AaB tabte semifinalen i eSuperligaen

26. juni 2020 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

AaB havde tilspillet sig en semifinaleplads med en sejr over Brøndby I.F. i tirsdags, da AaB for første gang i eSuperligaens fire sæsoner var kvalificeret til eSuperliga Finals.

På den afgørende finaledag i går lykkedes det desværre ikke for Mads Skibsted og Jacob Kragelund at komme forbi OB i semifinalen.

I første kamp spillede Mads Skibsted på udebane mod Skifter, og OB-spilleren bragte sig foran 1-0 efter knap 20 minutters spil. Trods et par gode AaB-muligheder blev det også 2-0 til OB på en lidt tilfældig scoring.

I tillægstiden fik Mads Skibsted bolden over stregen, men der blev dømt offside, og dermed lød første kamp på et nederlag på 2-0.

I andet opgør fik Jacob Kragelund dog hurtigt bragt spænding ind i kampen, da han efter kun 15 minutter scorede til 1-0, og dermed reducerede til 2-1 i den samlede stilling.

Desværre svarede Grøn straks igen med udligningen til 1-1, hvilket tvang Jacob Kragelund til en tre måls sejr på grund af reglen om udebanemål.

Det lykkedes desværre ikke Jacob Kragelund at finde vej til netmaskerne igen, og i stedet lukkede Grøn semifinaleopgøret med målet til 2-1 - og en samlet OB-sejr på 4-1.

Vinderen af eSuperligaen blev Vejle Boldklub.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Andreas Hansen forlænger til 2023

25. juni 2020 kl. 17:55 af Rasmus Estrup

Indtil videre har han fået syv optrædener for Hele Nordjyllands Hold, og i dag blev Andreas Hansens aftale med AaB forlænget til udgangen af 2023. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra den 24-årige målmand og sportschef Inge André Olsen, der begge sætter ord på forlængelsen, målmandens udvikling og fremtidsperspektiverne. 

Tags på denne nyhed

Kusk tilbage i truppen mod AGF

25. juni 2020 kl. 16:05 af Rasmus Estrup

Fredag aften kl. 19.00 jagter AaB første sejr i Mesterskabsspillet, når Hele Nordjyllands Hold gæster den øjeblikkelige tredjeplads, AGF. 

Cheftræner Jacob Friis har sammen med den øvrige trænerstab udtaget 19 spillere, hvoraf 12 har spillet i AaB Talent. Truppen til i morgen består af: 

2 Patrick Kristensen, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 32 Kasper Pedersen og U/19 Ligamålmand Nicolai Christensen. 

Jakob Ahlmann er i karantæne, mens Jacob Rinne og Magnus Christensen er ukampdygtige. 

Fredagskampen mod AGF kan følges på TV3 Sport, der viser optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Information vedrørende billetsalg til finalen i Sydbank Pokalen

25. juni 2020 kl. 15:25 af Martin Stigaard Skammelsen

Tidligere på dagen blev det meldt ud, at et øget antal tilskuere vil få adgang til årets finale i Sydbank Pokalen på Blue Water Arena i Esbjerg. Dog vides det endnu ikke hvor mange der i alt får adgang, samt hvor mange billetter AaB får til rådighed.

Fordelingen af billetterne ligger dog nu fast, denne vil ske mellem sæsonkortholdere, stemningsskabende fans, samt AaB’s samarbejdspartnere.

- Det er naturligvis enormt positivt, at vi står i en pokalfinale, men samtidig også en forfærdelig situation, fordi vi ved, at der er så mange AaB-fans, sæsonkortholdere, samarbejdspartnere og nordjyder generelt, der gerne vil bakke holdet op til den vigtige finale. Det kan derfor ikke undgås, at nogen vil føle sig forbigået, når billetterne skal fordeles, men vi har tilstræbt at dele sol og vind lige med henblik på at ramme så bredt og retfærdigt som muligt med vores fordeling, udtaler adm. direktør Thomas Bælum. 

Sæsonkortholdere med højeste fremmøde udvælges

De sæsonkortholdere, som får tilbuddet om at købe billetter til finalen, findes blandt de sæsonkortholdere, som har overværet flest hjemmekampe i indeværende sæson målt på fremmøde på Aalborg Portland Park inden coronakrisen.

Denne gruppe udgør i alt ca. 300 sæsonkortholdere, blandt hvem der trækkes lod om mulighed for at købe billetter, da det ikke forventes, at alle kan få muligheden grundet det begrænsede antal billetter.

Er man blandt de personer der udtrækkes, vil man få mulighed for at købe op til to billetter til finalen. Det præcise antal, der udtrækkes, kendes endnu ikke, da det afhænger af det antal billetter, der kommer til rådighed til kampen.

Hvis ikke alle sæsonkortholdere, som får mulighed for at købe billet, benytter sig af tilbuddet, vil der blandt de resterende sæsonkortholdere som har overværet flest hjemmekampe i indeværende sæson, blive trukket lod om de overskydende billetter. Også her vil der blive udsendt e-mail til de udtrukne, der får mulighed for at købe to billetter. Således fortsætter processen, indtil alle billetter er solgt.

Billetprisen til finalen er 275 kroner pr. billet.

Sådan købes billetterne

Sæsonkortholdere som via ovenstående kriterier får mulighed for at købe billetter til kampen, får direkte besked via e-mail, så snart dette er muligt.

Herefter har man 24 timer til at gennemføre sit køb på AaB’s billetside. Gør man ikke dette, forfalder muligheden for at købe billetter.

Sørg derfor for, at dine oplysninger er korrekte på www.billet.aabsport.dk, da det er med udgangspunkt i de kontaktoplysninger, der er registreret på din profil, at man vil blive kontaktet.

Så snart nærmere information om billetsalget foreligger, vil dette blive meldt ud fra AaB’s side.

Tags på denne nyhed

AaB forlænger med Hansen

25. juni 2020 kl. 10:00 af Brian Andersen

Andreas Hansen blev inden indeværende sæson hentet i HB Køge.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Under målmandstræner Poul Buus’ vinger udgør Andreas Hansen i denne sæson et særdeles stærkt målmandsteam sammen med Jacob Rinne, og vi er meget tilfredse med Andreas’ udvikling.

- Andreas er en målmand for fremtiden og udover sin stærke reaktionsevne, store rækkevidde og sin forudseenhed, kan Andreas som det kræves af en moderne målmand bidrage med sine dygtige kvaliteter med fødderne, og derfor er vi naturligvis glade for, at en forlængelse er kommet på plads, siger Inge André Olsen.

Også Andreas Hansen ser frem til at fortsætte karrieren i Aalborg og AaB:

- Jeg trives i Aalborg, hvor atmosfæren i byen passer godt til mig, og jeg er meget glad for at være i AaB, som er en dejlig klub. Jeg er faldet godt til i truppen, og jeg har gennemgået en rigtig god udvikling det seneste år, og på det seneste har jeg også fået mere spilletid. 

- Ambitionen for den kommende tid er, at vi skal vinde et trofæ til klubben. Det er det, jeg er her for. På det personlige plan vil jeg spille hver weekend. Det har været ambitionen lige siden, jeg kom til klubben. Jeg vidste, det ville blive svært, men jeg kæmper for pladsen hver dag, og på træningsbanen presser Jacob (Rinne, red.) og jeg hinanden i den rigtige retning. Jeg føler, at jeg bliver bedre, og bedre hver dag, og det skal jeg bare fortsætte med, udtaler Andreas Hansen.

24-årige Andreas Hansen har foreløbig opnået syv officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed