U/19 og U/17 tabte til FC København

16. september 2019 kl. 10:55 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC København-AaB 2-0

AaB begyndte for passivt i lørdagens udebaneduel mod FC København, og det efterlod FC København i boldovertag i hele første halvleg, dog uden at hjemmeholdet blev farlige foran AaB-målet. 

Efter pausen lykkedes det AaB at få gang i pressspillet, og de første 20 minutter lignede det, at AaB-mandskabet måske kunne snuppe sejren, men gæsterne fik ikke output på afslutningsspillet. 

I stedet slog FC København efter 65 minutter til på et hjørnespark, og tre minutter senere lukkede FC København kampen med en omstillingsscoring til 2-0. 

- Vi fik slet ikke gang i vores presspil i første halvleg, og vores udtryk var alt for passivt. Første halvdel af anden halvleg var markant bedre, men vores angrebsspil førte ikke mål med sig, og da FC København scorede to mål lige efter hinanden slog det luften ud af os, siger U/19-ligatræner David Olsen.

- Nu skal vi tilbage på træningsbanen og forsøge at hæve intensiteten yderligere, så vi kan levere den indsats, der kræves mod dygtige modstandere, siger David Olsen. 

AaB ligger på syvendepladsen i U/19 Ligaen inden næste kamp på lørdag på hjemmebane mod Esbjerg fB kl. 13.00.

 

U/17 Ligaen: FC København-AaB 4-0

AaB løb ind i fjerde nederlag i træk i U/17 Ligaen, da holdet lørdag gæstede FC København. 

Efter en jævnbyrdig indledning åbnede FC København målscoringen på et indlæg efter et kvarter, og herfra dominerede FC København stort set i resten af opgøret. 

Lige inden pausen blev hjemmeholdets føring udbygget til 2-0 på et langskud fra kanten af feltet, der sad fladt ved nærmeste stolpe. 

Efter pausen løb AaB-spillerne ind i deres bedste periode, men det var uden gevinst, og i stedet kunne FC København score et flot mål til 3-0 med et kvarter igen. 

Målkontoen blev lukket med målet til 4-0 kort før tid på et hjørnespark. 

- Det var en fortjent sejr til FC København, der skal roses for en stærk præstation. De får udnyttet vores mangler især i vores defensiv, hvor vi ikke får løst vores opgaver sammen, men i stedet ender med enkeltmandssituationer over hele linjen, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby. 

AaB ligger på sidstepladsen U/17 Ligaen og skal i aktion igen på lørdag mod Esbjerg fB kl. 15.15. 

 

U/15 Ligaen: FC København-AaB 1-1

AaB’s U/15-ligahold tog point med hjem fra turen til København, da holdet lørdag spillede 1-1. 

FC København lagde bedst fra land og fik presset AaB langt tilbage, men nordjyderne holdt stand frem til pausen. 

Kort inde i anden halvleg scorede hjemmeholdet på et straffespark. 

AaB fik mod slutningen presset FC København tilbage, og efter 76 minutter leverede Rasmus Jørgensen en god solotur og sparkede udligningen ind til slutresultatet 1-1. 

Også AaB’s U/15-ligahold spiller på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Esbjerg fB. 

Tags på denne nyhed

Reserveholdskamp mod Randers FC kl. 14.00

16. september 2019 kl. 08:09 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 på AaB's anlæg på Hornevej spiller AaB mod Randers FC i reserveholdsturneringen. 

Inden kampen er AaB i reserveholdsturneringen uden point efter tre kampe, mens Randers FC har vundet holdets eneste reserveholdskamp mod Hobro I.K. 

Assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen har til dagens kamp valgt at begynde med følgende startopstilling: 

Andreas Hansen
Kristoffer Pallesen, Mathias Ross, Anders Bærtelsen, Jonatan Flindt (U/19 Liga)
Søren Tengstedt, Frederik Børsting, Malthe Højholt (U/19 Liga), Jeppe Pedersen (U/19 Liga), Oliver Klitten
Gabriel Adriano Alves Christensen (U/19 Liga)

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Marcus Bundgaard, Daniel Mortensen, Marcus Hannesbo, Oliver Overgaard og Oliver Børsting. 

Kampstart er som nævnt kl. 14.00, og det er gratis for alle interesserede at overvære kampen. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AGF-AaB

16. september 2019 kl. 07:30 af Rasmus Estrup

Søndag eftermiddag tabte AaB fortjent 3-0 til AGF på Ceres Park i Aarhus. I videoen øverst kan du se sammendrag af det opgør. 

AGF kom allerede på sejrskurs efter fem minutter ved Mustapha Bundu, og ti minutter før pausen udbyggede Mustapha Bundu til 2-0, hvilket også var pausestillingen efter en halvleg, hvor AaB var på hælene. 

Efter pausen kom AaB godt ud, og Kasper Kusk sendte tidligt et fremragende højebensskud mod det ene målhjørne, men AGF-målmand Aleksander Jovanovic hev en stor redning ud af ærmet. 

Det var ellers Jacob Rinne der i AaB-målet kampen igennem brillerede med flest redninger, men han kunne ikke gøre noget ved 3-0-målet, som blev sat ind på et straffespark efter 65 minutter af Mustapha Bundu, der dermed scorede hattrick. 

Tags på denne nyhed

AaB klædt af i Aarhus

15. september 2019 kl. 13:54 af Rasmus Estrup

AaB blev søndag fortjent besejret med 3-0 af AGF, der havde Mustapha Bundu til at score alle tre mål i kampen. Nederlaget betyder, at AaB i skrivende stund ligger på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 13 point. 

AGF var bedst fra første fløjt, og allerede efter fem minutter kunne hjemmeholdet bringe sig foran. Mustapha Bundu blev sendt afsted i dybden på højresiden. Kantspilleren trak ind i banen og sparkede med venstrefoden bolden helt op i fjerneste målhjørne til 1-0.

Fem minutter senere var Jakob Ankersen tæt på at udbygge AGF's føring, men Jores Okore fik kastet sig ned i afslutningen og dirigeret bolden lige over målhjørnet. 

Det følgende hjørnespark var Frederik Tingager tæt på at heade i mål, men læderet gik lige forbi bagstolpen, og AGF fik et nyt hjørnespark. Dette fik Frederik Tingager snittet videre til Patrick Mortensen, men igen kom Jores Okore i vejen og fik afveget afslutningen til et nyt hjørnespark, som endte med endnu et farligt AGF-forsøg og en vigtig befrier fra AaB-defensiven. 

Efter endnu et par AaB-blokeringer i de følgende fem minutter måtte Jacob Rinne diske op med en god redning, da Mustafa Amini afsluttede fra distancen 19 minutter inde i opgøret. 

Kort efter fik Kasper Kusk med en flot solotur fra eget felt tilkæmpet sig et frispark tæt på AGF-feltet, men Patrick Olsens frisparksforsøg blev symptomatisk for AaB-indledningen sendt i muren. 

AaB formåede dog at fastholde angrebet, og Kasper Kusk prøvede med et følt langskud mod det fjerneste målhjørne. En glimrende afslutning, der krævede en tv-redning ud af Aleksander Jovanovic i målet. 

De næste 10-15 minutter var det egentlig AaB, der havde spilovertaget, uden at det dog medførte målchancer og scoringer.

Det gjorde en omstilling til AGF derimod efter 34 minutter. Mustafa Amini satte gang i en omstilling, som endte hos Mustapha Bundu. Målscoreren rundede dagens anfører, Rasmus Thelander, og alene med Jacob Rinne sparkede han sikkert bolden fladt ind ved fjerneste stolpe til 2-0. 

Fem minutter senere hev Jacob Rinne en kæmpe redning ud af sin kortærmede trøje for at holde endnu en AGF-afslutning efter en dødbold fra at gå i mål. 

AaB kom bedst ud til anden halvleg, og netop indskiftede Tom van Weert fik to minutter efter pausen afsluttet i sidenettet efter oplæg fra Patrick Olsen. 

Kort efter trykkede Kasper Kusk af med et stærkt højrehug på kanten af feltet. Aleksander Jovanovic fik desværre det alleryderste af handskerne på den flotte afslutning, som prellede af på overliggeren. Riposten forsøgte Tom van Weert at heade i mål, men hovedstødet sad lige på AGF-målmanden. 

En håndfuld minutter senere sendte Patrick Mortensen en afslutning fra distancen tæt forbi målhjørnet, og Niklas Backman afsluttede ti minutter efter pausen fra nært hold efter et indlæg, men igen kom AaB-forsvaret i vejen med en blokade. 

Chancerne kom på en stribe i starten af anden halvleg, og Tom van Weert fik endnu en afslutning sendt mod mål, men AGF-keeperen fik reddet til hjørne.

Et kvarter efter pausen fik AGF's Bror Blume afsluttet tæt forbi, og et halvt minut senere fulgte han trop med en fremragende afslutning mod det fjerneste målhjørne, men Jacob Rinne fik på fornemste vis reddet bolden, inden den kunne suse op i hjørnet.  

Kort efter fik AGF tilkendt et straffespark, og Mustapha Bundu fuldente sit hattrick med en sikker scoring til 3-0. 

Et kvarter før tid fik Jakob Ahlmann sat Tom van Weert op til afslutning, men hollænderens flade afslutning gik forbi bagerste stolpe. 

Kristoffer Pallesen, der også var blevet skiftet ind, forsøgte sig efterfølgende med et langskud som først blev afrettet og på stregen reddet af AGF-målmanden. 

Lidt over ti minutter før tid fik AGF's indskifter Zachary Duncan også forsøgt sig med et langskud. Dette gik dog et pænt stykke forbi Jacob Rinnes mål. 

I tillægstiden forsøgte Mikkel Kaufmann og Patrick Olsen sig med afslutninger, men det var ikke noget, der kunne ændre på AGF's sejr på 3-0.  

Nederlaget betyder, at østjyderne overhaler AaB i tabellen, og dermed ligger AaB nu på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 13 point. 

AaB's næste kamp spilles på søndag på udebane mod FC Nordsjælland kl. 14.00.

Matchfacts - 3F Superligaen, 9. spillerunde

AGF-AaB 3-0 (2-0)
6. min 0-1 Mustapha Bundu, 35. min 2-0 Mustapha Bundu, 65. min 3-0 Mustapha Bundu
Advarsler AGF: Niklas Backman (20), Jon Thorsteinsson (86)
Advarsler AaB: Tom van Weert (83)
10.235 tilskuere på Ceres Park

AGF (4-3-3): Aleksandar Jovanovic, Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen, Mustafa Amini, Nicolai Poulsen (78: Zachary Duncan), Bror Blume, Mustapha Bundu (71: Jon Thorsteinsson), Patrick Mortensen, Jakob Ankersen (81: Gift Links). 

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Patrick Kristensen (66: Kristoffer Pallesen), Jores Okore, Rasmus Thelander (45: Kasper Pedersen), Jakob Ahlmann, Patrick Olsen, Magnus Christensen, Iver Fossum, Kasper Kusk, Mikkel Kaufmann, Frederik Børsting (46: Tom van Weert).  

Dommer: Anders Poulsen

Tags på denne nyhed