AaB TV: Stem på månedens mål i december

25. december 2020 kl. 08:07 af Rasmus Estrup

AaB kom på tavlen fire gange i december, og nu skal det afgøres, hvilket af de fire mål der var bedst. 

Du kan se de fire kandidater i videoen øverst, og via knappen nederst, kan du afgive din stemme. Når du stemmer på din favorit, deltager du samtidig i lodtrækningen om Kasper Kusks kampbrugte og signerede udebanetrøje i grøn. 

Kandidaterne til månedens mål er: 

1: Jakob Ahlmann til 1-0 mod OB, 4. december
2: Kasper Kusk til 1-0 mod Lyngby Boldklub, 13. december
3: Kasper Kusk til 2-1 mod Lyngby Boldklub, 13. december
4: Iver Fossum til 3-2 mod Lyngby Boldklub, 13. december

Konkurrencen løber frem til 29. december, hvorefter vinderen offentliggøres. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Glædelig jul

24. december 2020 kl. 10:10 af Rasmus Estrup

På vegne af Hele Nordjyllands Hold ønsker Lucas Andersen og Jakob Ahlmann alle en rigtig glædelig jul og takker for støtten gennem et meget specielt år. 

Tags på denne nyhed

Kompensation for sæsonkort de kommende måneder

23. december 2020 kl. 10:00 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB har besluttet, at alle knap 2.900 nuværende sæsonkortabonnenter kompenseres for den manglende mulighed for at overvære hjemmekampe i 3F Superligaen i februar 2021 mod henholdsvis FC København, Randers FC og FC Midtjylland. 

Konkret vil AaB derfor sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af rater på sit sæsonkortabonnement de første to måneder af 2021.

I forhold til kampe der afvikles efter februar måned, afventer AaB yderligere udmelding fra regeringen inden det vides hvordan forholdene for tilskuere bliver, samt hvordan dette i givet fald påvirker sæsonkortholdere.

AaB takker alle sæsonkortholdere mange gange for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde alle velkommen på Aalborg Portland Park. 

Støt forbedringer af Theodors Familiezone

Børn skal have den bedst mulige kampoplevelse, når de kommer på Aalborg Portland Park. De rette rammer for fremtidens AaB-fans findes i Theodors Familiezone.

Theodors Familiezone blev lanceret inden sæsonstart i sommeren 2019, hvor familieområdet blev flyttet fra 3F Tribunen til Complea Tribunens afsnit A og B Nedre. Siden lanceringen af Theodors Familiezone har antallet af børnesæsonkort og -billetter oplevet en positiv udvikling, og netop denne positive udvikling ønsker vi at fortsætte ved at gøre oplevelsen endnu bedre.

Du kan med din støtte til Theodors Familiezone være med til at give de bedste forhold for fremtidens AaB-fans. Vi ønsker at optimere de fysiske rammer, der er med til at løfte oplevelsen og give den helt rette AaB-stemning i Theodors Familiezone. Derudover vil vi lægge yderligere på i førkampsoplevelsen, hvor der skal være endnu bedre mulighed for børnene til at lege og lære om AaB.

Tags på denne nyhed

Kommende kampe fastlagt

22. december 2020 kl. 14:39 af Brian Andersen

AaB’s forårspremiere venter på Aalborg Portland Park 3. februar mod FC København.

Hermed AaB’s opdaterede kampprogram:

3F Superligaen, 14. spillerunde – Onsdag 3. februar 2021 kl. 20.00 – AaB-FC København

15. runde – Søndag 7. februar kl. 20.00 – Brøndby I.F.-AaB

16. runde – Søndag 14. februar kl. 14.00 – AaB-Randers FC

17. runde – Fredag 19. februar kl. 19.00 – AaB-FC Midtjylland

18. runde – Søndag 28. februar kl. 14.00 – FC Nordsjælland-AaB

19. runde – Onsdag 3. marts kl. 18.00 – AC Horsens-AaB

20. runde – Mandag 8. marts kl. 19.00 – AaB-SønderjyskE

21. runde – Søndag 14. marts kl. 14.00 – Vejle Boldklub-AaB

22. runde – Søndag 21. marts – AaB-OB

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de seks efterfølgende hold spiller om europæisk kvalifikation og om at undgå de to nedrykningspladser.

Træningsstart 5. januar

22. december 2020 kl. 09:12 af Rasmus Estrup

Efter søndagens kamp mod AGF er AaB's trænerstab og spillertrup gået på juleferie, hvor hver spiller har fået individuelle selvtræningsprogrammer med hjem, som skal følges. 

4. januar møder AaB-truppen op igen på Hornevej, hvor de bliver testet for Covid-19, og dagen efter, når der er kommet svar på testene, påbegyndes træningen. 

Herefter følger et opstartsprogram, blandt andet med en testkamp mod AGF, frem mod forårsæsonpremieren mod FC København 3. februar kl. 20.00 på Aalborg Portland Park.

Yderligere info om opstartsprogrammets testkampe følger i det nye år. 

'