Sæsonkortholdere får forkøbsret på billetter

18. januar 2020 kl. 10:33 af Simon Vangsgaard Jensen

Til forårssæsonens fire fastlagte kampe på Aalborg Portland Park har sæsonkortholdere forkøbsret i to dage, før det generelle billetsalg åbner. I de to dage har sæsonkortholdere både mulighed for at købe billetter til ledige pladser samt flytte plads, før det generelle salg åbner.

Billetsalget til hver AaB-kamp i foråret åbner en måned før selve kampen. Til forårets første kamp mod Brøndby I.F., som spilles søndag 23. februar, åbner det generelle billetsalg torsdag 23. januar, mens sæsonkortholdere har forkøbsret fra tirsdag 21. januar.

Stor fleksibilitet som sæsonkortholder
Som sæsonkortholder er det muligt både at flytte plads eller tribune. Såfremt man vælger at skifte fra enten Vesttribunen eller 3F Tribunen til Complea Tribunen, vil der være en ekstra udgift, idet priskategorien er højere på Complea Tribunen. Der vil også være en ekstra udgift, hvis man for eksempel vælger at opgradere billetten fra barn til voksen.

Tag gratis en ven med mod FC København
Til forårssæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen mod Brøndby I.F. forventes der stor interesse for billetter. Her kan sæsonkortholdere fra på tirsdag med fordel sikre sig billetter eller bytte plads, hvis det ønskes.

Også til kvartfinaleopgøret mod FC København i Sydbank Pokalen, som spilles onsdag 4. marts kl. 18.30, forventes der stor interesse. Og til netop dette opgør har sæsonkortholdere mulighed for at tage en ven med gratis.

Her er forkøbsretten især nyttig, da sæsonkortholdere - før det generelle salg åbner - kan sikre sig den ekstra billet ved siden af egen plads eller flytte pladserne til et ønsket område på Aalborg Portland Park. Der kommer nærmere information om dette inden længe.  

Er du endnu ikke sæsonkortholder?

Tags på denne nyhed

Navngiv den nye fanøl og vind billetter til AaB-Brøndby I.F.

17. januar 2020 kl. 14:58 af Simon Vangsgaard Jensen

I december blev resultatet af AaB Ølvalg fundet, og det viste at de knap 200 deltagende AaB-tilhængere havde valgt smagsvarianten US Style Red Ale, som vandt med 43,9% af stemmerne. Stemmerne blev afgivet til de i alt fem AaB Ølvalg, som blev afholdt i slutningen af 2019.

AaB’s nye fanøl, der i samarbejde med Royal Unibrew lanceres til foråret, skal naturligvis også navngives. Og ganske som da smagsvarianten skulle findes, er der også brug for AaB-tilhængernes input til at finde navnet på den nye fanøl.

Du kan komme med dit bud på hvad den nye fanøl skal hedde. Der skal i alt findes 4 bud på, som efterfølgende kommer til afstemning for AaB-fans i den kommende uge. Muligheden for at komme med bud på navnet kører til og med tirsdag i næste uge, hvorefter alle de indkomne forslag vurderes og fire finalister udvælges til afstemning, der vil køre fra onsdag til og med fredag. 

Alle er med i lodtrækningen om billetter til AaB-Brøndby I.F.
Uanset om dit bud bliver udvalgt blandt de 4 finalister eller ej, er du med i lodtrækningen om 3 x 2 billetter til forårssæsonens første hjemmekamp mod Brøndby I.F. søndag d. 23. februar kl. 18.00.

Det er muligt at komme med bud frem til tirsdag kl. 12.00.

Tags på denne nyhed

Faninfo om testkampen mod IFK Göteborg

17. januar 2020 kl. 11:03 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Prioritet Serneke Arena
Kapacitet: 3.000
Placering af AaB's fanafsnit: Blok M

Billetpriser:
U/5 år: Gratis
U/19 år: 80 SEK
Voksen: 120 SEK
Klik her for at gå direkte til billetsalg

Bemærk venligst, at det kun er muligt at betale med betalingskort samt Swish i Prioritet Serneke Arena.

Transport til og fra:

Fælles:

Vesttribunen opfordrer til at tage færgeafgangen til Göteborg kl. 05:45 fra Frederikshavn og retur igen kl. 18.20.

For transport til Prioritet Serneke Arena anbefales det at tage sporvogn linje 11 mod Bergsjön Komettorget, hvor stationen nærmest Prioritet Serneke Arena er Beväringsgatan. Denne sporvogn går både fra stationen Masthuggstorget, som ligger få minutters gang fra Danmarksterminalen samt fra stationen Göteborg C. For transport tilbage til Danmarksterminalen eller Göteborg C anbefales sporvogn linje 11 mod Saltholmens Brygga, hvor nærmeste station fra Prioritet Serneke Arena er Beväringsgatan.

Kør selv: 
Krutvägen 2, 415 28 Göteborg.

Yderligere information omkring transport til Prioritet Serneke Arena kan læses her.

Tags på denne nyhed

Ravn indskiftet i U/17-landsholdssejr mod Grækenland

17. januar 2020 kl. 10:42 af Brian Andersen

Her blev Grækenland besejret 3-2.

Christoffer Ravn blev i sin 15. U-landskamp for Danmark indskiftet ni minutter før tid.

Tags på denne nyhed

Lyt til Medianos podcast om mesterskabet i 1995

16. januar 2020 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Torben Boye, Søren Thorst, Ib Simonsen, Erik Bo Andersen og Poul Erik Andreasen medvirker i Medianos seneste podcastepisode i serien Superligaens Største Øjeblikke fra Mediano Magasinet. 

Episoden "Da den nordjyske stolthed sejrede til sidst" kigger nærmere på, hvordan AaB gik fra at redde livet i 3. division i 1982 til 13 år senere at vinde klubbens første danske mesterskab 110 år efter klubbens etablering i 1885. 

Du kan høre den 97 minutter lange podcast her eller downloade episoden i den podcast-app, du sædvanligvis benytter på din telefon.