Heldig AaB-fan kan give peptalk til spillertruppen

15. februar 2020 kl. 09:08 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag den 8. marts tager imod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen, så er der særligt fokus på de mindste AaB-fans, der denne dag får en unik mulighed for at komme helt tæt på spillerne før og efter kampen, samt være en del af hele rammen omkring opgøret. 

Inden AaB-truppen løber på banen til opvarmning, skal de have en vaskeægte peptalk, og den skal leveres af en passioneret AaB-fan i alderen 9-11 år.

Er det noget for dit barn, så send os en kort video hvor din dreng/pige viser, hvordan en peptalk skal gives. Send dit bud til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest mandag den 24. februar med ”Peptalk” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder én heldig vinder, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

Tags på denne nyhed

Vidste du om Silkeborg I.F. og AaB…

14. februar 2020 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

- det søndag gælder 74. 3F Superligakamp mellem Silkeborg I.F. og AaB. Statistikken siger 26 sejre til AaB, 24 uafgjorte og 23 nederlag samt en målscore på 104-96 i AaB’s favør.

- AaB vandt sæsonens første møde med Silkeborg I.F. med 3-1 på Aalborg Portland Park 29. juli. Tom van Weert scorede to af AaB’s tre mål, mens Mikkel Kaufmann scorede det tredje.

- foruden Tom van Weert (2 mål) har også Kasper Pedersen (2), Patrick Kristensen (1) og Frederik Børsting (1) tidligere scoret et 3F Superligamål mod Silkeborg I.F.

- AaB har revanche til gode fra seneste besøg på JYSK Park i februar 2018, hvor hjemmeholdet vandt 3-2, efter at AaB to gange havde udlignet Silkeborg I.F.’s føring.

- de seneste 12 indbyrdes 3F Superligakampe i Silkeborg har budt på ikke færre end 55 scoringer, hvilket svarer til 4,6 scoringer pr. kamp. Det mest målrige opgør fandt sted i april 2007, hvor AaB ude vandt 6-4 over Silkeborg I.F. Rade Prica scorede hattrick, Fredrik Winsnes nettede to gange og Rasmus Würtz åbnede kampens målkonto med sit ene mål.

- AaB har scoret i 13 af de seneste 14 3F Superligaudekampe mod Silkeborg I.F.

- AaB har tabt de to seneste åbninger på forårssæsonen. I februar 2019 endte forårets første kamp med et nederlag på 0-3 til Randers FC, og i februar 2018 blev det til et nederlag på 2-3 mod netop Silkeborg I.F.

- ud af de 73 tidligere 3F Superligakampe mod Silkeborg I.F. har AaB scoret først i 33 tilfælde, hvilket har resulteret i 19 sejre, 11 uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har Silkeborg I.F. scoret kampens første mål i 30 tilfælde, hvilket har givet AaB seks sejre, fire uafgjorte og 20 nederlag.

- AaB er ubesejret i de seneste fire udekampe i 3F Superligaen (to sejre og to uafgjorte).

- AaB’s seneste 3F Superliga-udekamp endte med et clean sheet mod OB. Hvis det mod Silkeborg I.F. igen lykkes AaB at holde buret rent, vil det være første gang siden august 2018, at AaB præsterer to clean sheets i træk på udebane i 3F Superligaen.

- de seneste to 3F Superliga-udekampe begge er endt uafgjort mod henholdsvis Randers FC og OB. Ender det også uafgjort mod Silkeborg I.F. vil det være første gang siden oktober-november 2018, at AaB spiller uafgjort i tre udekampe i træk.

- Kasper Kusk kan spille sin 150. 3F Superligakamp nr. 150 for AaB siden debuten i august 2010. Foruden præstationerne for AaB har karrieren budt på et ophold i FC Twente samt 67 3F Superligakampe for FC København. I alt i AaB er han hidtil noteret for 167 kampe og 43 scoringer.

- søndagens dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt dømmer sin 17. 3F Superligakamp med deltagelse af AaB. Han har ved en tidligere lejlighed dømt Silkeborg I.F. mod AaB i Silkeborg, hvor det i april 2017 endte helt uden scoringer.

- Jores Okore, der hidtil har spillet samtlige minutter i 3F Superligasæsonen, er i karantæne til forårspremieren mod Silkeborg I.F. Til den efterfølgende kamp mod Brøndby I.F. risikerer Frederik Børsting, Tom van Weert og Kasper Kusk karantæne i tilfælde af et gult kort på søndag, hvilket også gælder for Lucas Andersen ved et gult kort til seks strafpoint.

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Preseason 2020

13. februar 2020 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

AaB-truppen kom tæt på fansene onsdag aften, da sæsonkortholdere var inviteret til årets preseason-arrangement i en næsten fuld Sal 1 i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy. 

Spillerne bød sæsonkortholderne velkommen og serverede popcorn og sodavand for de fremmødte. 

Under arrangementet fortalte administrerende direktør Thomas Bælum blandt andet om overgangsperioden uden sportchef, transfervinduet og den kommende sportschef, Inge André Olsen. 

Dernæst fortalte fodboldchef Søren Krogh om sit indtryk af AaB - både før og efter ankomsten til Hornevej. 

Cheftræner Jacob Friis gik derefter i dybden omkring AaB's spillestil og forventningerne til det forestående forår, inden Lucas Andersen og Kristoffer Pallesen præsenterede trænerstaben og spillertruppen med anekdoter til hver enkelt. 

Se indslag fra aftenen i videoen øverst.  

Tags på denne nyhed

Unge AaB-fans kan blive AaB TV-reportere

13. februar 2020 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Er du en spørgelysten AaB-fan i alderen 10-12 år, der har lyst til at prøve kræfter med ovenstående, så send os en video, hvor du interviewer din far, din mor, en kammerat eller en helt fjerde person – ganske som du vil gøre det i dagene op til kampen.

Send din video til os via e-mail til aab@aab-as.dk senest mandag den 24. februar med ”Junior-reporter” i emnefeltet. Fylder din video mere end der er plads til i en e-mail? Så benyt www.wetransfer.com til at sende os filen.

Vi finder to dygtige deltagere, der udover oplevelsen, også får fire billetter til kampen.

AaB glæder sig til at modtage rigtig mange videoer fra AaB-børn i hele Nordjylland!

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tengstedt på Superligadebutanttavlen

12. februar 2020 kl. 14:35 af Rasmus Estrup

Ved hver halvsæson markeres det, hvis spillere fra AaB's egen talentafdeling har fået Superligadebut i den forgangne halvsæson. I efteråret lykkedes det for Søren Tengstedt, der debuterede på udebane mod FC Nordsjælland 22. september. 

Derfor har Søren Tengstedt fået sit navn op på tavlen i Børge Bach Huset over AaB-talenter med Superligadebut, hvilket i dag blev markeret af administrerende direktør Thomas Bælum. 

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra U/21-landsholdsspilleren, der både kigger tilbage på debuten og kigger frem mod et spændende forår. 

Tags på denne nyhed