Børsting: Skal overmatche AGF’s energiniveau

7. juli 2020 kl. 12:49 af Rasmus Estrup

Glæden i Frederik Børstings kropssprog, da han havde stjålet bolden fra Marvin Schwäbe og sparket den sikkert over stregen fra en spids vinkel til en nordjysk 1-0-føring mod Brøndby I.F. i søndags var ikke til at tage fejl af. Det betød noget. 

- Det var en befrielse. Vi satte alt på et bræt og gik op i det høje pres fra første fløjt, fordi vi ville stresse dem. Da et lykkedes tidligt i kampen, fortsatte vi, og så gav det heldigvis også pote. Det var vigtigt at få krydret en rigtig god første halvleg med en scoring, for vi ved, hvor hurtigt det ellers kan gå, hvis modstanderne pludselig får et mål i modsatte ende, siger Frederik Børsting, der også var tilfreds med AaB’s udtryk i den resterende del af opgøret.

- Vi fortsatte kadencen efter målet, og vi spillede en meget kontrolleret kamp, hvor vi også fik scoret til 2-0 og sikkert kørt sejren hjem. Dermed beviste vi også for os selv, at vi som hold besidder en masse karakter, når vi på den måde kan rejse os fra så stor en skuffelse, som nederlaget i pokalfinalen var, fortæller Frederik Børsting. 

På torsdag skal AaB igen i aktion, når AGF gæster Aalborg Portland Park kl. 18.00. Det er fjerde møde mellem de to jyske mandskaber siden 7. juni. Hver af de foregående tre kampe har alle budt på fem scoringer med et nederlag på 3-2, en 3-2-sejr og en 4-1-sejr senest på Ceres Park i Aarhus.

- Det må gerne blive en målrig kamp igen, så længe det er til vores fordel. Når man møder hinanden så mange gange inden for kort tid, så kender vi jo hinandens styrker og svagheder. Vi ved, hvad de kommer med, og vi skal overmatche deres energiniveau, så trækker vi os sejrrigt ud af kampen, siger Frederik Børsting, der indtil nu har scoret fire gange i denne sæson. Tre mål i 3F Superligaen og et mål i Sydbank Pokalen.

Inden torsdagskampen mod AGF ligger AaB på sjettepladsen i 3F Superligaen med 44 point. Femtepladsen indtages af FC Nordsjælland med 45 point, mens Brøndby I.F. ligger på fjerdepladsen med 48 point.

Tags på denne nyhed

AaB åbner fra torsdag for flere tilskuere

7. juli 2020 kl. 11:19 af Martin Stigaard Skammelsen

Det øgede antal tilskuere kommer efter godkendelse fra Rigspolitiet og Styrelsen for Patientsikkerhed og tillader dermed, at der kan komme betragteligt flere tilskuere ind på Aalborg Portland Park. Klubberne i 3F Superligaen har aftalt, at der som minimum i den resterende del af sæsonen ikke vil blive inviteret udebanefans.

- Vi er rigtig glade for, at vi nu får mulighed for at byde mange flere tilskuere velkommen tilbage på Aalborg Portland Park, det har vi glædet os til i månedsvis, og vi ser nu frem til at kunne levere en rigtig god oplevelse for vores publikum i de to resterende hjemmekampe i sæsonen mod henholdsvis AGF og FC København, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Alt er dog ikke helt som det plejer at være på Aalborg Portland Park, blandt andet skal alle tilskuere overholde reglen om en meters afstand til hinanden, hvor man vil blive placeret forskudt på rækkerne på Aalborg Portland Parks tribuner. Ligeledes vil det ikke være alle boder, der er åbne torsdag aften.

Herudover vil stadion være inddelt i ni forskellige sektioner, der får forskudte ankomst- og afgangstidspunkter, hvilket vil fremgå af billetten, ligesom der vil være øget fokus på at sikre korrekt adfærd, overholdelse af afstand og afspritning af hænder blandt alle tilskuere.

- Der er en række skærpede krav, som vi alle skal overholde, herunder at holde behørig afstand og tage hensyn, samt naturligvis at afspritte hænder ved indgangene, ved besøg i boderne og ved brug af toiletter på stadion, påpeger Thomas Bælum.

Endvidere skal alle tilskuere så vidt muligt sidde ned til kampen, hvilket indebærer, at de normale ståpladser på Vesttribunen vil være konverteret til siddepladser, hvor der på betontrinene vil være tydeligt markeret, hvor man skal sidde.

Sæsonkortholdere får førsteret
Fordelingen af de 3.758 billetter vil gå i gang tirsdag, og her vil AaB’s knap 3.000 sæsonkortholdere få førsteret til at indtage en plads til torsdag aftens opgør.

Ligeledes har samarbejdspartnere haft mulighed for at byde ind, mens eventuelle resterende pladser vil blive fordelt til blandt andet medlemmer af Superligaens hovedsponsor fagforeningen 3F.

Hvorvidt der bliver et løssalg af billetter til kampen, vides endnu ikke, dog ligger det fast, at alt salg af billetter udelukkende vil ske online og ikke via billethusene på Aalborg Portland Park.

Nærmere information fremsendes til sæsonkortholdere via e-mail, mens information om et eventuelt løssalg vil blive bragt her på aabsport.dk samt via AaB’s sociale medie-kanaler.

Særlige regler skal følges
I forbindelse med åbningen for flere tilskuere, er det i særlig grad vigtigt, at alle tilskuere følger de adfærdsregler, der ligger til grund for genåbningen.

Såfremt publikum ikke overholder disse regler, kan man blive bortvist fra kampen, ligesom dette kan få indflydelse på en yderligere genåbning senere på året samt i værste tilfælde medføre at antallet af mulige tilskuere til AaB’s hjemmekampe igen reduceres.

Reglerne der skal overholdes er:

 • Planlæg din transport hjemmefra til og fra Aalborg Portland Park inden afrejse.
 • Ankom til Aalborg Portland Park på det tidspunkt og sted, der er angivet på din billet.
 • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion og hold altid minimum 1 meters afstand til andre personer ved indgangen, under ophold og afgang.
 • Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen med mindre, du skal besøge en mad- og drikkebod eller toiletfaciliteter.
 • Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din anviste siddeplads.
 • Orienter dig om ruten til toiletter, boder og øvrige forhold.
 • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere med videre.
 • Undgå tæt kontakt som håndtryk, highfives og kram med personer, der ikke er nærtstående.
 • Undgå gruppedannelse.
 • Vær særligt opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.
 • Følg til enhver tid anvisningerne fra kontrollører og bodpersonale.

Det anbefales også, at man downloader app'en "Smittestop" til sin telefon og aktiverer den inden ankomst til kampen.

Det generelle ordensreglement er fortsat gældende til AaB's hjemmekamp.
Læs ordensreglementet her.

Tags på denne nyhed

34. spillerunde fastlagt

7. juli 2020 kl. 10:22 af Brian Andersen

AaB’s resterende kampprogram ser dermed således ud:

3F Superligaen, 32. spillerunde – Torsdag 9. juli kl. 18.00 – AaB-AGF

33. runde – Søndag 12. juli kl. 14.00 – FC Nordsjælland-AaB

34. runde – Søndag 19. juli kl. 18.00 – Brøndby I.F.-AaB

35. runde – 21., 22. eller 23. juli – AaB-FC København

36. runde – Søndag 26. juli kl. xx.xx – FC Midtjylland-AaB

AaB forventer at kunne byde tilskuere velkommen til
den forestående jyske klassiker mod AGF – nærmere information omkring dette følger senere i dag.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Brøndby I.F. 2-0

6. juli 2020 kl. 07:04 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 på Aalborg Portland Park over gæsterne fra Brøndby I.F. 

Hjemmeholdet dominerede fra første fløjt, og efter 40 minutters spil gjorde Frederik Børsting det til 1-0, da han tacklede læderet fra Marvin Schwäbe, og trillede 1-0-scoringen over stregen fra en spids vinkel. 

AaB's føring blev fordoblet i kampen 69. minut, da Patrick Olsen udnyttede en flad assist fra Kasper Kusk til 2-0. 

Med sejren har AaB 44 point i 3F Superligaen, hvilket rækker til en foreløbig sjetteplads. Foran ligger FC Nordsjælland med 45 point, mens Brøndby I.F. har 48 point på fjerdepladsen. 

Tags på denne nyhed
'