløjt eller ved tanken om, at der nu er sat dato på AaB’s genstart i 3F Superligaen.

- Vi har hele tiden ventet på at få vished om, hvad der skulle ske. Så det er dejligt at vide, at vi nu får sæsonen skudt i gang 31. maj. Det har også givet et ekstra skub til intensiteten i træningen i dag. I vores afsluttende spil med kamp på stor bane, mindede tændingen i hvert fald om en rigtig kamp, siger den 26-årige svenske keeper. 

Han og holdkammeraterne kunne fredag påbegynde holdtræningen, og der var ved samme lejlighed for første gang mulighed for at få reel målmandstræning igen.

- Når vi ikke har lavet målmandstræning i ugevis, skal vi selvfølgelig lige i gang igen og genfinde timingen. Men det er allerede meget bedre nu end i fredags. Bevægelserne sidder jo på rygraden, så nu skal skulderne og hofterne bare vende sig til det igen, fortæller Jacob Rinne, der nyder at være tilbage på træningsbanen med Hele Nordjyllands Hold.

- Der er rigtig fedt at være tilbage i normal træning med fysik, intensitet og tænding, og nu glæder vi os til at snart at genoptage sæsonen, siger han.

For AaB’s vedkommende fortsætter 3F Superligasæsonen 31. maj kl. 18.00 på udebane mod Esbjerg fB. 

Tags på denne nyhed