Lucas Andersen på landsholdet

13. oktober 2019 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

Når Aalborg Portland Park tirsdag aften danner ramme om det danske landsholds venskabskamp mod Luxembourg, er AaB-anfører Lucas Andersen med i den danske landsholdstrup. 

AaB's nummer 10 er således blevet efterudtaget til landsholdet sammen med Jonas Knudsen og den tidligere AaB-spiller Lasse Nielsen. De tre spillere erstatter Yussuf Poulsen, Jens Stryger og Andreas Christensen, der alle var med i EM-kvalifikationssejren over Schweiz lørdag aften. 

Tirsdagens landskamp begynder kl. 19.00 på Aalborg Portland Park. Der er stadig mulighed for at købe billetter til kampen her. 

25-årige Lucas Andersen har hidtil opnået tre A-landskampe og 72 ungdomslandskampe for Danmark. Hans seneste optræden på det danske A-landshold var en venskabskamp mod Tjekkiet i november 2016. 

Foruden Lucas Andersen og Lasse Nielsen er blandt andre også den tidligere AaB-back Henrik Dalsgaard med i landsholdstruppen på tirsdag. 

Tags på denne nyhed

AaB-kaptajn brandvarm før eSuperligapremiere

13. oktober 2019 kl. 09:48 af Rasmus Estrup

- Jeg glæder mig rigtig meget. Specielt fordi “Shoppen” og jeg ikke har forløst vores potentiale endnu, så som hold kan vi overraske i år. Vi skal vise, at vi ikke er en del af middelgruppen i eSuperligaen

AaB’s eSuperligakaptajn, Jacob Kragelund, ser meget frem til denne sæson i eSuperligaen. En sæson, der åbner i aften, hvor det for AaB’s vedkommende gælder et opgør mod AGF kl. 22.00.

I eSuperligaens to første sæsoner har AaB på sidste spilledag misset top-8 og en plads ved eSuperliga Finals.

I år er der ændret i ligaens struktur, således at de fire bedste hold i grundspillet er direkte kvalificeret til eSuperliga Finals i Forum Horsens 7. december. Holdene fra femtepladsen til 12. pladsen spiller en afgørende playoffkamp, hvor vinderen også vinder et sæde ved eSuperliga Finals.

Trods niendepladsen i sidste sæson er ambitionerne for denne sæson høje hos AaB’s eSuperligamandskab.

- Vi går efter top-4 og den direkte kvalifikation. Der er selvfølgelig mange hold, der kæmper om de fire pladser, men jeg synes, vi er stærkere i år, så der er ingen grund til ikke at gå efter top-4. Specielt når holdene fra femtepladsen til 12. pladsen skal ud i en afgørende playoffkamp for at nå Finals, siger Jacob Kragelund.

Jacob Kragelund og Daniel “Shoppen” Mogensen, der begge var på AaB’s eSuperligahold i sidste sæson, får i denne sæson følgeskab af 19-årige Oliver Ledet og 16-årige Mads Skibsted. Alle fire spillere er nordjyder. 

- Jeg synes vi ser stærkere ud i år. Ledet og Skibsted brænder for at vise, at de har et sindssygt højt niveau, og de kommer til at presse Shoppen og jeg, som igen er vores mainplayers.

- Samtidig har Shoppen og jeg lært hinanden bedre at kende, og at vi fastholder de to mainplayers fra sidste sæson giver os en god kontinuitet, siger Jacob Kragelund, der sammen med holdkammeraterne er kommet godt fra land i FIFA 20.

- Spillet kom ud 19. september og lige siden har vi trænet som sindssyge og hver især spillet op mod seks til otte timer om dagen for at være helt klar, siger kaptajnen. 

Den hårde træning bar også frugt i sidste weekend, da FIFA 20’s første Weekend League kørte. Her kvalificerede Ledet, Shoppen og Kragelund sig til den første internationale kvalifikation. Noget kun få hundrede spillere på verdensplan lykkedes med.

- Der er mange hold i eSuperligaen, der ikke har nogen med i kvalifikationen, så at vi kvalificerede med tre ud af fire spillere er lækkert.

- For mit eget vedkommende gik det også rigtig godt, da jeg gik 30-0 gennem weekenden og lå nummer 35 i verden. Jeg føler mig på et helt andet niveau end i sidste sæson, og derfor var det også rigtig fedt at gå ubesejret igennem den første Weekend League, siger Jacob Kragelund.

Som noget nyt i år bliver der i eSuperligaen spillet med God Accounts, hvilket betyder, at alle har rådighed over samtlige spillere i FIFA 20. Man må dog kun have tre såkaldte icons på banen ad gangen

- Tidligere har nogle hold brugt mange penge på at købe spillere i spillet, hvilket har ført til nogle ulige kampe. Den ulighed bliver nu fjernet. Nu har alle lige vilkår, og så er det den bedste spiller, der i de fleste tilfælde kommer til at vinde, siger AaB’s eSuperligaanfører.

Han og sine tre holdkammerater tager i dag turen til København, hvor AaB i sæsonpremieren møder AGF kl 22.00. kampen kan følges via Dplay. I morgen kl. 22.00 bliver AaB’s eSuperligakamp mod AC Horsens vist på både Canal 9 og Dplay.

Se AaB’s kampprogram for de første seks runder her.

Tags på denne nyhed

Kom til Oktoberfest inden AaB-OB på fredag

12. oktober 2019 kl. 11:17 af Rasmus Estrup

På fredag er der garanti for live musik, store fadøl, beerpong og slå-søm-i-stubben, når AaB i samarbejde med Zwei Grosse Bierbar holder Oktoberfest i Aalborg Stadionhal 2 inden 3F Superligakampen mod OB.

Dørene til Oktoberfesten åbner kl. 16.30, og halarrangementet slutter kl. 18.45, så alle har tid til at komme på plads på Aalborg Portland Park til AaB-OB, der begynder kl. 19.00. 

Der er fri entré for alle til oktoberfesten, og de første 200 gæster får et særligt armbånd, der giver en gratis liter fadøl på Zwei Grosse Bier Bar efter kampen. 

Tilbud i baren til oktoberfest

Fadøl 0,5 liter: 35 kr.

Fadøl 1 liter: 60 kr.

Pretzel: 10 kr.

Sodavand: 20 kr.

Herbie Gin serverer smagsprøver på AaB Gin Limited Edition.

Gæster under 18 år kan ikke købe alkohol i baren.

Køb billetter til AaB-OB her. 

Tags på denne nyhed

Ross anfører i U/19-sejr over Irland

12. oktober 2019 kl. 08:53 af Rasmus Estrup

Venskabskampen, som det danske U/19-landshold vandt 1-0 over Irland, blev spillet på udebane, og kampens eneste mål blev scoret lige inden pausefløjtet. 

Det danske anførerbind blev båret af Mathias Ross, og han spillede de første 65 minutter af kampen, hvorefter han blev udskiftet. 

Mathias Ross har nu spillet 23 ungdomslandskampe for Danmark fordelt på 12 U/19-landskampe og 11 U/17-landskampe. 

På mandag spiller U/19-landsholdet endnu en venskabskamp på udebane mod Irland. 

Tags på denne nyhed

Rinne og Theodor har tømt Theodors postkasse

11. oktober 2019 kl. 09:48 af Rasmus Estrup

Efter hver hjemmekamp tømmer Theodor sin postkasse, der hænger i Theodors Familiezone, og hver gang er postkassen fuld af flotte tegninger og breve.

Enten en tegning eller et brev bliver efter hver kamp udvalgt til at komme op på opslagstavlen i Theodors Familiezone. Og kreatøren af brevet eller tegningen bliver belønnet med billetter til en af AaB's kommende hjemmekampe. 

Denne gang har Theodor taget turen ud til AaB's træningsanlæg på Hornevej, hvor han fik hjælp af målmand Jacob Rinne til at udvælge en vinder. Se flere billeder fra udvælgelsen på AaB's Instagram. 

Efter mange overvejelser blev vinderen Mille, som bliver kontaktet af AaB.  

Theodor takker for de mange flotte tegninger og breve og glæder sig til at åbne postkassen igen efter næste hjemmekamp mod OB fredag 18. oktober. Du kan købe billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed