De sidste pokalfinalebilletter revet væk

30. juni 2020 kl. 10:23 af Rasmus Estrup

De sidste ca. 100 billetter, der var tilbage efter weekenden og mandagens salg af billetter til sæsonkortholdere med højeste fremmøde, er nu blevet revet væk. 

Billetterne blev fra kl. 10.00 sat til salg blandt alle AaB's sæsonkortholdere, og kl. 9.00 kunne man som sæsonkortholder stille sig i kø. Blandt alle i køen blev der trukket lod, da billetsalget åbnede kl. 10. Her var over 800 sæsonkortholdere i kø, og billetterne blev med det samme revet væk. 

Har man ikke fået billet til pokalfinalen kan kampen i morgen følges på TV3+ fra kl. 18.00. Kampstart mod SønderjyskE er kl. 20.00. 

Tags på denne nyhed

Sidste finalebilletter fordeles blandt alle sæsonkortholdere

30. juni 2020 kl. 08:45 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter weekenden og mandagens salg af billetter til sæsonkortholdere med højeste fremmøde i indeværende sæson, er der endnu usolgte billetter tilbage. Samtlige af disse resterende godt 100 billetter sælges fra tirsdag formiddag kl. 10.00 blandt alle med gyldigt sæsonkort.

Dette vil ske således, at man fra kl. 9.00 tirsdag kan stille sig i en digital kø på AaB's billetside - kl. 10.00 åbnes billetsalget, og den digitale kø vil på dette tidspunkt give adgang efter tilfældig rækkefølge til alle, der står i køen på det pågældende tidspunkt. Det vil sige, at der reelt foregår en lodtrækning blandt alle i køen. Kommer man igennem til billetsalget vil det være muligt at købe 2 billetter pr. aktivt sæsonkort.

Har man allerede købt billetter til pokalfinalen vil man ikke kunne købe billetter igen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juni

30. juni 2020 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

I dag er det Søren Tengstedts fødselsdag, og AaB-fansene har i samme omgang kåret fødselarens frisparksperle i fredags mod AGF til månedens mål i juni. Således har fuldtræfferen fra den nu 20-årige offensivspiller fået 65 procent af stemmerne. 

I videoen øverst kan du se eller gense månedens mål i juni. 

AaB takker alle der har stemt i konkurrence - og dermed også lodtrækningen om Søren Tengstedts signerede og kampbrugte hjemmebanetrøje samt et af fem udgaver af spillet Football Manager. 

Vinderne af præmierne bliver kontaktet på mail af AaB.  

Tags på denne nyhed

Flere sæsonkortholdere kontaktes om pokalfinalen

29. juni 2020 kl. 18:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter weekendens salg af billetter til sæsonkortholdere, er der fortsat usolgte billetter tilbage. Ligeledes har flere samarbejdspartnere returnereret billetter, hvor yderligere sæsonkortholdere mandag eftermiddag vil modtage e-mail med mulighed for at købe to billetter til onsdagens finale på Blue Water Arena i Esbjerg.

Deadline for disse sæsonkortholdere for at købe billetter vil være tirsdag morgen kl. 7.00. Skulle der fortsat være resterende billetter i salg vil disse blive tilbudt til alle øvrige sæsonkortholdere fra tirsdag formiddag, hvor man ved at stille sig i kø i billetsystemet på aabsport.dk vil kunne komme med i lodtrækningen om muligheden for at købe billetter.

Så har du sæsonkort, så husk at tjekke din indbakke løbende for at se om du er blandt de udtrukne.

 

Tags på denne nyhed

Vidste du om onsdag aftens pokalfinale…

29. juni 2020 kl. 14:48 af Brian Andersen

- at AaB onsdag aften spiller klubbens 12. pokalfinale og tangerer dermed rekorden for flest spillede finaler, der aktuelt indehaves af AGF og FC København. AaB triumferede i finalerne i 1966, 1970 og 2014, hvorimod det endte med en tabt finale i 1967, 1987, 1991, 1993, 1999, 2000, 2004 og 2009.

- at onsdag aftens duel er den første pokalkamp mellem AaB og SønderjyskE, idet klubberne ikke tidligere har mødt hinanden i pokalturneringens 66-årige historie. De 38 hidtidige kampe i 3F Superligaen er derfor de eneste opgør mellem de to klubber, og her har AaB statistikken på sin side med 16 sejre, 10 uafgjorte og 12 nederlag.

- at AaB ikke har tabt til SønderjyskE siden juli 2017 og er dermed uden nederlag i de seneste fem indbyrdes kampe (4V-1U-0T). Det seneste opgør blev spillet i oktober 2019 og endte med en sejr på 3-1 til AaB i Haderslev, hvor Jørgen Daugbjerg Burchardt var dommer; akkurat som i den forestående pokalfinale. I førnævnte opgør 27. oktober 2019 stod Kasper Kusk og to gange Mikkel Kaufmann for AaB’s fuldtræffere.

- at AaB har vundet de fem tidligere pokalkampe i indeværende turnering, mod Nørresundby FB, Vejgaard Boldspilklub, HB Køge, FC København og AGF, med sammenlagt 22-2. Scoringerne er fordelt på hele 11 spillere; Kasper Kusk (6), Iver Fossum (6), Patrick Olsen (2), Rasmus Thelander (1), Frederik Børsting (1), Patrick Kristensen (1), Oliver Abildgaard (1), Tom van Weert (1), Mathias Ross (1), Oliver Klitten (1) og Lucas Andersen(1).

- at SønderjyskE på sin vej til finalen har besejret AC Horsens (2-1), Randers FC (2-1), Brøndby I.F. (1-0), Hvidovre I.F. (4-2) og Boldklubben Viktoria (5-0).

- at Patrick Kristensen som den eneste i AaB’s aktuelle trup har spillet i AaB’s to seneste pokalfinaler i 2014 og 2009. Øvrige gengangere fra finalen i 2014 omfatter den dobbelte målskytte Rasmus Thelander, den enlige målskytte Jakob Ahlmann, Kasper Pedersen samt Kasper Kusk; sidstnævnte har desuden vundet pokalfinalen med FC København i 2016, ligesom Jores Okore har triumferet med FC Nordsjælland i 2011.

- at Anders K. Jacobsen, der i dag optræder for SønderjyskE, i 2014 var en del af AaB’s pokalvindende mandskab. I alt bidrog Anders K. Jacobsen med 21 scoringer i 74 officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

- at Tom van Weert onsdag aften kan blive den tredje hollandske spiller i en dansk pokalfinale efter Fernando Derveld (OB) og Steve Olfers (AaB). Hvis han mod SønderjyskE skulle score sit femte pokalmål for AaB, vil han blive den første hollandske målscorer i en dansk pokalfinale.

- at Robert Kakeeto onsdag aften kan blive den første spiller fra Uganda i en dansk pokalfinale. Han vil dog langt fra være den første afrikanske spiller, idet flere end 20 andre spillere med rod i det afrikanske kontinent har spillet i en dansk pokalfinale.

- at onsdag aftens pokalfinale er programsat til kl. 20.00, hvilket kun er sket én gang tidligere. Det var i 2014, hvor en medrivende finale med seks scoringer endte med en sejr til… AaB over FC København.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed