AaB TV: Tilbageblik på AaB-Randers FC

29. september 2019 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 kommer Randers FC på besøg på Aalborg Portland Park i 11. spillerunde af 3F Superligaen. 

Inden kampen kan du i denne video gense en række af AaB's tidligere hjemmebanescoringer mod dagens modstander. 

Gense blandt andet scoringer fra Kasper Kusk, Kasper Pedersen og Frederik Børsting. 

Køb billet til dagens kamp i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 13.00 eller i forslag her. 

Tags på denne nyhed

Lucas Andersen og Kasper P. er tilbage for AaB

28. september 2019 kl. 13:12 af Brian Andersen

Her skal AaB forsøge at følge op på onsdagens pokalsejr mod Vejgaard Boldspilklub ved at vinde den fjerde hjemmekamp på stribe i 3F Superligaen.

Efter lørdagens træningspas har cheftræner Jacob Friis udtaget følgende 18 spillere inklusive 12 egenudviklede folk fra AaB Talent og 12 af AaB’s partnerklubber:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Iver Fossum, 10 Lucas Andersen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 29 Mikkel Kaufmann, 32 Kasper Pedersen og U/19 Ligaspillerne Malthe Højholt og Jeppe Pedersen.

Magnus Christensen har karantæne, mens Tom van Weert, Rasmus Thelander, Oliver Abildgaard, Lukas Klitten og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 52.530 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod Randers FC her.

Der er kickoff kl. 14.00 – dørene åbnes en time før.

Tags på denne nyhed

Husk fan-dialogmøde på mandag

28. september 2019 kl. 09:39 af Simon Vangsgaard Jensen

På mandag 30. september klokken 18.30-21.00 i Advokatfirmaet.dk loungen på Aalborg Portland Park er der fan-dialogmøde, hvor repræsentanter fra AaB’s ledelse ser frem til at udveksle erfaringer og synspunkter med AaB-fans.

- Denne aften har vi et par vigtige punkter, som vedrører alle, der er en del af eller interesserer sig for den aktive fanscene i AaB. Mere kan vi ikke sige nu, men vi håber at så mange aktive fans som muligt vil møde op denne aften, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Dagsorden til dialogmødet den 30. september er som følger:

  1. Velkomst - AaB er på dagen vært ved en øl eller sodavand
  2. Sportslig opdatering i AaB ved Allan Gaarde
  3. Strategisk opdatering  i AaB ved Thomas Bælum
  4. Drøftelse om fanscenens fremtid med fokus på stemning på hjemmebane

AaB modtager gerne på forhånd input og spørgsmål til de forskellige oplæg. Disse bedes sendt til AaB’s fankoordinator Simon Vangsgaard Jensen på svj@aab-as.dk senest mandag den 30. september.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Kusk og Theodor åbner Theodors postkasse

27. september 2019 kl. 14:45 af Rasmus Estrup

I hjørnet af Theodors Familiezone på Weber Tribunen er der mulighed for at lave tegninger og skrive breve, som kan afleveres i Theodors postkasse.

Efter hver hjemmekamp tømmer Theodor sin postkasse og udvælger en tegning eller et brev. Afsenderen af den udvalgte tegning eller det udvalgte brev vinder billetter til en af AaB's kommende hjemmekampe. 

Til at gennemgå billederne fra seneste hjemmekamp mod FC København fik Theodor hjælp af Kasper Kusk. 

Se makkerparret gennemgå brevene og udvælge en vinder i videoindslaget øverst. 

Husk at det også på søndag er muligt at lave tegninger og skrive breve til Theodor i Theodors Familiezone, når AaB møder Randers FC kl. 14.00 på Aalborg Portland Park. 

Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Ross udtaget til U/19-landskampe

27. september 2019 kl. 13:25 af Rasmus Estrup

I midten af oktober skal Danmarks U/19-landshold spille to venskabskampe på udebane mod Irland. Med i den danske landsholdstrup er AaB-spiller Mathias Ross. 

Forsvarsspilleren har inden de to kampe 22 optrædener for de danske ungdomslandshold bag sig - heraf er 11 af kampene for U/19-landsholdet. 

Den første af de to venskabskampe mod Irland spilles fredag 11. oktober, inden andet opgør spilles mandag 14. oktober. 

Tags på denne nyhed