Fire navne udvalgt til fanøl-afstemning

22. januar 2020 kl. 15:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Efter fire dage med mulighed for at indsende bud på navne på den nye fanøl, er fire finalister nu klar til afstemningen om hvilket navn øllen skal have.

I alt var der indløbet knap 120 forslag på navne til øllen, og blandt disse er følgende fire udvalgt til den endelige afstemning om AaB's kommende fanøl, der laves som en specialøl af varianten US style red ale.

  • Den Røde
  • Min Hals Den Skriger
  • 1885'er
  • Aaller

Følg linket herunder for at afgiv din stemme på et af de fire navne. Blandt alle der stemmer trækkes lod om om fire billetter til AaB-AGF i 3F Superligaen den 22. marts, samt fire styk franske hotdogs og ikke mindst fire styk af den nye fanøl. 

Afstemningen kører til og med fredag kl. 12.00, så klik ind og afgiv din stemme med det samme.

Tags på denne nyhed

AaB i forhandlinger om salg af Mikkel Kaufmann

22. januar 2020 kl. 13:59 af Brian Andersen

19-årige Mikkel Kaufmann har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2023.

Mikkel Kaufmann har spillet 28 officielle kampe for AaB og scoret otte mål, ligesom det foreløbig er blevet til 21 ungdomslandskampe for Danmark.

Yderligere informationer vil tilgå Fondsbørsen, når der enten er opnået en aftale, eller forhandlingerne er afbrudt.

Kampprogram i Reserveligaen fastlagt

22. januar 2020 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Det foreløbige program i forårets Reserveliga er faldet på plads, og AaB åbner Reserveligaen på udebane mod AGF 17. februar og slutter efter planen hjemme på AaB’s træningsanlæg på Hornevej mod Viborg F.F. 4. maj.

AaB’s program i Reserveligaen ser ud som følger:

Runde 1 - Mandag 17. februar kl. 13.00 - AGF-AaB

Runde 2 - Mandag 9. marts kl. 13.00 - AaB-Hobro I.K.

Runde 3 - Mandag 16. marts kl. 13.00 - AaB-AGF

Runde 4 - Torsdag 26. marts kl. 13.00 - Viborg F.F.-AaB

Runde 5 - Mandag 27. april kl. 13.00 - Hobro I.K.-AaB

Runde 6 - Mandag 3. maj kl. 13.00 - AaB-Viborg F.F.

Der kan forekomme ændringer i programmet, når 3F Superligaprogrammet efter grundspillet offentliggøres.

AaB’s hjemmekampe i Reserveligaen spilles som udgangspunkt på AaB’s træningsanlæg på Hornevej, og det er gratis for alle at overvære kampene.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AGF-AaB 0-2

22. januar 2020 kl. 07:01 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 på udebane over AGF i årets første testkamp, som blev spillet på en af kunstgræsbanerne ved AGF’s træningsanlæg.

AaB spillede en god første halvleg, og kort før den første halve time blev rundet, blev Oliver Klitten fældet i feltet og fik tilkendt et straffespark. Fra pletten udnyttede Tom van Weert chancen og gjorde det til 1-0.

Kort efter blev Kasper Kusk sendt afsted i højreside i en AaB-omstilling, og ved forreste stang sendte Oliver Klitten det flade indlæg i mål til 2-0.

Anden halvlegs største mulighed tilfaldt Frederik Børsting, som Oliver Abildgaard med et hovedstød sendte i en friløber. Frederik Børsting overplacerede dog sit forsøg, som ramte overliggeren.

Du kan se sammendrag af kampen i videoen øverst efterfulgt af interview med cheftræner Jacob Friis og målscorer Oliver Klitten.

Tags på denne nyhed

AaB-sejr i første test

21. januar 2020 kl. 15:34 af Brian Andersen

Efter et indledende kvarters tid med stor jævnbyrdighed greb AaB taktstokken og dominerede resten af første halvleg.

Første reelle mulighed i opgøret tilfaldt Kasper Kusk i det 22. minut, hvor læderet blev sendt over tværribben, og minuttet senere var det AGF-keeper William Eskelinen, der stod i vejen for Kusk.

Midt i den stærke AaB-periode forsøgte hjemmeholdets Niklas Backman sig med et hovedstød i den modsatte ende af banen, men AaB bragte sig fortjent foran, da Tom van Weert efter knap en halv time udnyttede et straffespark, efter at Oliver Klitten var blevet nedlagt i feltet i et gennembrudsforsøg.

Blot tre minutter senere blev det også 2-0 til AaB, da et flot angreb med mange kvikke pasninger blev afsluttet med en præcis flad bold fra Kasper Kusk til Oliver Klitten, der skubbede kuglen over mållinjen.

AaB fortsatte fremdeles takterne resten af første halvleg, og også i de sidste 45 minutter var indsatsen glimrende, selvom AaB i pausen – i øvrigt ligesom AGF – skiftede 11 mand.

Anden halvleg var dog generelt mere jævnbyrdig end første, men det var AaB, der otte minutter før tid var tættest på at udbygge føringen, da Frederik Børsting alene igennem chippede bolden på overliggeren.

Alt i alt en meget opløftende begyndelse på foråret, hvor AaB har næste testkamp på søndag i Sverige mod IFK Göteborg.

Matchfacts – testkamp
AGF-AaB  0-2 (0-2)
29. min 0-1 Tom van Weert, 32. min 0-2 Oliver Klitten.

AaB (4-3-3): Jacob Rinne (46: Andreas Hansen), Valgeir Valgeirsson (46: Kristoffer Pallesen, Rasmus Thelander (46: Jores Okore), Anders Bærtelsen (46: Mathias Ross), Jakob Ahlmann (46: Marcus Hannesbo), Magnus Christensen (46: Oliver Abildgaard), Robert Kakeeto (46: Iver Fossum), Patrick Olsen (46: Jeppe Pedersen), Kasper Kusk (46: Søren Tengstedt), Tom van Weert (46: Frederik Børsting), Oliver Klitten (46: Gabriel Adriano Alves Christensen).

Tags på denne nyhed