Ahlmann i karantæne mod AGF

22. juni 2020 kl. 16:28 af Brian Andersen

Således er den stærke venstreforsvarer ude af dysten på fredag i Aarhus mod AGF.

Jakob Ahlmann, der som ungdomsspiller skiftede til AaB fra partnerklubben Brønderslev I.F., er noteret for 213 officielle kampe og fire scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed

60.000 kroner til "AaB er det hele værd"

22. juni 2020 kl. 14:31 af Martin Stigaard Skammelsen

I forbindelse med lørdagens opgør i 3F Superligaen mod FC Nordsjælland, kunne formand for AaB Support Club Rasmus Fihl overrække 60.000 kroner til AaB's fanprojekt "AaB er det hele værd".

Siden lanceringen af projektet i starten af maj har AaB Support Club og Vesttribunen produceret og solgt den populære støttetrøje som en samlet fanscene. Trøjen sælges for 175 kr. og alle indtægterne fra salget går til punkt C i indsamlingen: Fyld Aalborg Portland Park. 

I alt er der solgt 386 trøjer per dags dato, hvilket har givet et overskud på 60.000 kroner, der nu er givet videre. 

- Vi synes, det er imponerende, at vi er endt med at kunne overrække 60.000 kr. til AaB’s indsamling "AaB er det hele værd” gennem trøjesalget. Det er flot, at så mange har bakket op om denne T-shirt, og vi har været nødt til at bestille nye trøjer af flere omgange, fordi nogle størrelser blev revet væk med det samme, lyder det fra Rasmus Fihl.

- Det er allerfedest at gå til fodbold, når der er rigtig mange mennesker på stadion, så derfor har vi (ASC og Vesttribunen, red.) valgt at midlerne skulle gå specifikt til den del af projektet. Vi er rigtig glade for, at vi kan få lov til at fylde Aalborg Portland Park og dele disse billetter ud til nogle personer, der måske ikke har så mange penge mellem hænderne og som måske ikke har haft mulighed for at komme på stadion særlig ofte. Dem vil vi gerne give gode oplevelser, lyder det videre fra AaB Support Clubs formand. 

Det flotte stykke frivillige arbejde hos AaB's fans er heller ikke gået ubemærket hen hos administrerende direktør i AaB Thomas Bælum.  

- Det er enormt stærkt, at AaB Support Club og Vesttribunen gennem salget af en fælles T-shirt har kunnet samle 60.000 kroner ind til projekt “AaB er det hele værd”. Det er vi meget taknemmelige for. Gennem hele forløbet med projektet  har vi fået kæmpestor opbakning, og det er vi simplethen så stolte og beærede over. Ikke mindst nu hvor indsamlingen har rundet den halve million, som går til en stærkere fanscene i fremtiden, udtaler Thomas Bælum.

Man kan fortsat nå at støtte projekt "AaB er det hele værd", der afsluttes 1. juli. Blandt andet afvikles i øjeblikket en auktion over signerede og kampbrugte spillertrøjer fra 2019, hvorfra overskuddet også går til projektet.

Pr. 22. juli er der således indsamlet i alt 533. 750 kroner.  

Tags på denne nyhed

Følg AaB på TikTok

21. juni 2020 kl. 09:32 af Martin Stigaard Skammelsen

Dermed er der nu endnu en mulighed for at følge AaB på de sociale medier, udover Facebook, Instagram, Twitter og Snapchat.

Den officielle TikTok konto finder du her:

Flere af spillerne i AaB’s trup er også på TikTok – følg bl.a. Patrick Olsen og Lucas Andersen

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC Nordsjælland

21. juni 2020 kl. 07:48 af Rasmus Estrup

Lørdag aften tabte AaB på eget græs 4-0 til FC Nordsjælland efter en chancerig affære. 

Opgøret startede livligt, og AaB havde muligheder i løbet af den første halve time til at komme foran, men Søren Tengstedts og Tom van Weerts forsøg blev desværre afværget af henholdsvis en blokade og en stærk fodparade. 

I stedet bragte FC Nordsjælland sig foran efter 33 minutter ved Mikkel Damsgaard, og han var også manden bag den flotte FC Nordsjælland-scoring til 2-0 tre minutter senere. 

I anden halvleg var gæsterne igen effektive, og i 51. minut scorede Mohammed Kudus til 3-0, inden han igen kom på tavlen med målet til 4-0 i 58. minut. 

Nederlaget betyder, at AaB fortsat ligger på sjettepladsen i 3F Superligaen med 38 point. 

Tags på denne nyhed