AaB-truppen mod FC Midtjylland

13. juni 2020 kl. 16:34 af Brian Andersen

De gode takter og resultatet, der forleden sikrede avancement til AaB’s 12. pokalfinale, skal forsøges fulgt op i duellen mod FC Midtjylland, hvortil cheftræner Jacob Friis efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere inklusive 12 egenudviklede folk fra AaB Talent og 12 af AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 27 Søren Tengstedt, 32 Kasper Pedersen og 34 Anders Bærtelsen.

Lucas Andersen har karantæne, mens skadeslisten omfatter Frederik Børsting og Rasmus Thelander.

Som i onsdags i pokalsemifinalen mod AGF vil søndagens kamp blive overværet af 280 tilskuere.

Herudover kan opgøret følges på TV3 Sport fra kl. 13.00 med kickoff en time senere.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Himmerland Boligforening støtter Green Hub Denmark

13. juni 2020 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

En af de virksomheder, som AaB er gået sammen med for at promovere Green Hub Denmark, er Himmerland Boligforening. Himmerland Boligforening har dermed et af de bannere, som udgør den nedre del af Complea Tribunen, så længe Aalborg Portland Park ikke kan fyldes af tilskuere. 

Green Hub Denmark udspringer fra Aalborg og er et nyt samarbejde mellem virksomheder, forbrugere og myndigheder, der står sammen om at skabe en platform for grøn vækst ved at facilitere grøn omstilling og innovation for at tackle klimaudfordringerne.

Himmerland Boligforening spiller i samarbejdet omkring Green Hub Denmark blandt andet for at teste de idéer, der udspringer af projektet, hos beboerne i Aalborg. 

I dette indslag kan du høre Himmerland Boligforenings direktør Ole Nielsen.

Ud over Himmerland Boligforening er AaB gået sammen med BusinessAalborg, Aalborg Portland, Port of Aalborg, Complea, EL:CON, og Norlys for at promovere Green Hub Denmark. 

Tags på denne nyhed

Flere kampe i Mesterskabsspillet fastlagt

12. juni 2020 kl. 17:35 af Brian Andersen

AaB’s opdaterede kampprogram dermed ser således ud:

3F Superligaen, 27. spillerunde – Søndag 14. juni kl. 14.00 – AaB-FC Midtjylland

28. runde – Onsdag 17. juni kl. 20.00 – FC København-AaB

29. runde – Lørdag 20. juni kl. 18.00 – AaB-FC Nordsjælland

30. runde – Fredag 26. juni kl. 19.00 – AGF-AaB

Sydbank Pokalen, finale – Onsdag 1. juli kl. 20.00 – SønderjyskE-AaB

3F Superligaen, 31. runde – Søndag 5. juli kl. 18.00 – AaB-Brøndby I.F.

32. runde – Torsdag 9. juli kl. 19.00 – AaB-AGF

33. runde – Søndag 12. juli kl. 14.00 – FC Nordsjælland-AaB

34. runde – 17., 18., 19. eller 20. juli – Brøndby I.F.-AaB

35. runde – 21., 22. eller 23. juli – AaB-FC København

36. runde – Søndag 26. juli kl. xx.xx – FC Midtjylland-AaB

Om den øjeblikkelige begrænsning på 500 personer til stede til alle kampe ændres, er endnu uvist.

Tags på denne nyhed

Finalen i Sydbank Pokalen spilles kl. 20

12. juni 2020 kl. 13:35 af Rasmus Estrup

AaB har til pokalfinalen fået titlen som hjemmehold. Det foregik ved lodtrækning på dagens møde. Formelt har det den betydning, at kampen kommer til at hedde AaB–SønderjyskE.

Der er kommet rigtig mange henvendelser vedrørende billetter. Her er reglerne de samme som for kampe i 3F Superliga, hvor der er et max på 500 personer til begivenheden.

Da der er tale om et meget begrænset antal billetter, bliver de først sat til salg kort tid før finalen. Præcist hvornår meldes ud på et senere tidspunkt. Det bliver klubberne selv, der kommer til at stå for billetsalget til egne fans.

Tags på denne nyhed

Pallesen: Pokaloptimisme skal med ind i Mesterskabsspillet

12. juni 2020 kl. 13:20 af Rasmus Estrup

AaB-backen Kristoffer Pallesen, der stod for assisten til Lucas Andersens 2-0-scoring i semifinalesejren over AGF i onsdags, havde fundet smilet frem efter dagens træning på Hornevej. En plads i pokalfinalen gør nemlig noget særligt ved stemningen på et hold.

- Selvfølgelig gør det det. Vi er sindssygt glade for sejren i onsdags. I dag er første gang, vi er samlet siden semifinalen, og man kan virkelig mærke, at der er en optimisme i truppen. Nu skal vi sørge for at bringe optimismen med ind i Mesterskabsspillet, der starter på søndag, forklarer Kristoffer Pallesen.

AaB har med 38 point i grundspillet sikret sig en plads i Mesterskabsspillet, hvor der venter kampe mod FC Midtjylland, FC København, AGF, Brøndby I.F. og FC Nordsjælland.

Inden søndagskampen indtager AaB sjettepladsen med tre point op til FC Nordsjælland på femtepladsen, fire point op til Brøndby I.F. på fjerdepladsen og ni point op til AGF på tredjepladsen.

- Vi har helt sikkert en rolle at spille i slutspillet, selvom nogle udefra måske vil mene, at der kan være langt til tredjepladsen. Men der er så mange gode hold, der skal møde hinanden, så der vil helt sikkert komme til at være pointtab hos holdene foran os. Så vi skal have nogle point på kontoen, så vi kan kravle op ad i tabellen, og så må vi se, hvad det kan blive til, siger højrebacken.

I onsdags var der for første gang siden pokalkvartfinalesejren over FC København i marts tilskuere på Aalborg Portland Park. Til trods for at der kun blev lukket 252 AaB-fans og 28 AGF-fans ind på tribunerne, havde fansenes tilstedeværelse stor betydning.

- Det gjorde en kæmpe forskel at gå fra nul tilskuere til 280 tilskuere, der fyrede den af, som de gjorde i onsdags. Kontrasten til de foregående kampe fik det næsten til at føles som et fyldt stadion, og man kunne mærke det allerede under opvarmningen. Så kæmpe ros til alle, der fik lov at komme ind, siger Kristoffer Pallesen, der også glæder sig til at mærke AaB-fansene på søndag, hvor der lukkes 280 tilskuere ind.

De 280 AaB-fans kan kl. 14.00 på søndag se AaB mod FC Midtjylland. Har man ikke fået billet til kampen kan den følges på TV3 Sport.

Tags på denne nyhed