26. september 2019 kl. 10:52 af Rasmus Estrup

Billetsalget er sat i gang til AaB's 3F Superligahjemmekamp mod OB fredag 18. oktober.

Fredagskampen begynder kl. 19.00, og dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 18.00, hvor billethusene på Aalborg portland Park også åbner.

Du kan købe billetter til AaB-OB her.

Husk også at købe billetter til AaB's kamp på søndag kl. 14.00 mod Randers FC. Køb billetter til søndag her.

AaB TV: Vejgaard Boldspilklub-AaB 0-6

26. september 2019 kl. 07:02 af Rasmus Estrup

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af AaB's sejr på 6-0 i Sydbank Pokalen over partnerklubben Vejgaard Boldspilklub fra 2. division.

AaB var klart mest dominerende og chanceskabende, men begge hold gik målløst til pausen. Anden halvleg var dog under et minut gammel, før Patrick Kristensen bragte Hele Nordjyllands Hold foran 1-0.

Herefter leverede Kasper Kusk en brandvarm målsensation med hele fem mål. Først eksekverede han et straffespark begået mod Oliver Klitten.

Dernæst fulgte et hovedstødsmål fra nært hold, hvilket igen blev efterfulgt af et køligt venstrebensspark mod fjerneste stolpe efter oplæg fra Søren Tengstedt.

Kasper Kusks fjerde og femte mål i pokalkampen blev sat ind efter tværpasninger fra Frederik Børsting. Det fjerde blev sendt i nettet med højrefoden, og kampens sidste aktion var en elegant scoring med venstrebenet.

Ud over et fyldigt sammendrag af kampen er der i videoen også interviews med cheftræner Jacob Friis og femmålsskytten Kasper Kusk.

Kusk-målshow i Vejgaard

25. september 2019 kl. 19:23 af Brian Andersen

Patrick Kristensen sendte AaB på sejrskurs få sekunder inde i anden halvleg, hvor alle AaB’s seks fuldtræffere således faldt.

Efter relative jævnbyrdige indledende minutter satte AaB sig som forventet på begivenhederne, men selvom dominansen var stor, så blev det aldrig for alvor spillemæssigt prangende i første halvleg.

Både en aktiv Kasper Kusk og Mikkel Kaufmann havde flere forsøg på mål, men det blev først for alvor farligt, da Jores Okore i det 20. minut headede Kasper Kusks indlæg på stolpen.

Syv minutter senere burde Oliver Klitten efter en god solotur have fået mere ud af sin selvskabte chance, og i fortsættelsen var også Kristoffer Pallesen nærgående.

Den største mulighed til AaB i første halvleg opstod efter 35 minutter, da et frisparksindlæg fra Kasper Kusk fandt en blank Jores Okore ved den bageste stolpe, men desværre helflugtede dagens anfører læderet langt over tværribben.

Både Jeppe Pedersen og endnu engang Kasper Kusk forsøgte sig inden pausen, men der skulle blot forløbe få øjeblikke af anden halvleg, før AaB var i front, da Patrick Kristensen køligt udplacerede Vejgaard-målmand Peter Sandberg.

Straks efter misbrugte Frederik Børsting en god mulighed, inden der i det 52. minut blev begået straffespark mod Oliver Klitten, hvilket Kasper Kusk sikkert eksekverede til en 2-0 føring.

Blot fire minutter senere headede Kasper Kusk en returbold i netmaskerne til 3-0, hvorefter der blev givet officiel debut i AaB-trøjen til Malthe Højholt.

Et kvarter før tid fuldbyrdede Kasper Kusk sit hattrick, da han blev headet fri af indskiftede Søren Tengstedt, og 5-0 blev det efter 77 minutter, hvor Kusk denne gang udnyttede et fornemt forarbejde af Frederik Børsting.

Inden Kasper Kusk med sin 6-0 træffer scorede sit officielle mål nummer 42 for AaB, leverede AaB-keeper Andreas Hansen en glimrende fodparade på Vejgaard-mandskabets eneste reelle tilbud, der tilfaldt Martin Sloth-Kristensen.

Dermed blev det både til clean sheet og tenniscifre på en vellykket dag på kontoret for AaB, hvis næste opgave er hjemmekampen i 3F Superligaen på søndag på Aalborg Portland Park mod Randers FC. Køb billet i forsalg her.

Matchfacts – Sydbank Pokalen, sekstendedelsfinale
Vejgaard Boldspilklub-AaB  0-6 (0-0)
46. min 0-1 Patrick Kristensen, 52. min 0-2 Kasper Kusk, 56. min 0-3 Kasper Kusk, 75. min 0-4 Kasper Kusk, 77. min 0-5 Kasper Kusk, 90. min 0-6 Kasper Kusk.
Advarsler Vejgaard Boldspilklub: Mathias Madsen (58), Mathias Mortensen (82).
Advarsler AaB: Malthe Højholt (65), Kristoffer Pallesen (69).
2.565 tilskuere på Soffy Road (stadionrekord).

Vejgaard Boldspilklub (4-4-2): Peter Sandberg, Rasmus Strangholt, Christian Pagh, Malthe Mondrup, Peter Højgaard, Mathias Mortensen, Simon Pedersen (80: Younes Christiansen), Mathias Madsen (64: Patrick Björkman), Martin Sloth-Kristensen, Lasse Storvang, Daniel Olsen (61: Alexander Sloth-Kristensen).

AaB (4-3-3): Andreas Hansen, Kristoffer Pallesen, Jores Okore (61: Malthe Højholt), Mathias Ross, Patrick Kristensen, Magnus Christensen, Frederik Børsting, Jeppe Pedersen (84: Patrick Olsen), Kasper Kusk, Mikkel Kaufmann (61: Søren Tengstedt), Oliver Klitten.

Dommer: Mikkel Redder.

17 mand udtaget til pokal- og lokalopgør

24. september 2019 kl. 16:34 af Brian Andersen

Værterne fra 2. division besejrede i den seneste pokalrunde 3F Superligamandskabet fra Hobro I.K., mens AaB er avanceret efter en 8-0 sejr mod Nørresundby FB.

Jacob Friis har efter tirsdagens træningspas udtaget følgende 17 navne inklusive 11 egenudviklede spillere fra AaB Talent og 11 af AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 29 Mikkel Kaufmann og U/19 Ligaspillerne Malthe Højholt og Jeppe Pedersen.

Lucas Andersen, Tom van Weert, Rasmus Thelander, Oliver Abildgaard, Kasper Pedersen, Lukas Klitten og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Der er kickoff kl. 16.30 – dørene til Soffy Road, der ligger blot fem kilometer fra AaB’s træningsanlæg, åbnes kl. 15.00.

To AaB-talenter til samling med U/16-landshold

24. september 2019 kl. 10:54 af Rasmus Estrup

Onsdag 2. oktober samles U/16-landsholdets trup på 27 spillere. Med i truppen er de to AaB-talenter Marius Jacobsen og Gustav Dahl.

Begge har spillet to kampe for Danmarks U/16-landshold, og Gustav Dahl har også scoret et mål i landsholdstrøjen.