Vidste du om FC Nordsjælland og AaB…

20. september 2019 kl. 13:34 af Brian Andersen

- at det forestående opgør er 3F Superligakamp nummer 51 mellem FC Nordsjælland og AaB. Statistikken siger 18 sejre til AaB, 16 uafgjorte og 16 nederlag samt en målscore på 62-62.

- at AaB ikke har tabt til FC Nordsjælland i de tre seneste indbyrdes 3F Superligakampe, der har givet AaB samlet fem point. Hvis det igen bliver til point mod FC Nordsjælland, vil det være første gang siden marts 2009-april 2011, at AaB er ubesejret i fire 3F Superligakampe i træk mod FC Nordsjælland.

- at AaB dog er uden sejr i de tre seneste 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park, hvor det er blevet til to nederlag og senest en uafgjort. Faktisk har AaB kun tre sejre mod FC Nordsjælland på udebane siden 2009 (3V-5U-7T).

- at det seneste indbyrdes møde i Farum 4. november 2018 sluttede 1-1 efter en AaB-føring på et selvmål.

- at AaB’s seneste sejr på udebane mod FC Nordsjælland er fra 7. august 2016, hvor det blev 2-1 til Hele Nordjyllands Hold efter scoringer af Marco Meilinger og Markus Holgersson.

- at fra den nuværende AaB-trup har kun Kasper Kusk (2 mål) og Kasper Pedersen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland.

- at ud af de 50 tidligere 3F Superligakampe mod FCN har AaB scoret først i 24 tilfælde, hvilket har resulteret i 14 sejre, seks uafgjorte og fire nederlag. Omvendt har FC Nordsjælland scoret kampens første mål i 23 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, syv uafgjorte og 12 nederlag.

- at AaB i sine seneste otte 3F Superliga-udekampe har enten vundet eller tabt, dvs. seneste uafgjorte kamp på udebane var i april mod Hobro I.K. Det er den længste periode uden uafgjort på udebane siden maj-november 2015, hvor det blev til 11 udekampe i træk uden pointdeling.

- at der blot er faldet tre udvisninger i de 50 tidligere 3F Superligakampe mellem FC Nordsjælland og AaB. De er til gengæld alle faldet i 2018; først Mads Valentin Pedersen for FCN i februar, derefter Philipp Ochs i sin debutkamp for AaB i august og senest Andreas Skovgaard for FCN i november.

- at søndagens dommer Morten Krogh står over for sin femte 3F Superligakamp med deltagelse af AaB. Ikke blot har AaB sin første sejr til gode med Morten Krogh som dommer, men han har også i de fire tidligere kampe dømt ikke færre end fem straffespark og foretaget en udvisning.

- at AaB senest var i aktion på datoen 22. september, da det i 2016 sluttede 1-0 på Aalborg Portland Park mod Viborg F.F. efter en fuldtræffer af Kasper Pedersen.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Iver Fossum: Alt skal være bedre på søndag

19. september 2019 kl. 11:53 af Rasmus Estrup

I går var det en måned siden, at Iver Fossum fik sin AaB-debut, da han og resten af Hele Nordjyllands Hold gæstede Brøndby I.F. i en jævnbyrdig kamp, som AaB trods en scoring af midtbanekollega Patrick Olsen tabte 2-1. 

Iver Fossum havde inden Brøndby-kampen kun været AaB-spiller i to dage, men efter 58 minutter blev den tidligere Hannover-spiller sendt på banen til sin 3F Superliga- og AaB-debut. 

- Det var specielt, men også rart at komme i kamp med det samme. Jeg følte også, at jeg var klar til det, og jeg ville bare gerne i gang med at spille med det samme. En udebanetur til Brøndby gør også, at man hurtigere kommer ind i fællesskabet på holdet, så det var en god oplevelse - bortset fra resultatet, siger Iver Fossum. 

Siden debuten har han i samtlige 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe spillet fuld tid på den centrale midtbane, hvor det blandt andet er blevet til storsejre over AC Horsens og Nørresundby FB samt en stærkt hjemmebanesejr over FC København foran 11.645 tilskuere. 

- Specielt mod AC Horsens og FC København spillede vi to rigtig gode kampe. Mod AC Horsens spillede vi fantastisk offensivt fodbold, og mod FC København viste vi, hvad vi som hold er i stand til, og vi vandt fortjent kampen, siger Iver Fossum, der selvfølgelig også mærkede den store opbakning fra de 11.645 tilskuere på Aalborg Portland Park. 

- Det kunne ikke være bedre. Stadion var fyldt, og der var en fantastisk god stemning, som virkelig var med til at bære os frem. Opbakningen fra fansene har meget at sige, så når man på den måde bliver båret frem af fansene, kan det være udslagsgivende for, om opgøret ender uafgjort, eller om vi vinder med et enkelt mål som mod FC København, siger den norske midtbanespiller. 

I sin første fulde 3F Superligakamp leverede han en perfekt assist til Lucas Andersens 5-0-scoring, mod FC St. Pauli kom han selv på tavlen og i sidste uges pokalkamp mod Nørresundby FB brillerede han med et hattrick. 

- Det er mit første hattrick i en betydende kamp, og jeg håber da også, at jeg snart får scoret i 3F Superligaen, siger nordmanden.

Seneste kamp mod AGF endte desværre med et nederlag på 3-0, og derfor kigger han og holdet frem mod en præstation på søndag på udebane mod FC Nordsjælland, der skal være markant bedre.

- Alt skal gøres bedre end mod AGF. Vi spillede en dårlig kamp, og vi skal være meget bedre i mange facetter. Heldigvis ved vi, hvad vi gjorde forkert, så vi ved, hvad vi skal arbejde på. Vi skal blandt andet være meget bedre i spillet med bolden og være skarpere i omstillinger - både offensivt og defensivt, siger han. 

- Men det bliver en helt anden kamp på søndag, så vi skal frem til søndag forberede os godt på, hvad der venter os, og så skal vi bare lære af nederlaget i søndags og levere en god præstation mod FC Nordsjælland. Det er jeg også sikker på, at vi kan, siger Iver Fossum, der uden for grønsværen er faldet godt til i klubben og byen.

- Aalborg er en rigtig hyggelig by. Jeg har fundet en lejlighed nær centrum og tæt på vandet, så det er perfekt. Mine holdkammerater har også taget rigtig godt i mod mig, og det er tydeligt at mærke, at man i klubben holder af hinanden og næsten er som en familie. Det kan jeg rigtig godt lide, slutter Iver Fossum. 

Tags på denne nyhed

Køb billetter til pokalkampen i Vejgaard

18. september 2019 kl. 15:30 af Rasmus Estrup

På onsdag 25. september kl. 16.30 spiller AaB på udebane mod Vejgaard Boldspilklub i sekstendedelsfinalen af Sydbank Pokalen. 

Billetsalget til kampen på Soffy Road er i gang, og det er muligt at købe billetter via dette link. 

Voksenbilletter koster 120 kr., mens børn under 15 år kan købe billetter til 60 kr. 

Bemærk at billetten enten skal skrives ud eller downloades i Ticketmasters app på din smartphone. 

Næste uges nordjyske lokalopgør i Sydbank Pokalen spilles på Soffy Road, Sofievej 31, 9000 Aalborg. 

Spar 100 kr. på spillertryk som ASC-medlem

18. september 2019 kl. 08:58 af Simon Vangsgaard Jensen

Der opleves i øjeblikket stor interesse for AaB's spillertøj og spillertryk. Som med af AaB Support Club, er der her fordele at hente. Alle AaB Support Club-medlemmer sparer således 100 kr. på spillertryk.

Dette tilbud gælder både på hjemmebane-, udebane og Håndsrækningstrøjen i alle størrelser. Bemærk venligst, at tilbuddet ikke gælder, hvis der bestilles et specialtryk med for eksempel eget navn. 

Måden du opnår rabatten på, er ved at indtaste dit AaB Support Club-medlemsnummer i kommentarfeltet ved ordreafgivelsen. Benytter du din rabat i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod på Aalborg Portland Park bedes du blot fremvise dit medlemskort. AaB Fanshop og AaB Souvenirbod åbner to timer før alle hjemmekampe.

Foruden fordelen om besparelse på spillertryk, får AaB Support Club-medlemmer årligt 100 kr. rabat på sæsonkort, medlemsbladet Supporteren fire gange årligt. Læs mere om de mange fordele her.

Et års gratis medlemskab i ASC Junior ved tilmelding i 2019
AaB Support Club har i år lanceret en juniorklub, hvor man som barn under 15 år, kan melde sig gratis i ind 2019 og opnå ét år gratis medlemsskab. Læs mere om ASC Junior her.

Value cannot be null. Parameter name: source

Tags på denne nyhed

Alle mand til Farum!

17. september 2019 kl. 14:21 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Right to Dream Park
Kapacitet: 10.300
Placering udebaneafsnit: SEAS-NVE Tribunen
Indgang: Indgang 2. Både indgang og boder åbner en time før kampstart.


Billetpriser i forsalg:
u/8 år: Gratis
u/16 år: 70 ,-
Voksen: 110 ,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag:
u/8 år: Gratis
u/18 år: 70 ,-
Voksen: 130 ,-
Køb din billet her.

Transport til og fra Right to Dream Park:

Fælles:
ASC arrangerer bustur

Kør selv: 
Right to Dream Park, Idrætsvænget 2, 3520 Farum

Parkering: 

Skiltningen i Farum henleder til kørsel via Paltholmvej til den store grusparkeringsplads ca. 50 m fra stadion.

Ønsker man at benytte parkeringspladserne foran Hotel FC Nordsjælland, skal man køre via Ryttergårdsvej til Idrætsvænget. Right to Dream Park ligger på adressen Farum Park 2 (eller på nogle gps’er Idrætsvænget 2).

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

AaB takker Jer alle for at støtte drengene og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed