AaB TV: Hobro I.K.-AaB 0-2

6. oktober 2019 kl. 07:17 af Rasmus Estrup

I denne video kan du se et sammendrag af AaB's kamp mod Hobro I.K. i går.

Kampen, der blev spillet på DS Arena i Hobro, endte med en sejr til AaB på 2-0.

AaB kom foran 1-0 efter 20 minutters spil, da Patrick Olsen sparkede bolden ind efter godt opspil i AaB's højreside af blandt andre Kristoffer Pallesen og Frederik Børsting.

Målet til 2-0 sendte Iver Fossum i nettet cirka 10 minutter efter pausen, da et fremragende gennemspillet AaB-angreb fra højresiden førte til et godt drev af Mikkel Kaufmann, som fandt Lucas Andersen midt for mål - og AaB-anføreren trillede bolden til siden til sin norske makker, der sikkert sparkede bolden over stregen.

Sejren betyder, at AaB indtager en foreløbig syvendepladsen i 3F Superligaen.

Tiltrængt AaB-sejr i Hobro

5. oktober 2019 kl. 17:50 af Rasmus Estrup

AaB vandt fortjent 2-0 ude over Hobro I.K. efter scoringer af Patrick Olsen og Iver Fossum og indtager dermed syvendepladsen i 3F Superligaen.

AaB, der til dagens kamp var iklædt hummels specialdesignede Knæk Cancer-trøje, dominerede stort fra første fløjt og havde flere gode optræk til muligheder i opgørets tidligste minutter, men det førte ikke afslutninger med sig.

Første afslutning faldt efter fire minutter, da Patrick Olsen fra kanten af feltet tog sigte mod fjerneste målhjørne. Desværre susede læderet lige over.

Efter ti mere jævnbyrdige minutter stod AaB for en ny afslutning, da Iver Fossum efter et hurtigt indkast afsluttede fladt forbi fra distancen.

Et kantfrispark til Hobro I.K. efter 18 minutter førte til opgørets hidtil bedste mulighed, da bolden på kanten af det lille felt dumpede ned for fødderne af Anel Ahmedhodzic, men forsvarsspilleren fik ikke afsluttet, og i stedet trillede bolden stille og roligt hen til Jacob Rinne.

Minuttet senere kom AaB foran 1-0. De sortklædte gæster brød igennem over højrekanten, hvorfra et fladt indlæg fra Frederik Børsting blev slået skråt bagud til en velspillende Patrick Olsen, som resolut sendte kuglen fladt ind ved fjerneste stang til 1-0.

Fem minutter senere brød Kristoffer Pallesen igennem i højre side og slog et indlæg ind mod Mikkel Kaufmann, der trods hårdt pres kom godt op til bolden, men headede forbi.

Efter lidt over en halv times spil kom Hobro I.K. frem til opgørets næste mulighed, da et indlæg blev slået ind mod Julian Kristoffersen, der oversteg alle og headede bolden tæt over mål.

De følgende minutter havde Hobro I.K. to gode gennembrud. Først var det Mathias Haarup, der med et godt drev fra egen banehalvdel fik sat Hobro-mandskabet i scene, og kort efter var det et hurtigt gennembrudsspil igennem midten, der placerede hjemmeholdet i en god position, men i begge tilfælde fik AaB-forsvaret i sidste øjeblik afværget mulighederne.

Det samme gjorde sig gældende et par minutter før pausen, da hjemmeholdet truede med et kantfrispark, som blev sendt på tværs af det lille felt, inden Jacob Rinne fik grebet bolden for næsen af Anel Ahmedhodzic.

Lige inden pausen var AaB farlige efter endnu et gennembrud og fladt indlæg fra højresiden, men Mikkel Kaufmanns afslutning på Kristoffer Pallesens indlæg gik lige forbi opstanderen.

Anden halvleg var ni minutter gammel, da Patrick Olsen sparkede halvlegens første afslutning over mål efter et indlæg fra højre.

Minuttet senere førte en god AaB-omstilling til 2-0-målet. Mikkel Kaufmann tog et godt drev op ad højrekanten, inden han spillede bolden ind omkring straffesparksfeltet til Lucas Andersen, som sendte kuglen videre mod venstre til Iver Fossum som sikkert eksekverede til 2-0.

Efter lidt over en times spil var Lucas Andersen tæt på en yderligere udbygning af AaB's føring, da han vippede bolden over Jesper Rask, men Mathias Haarup nåede ind på stregen og headede bolden væk.

Midt i anden halvleg blev et hjørnespark farligt for hjemmeholdet, men hovedstødet fra Anel Ahmedhodvic gik lige over.

Umiddelbart efter var AaB også farlige på et indøvet hjørnespark, hvor Lucas Andersen kom fri til afslutning ved forstolpen, men AaB-anførerens afslutning sneg sig lige forbi stangen.

Frem mod slutningen havde AaB fin kontrol over kampen, og med et kvarter igen var der comeback til Oliver Abildgaard, der efter en længere skadespause igen kom i aktion.

Han og resten af AaB-holdet kørte sikkert 2-0-sejren hjem, og dermed indtager AaB i skrivende stund syvendepladsen i 3F Superligaen med 16 point efter 11 kampe.

På grund af en landskampspause spiller AaB først igen fredag 18. oktober mod OB på Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen her.

Matchfacts - 3F Superligaen, 12. spillerunde

Hobro I.K.-AaB 0-2 (0-1)
20. min 0-1 Patrick Olsen, 56. min 0-2 Iver Fossum
Advarsler Hobro I.K.: Mathias Haarup (48), Mikkel M. Pedersen (78)
Advarsler AaB: Lucas Andersen (40), Mathias Ross (58)
2.734 tilskuere på DS Arena

Hobro I.K. (4-4-2): Jesper Rask, Jesper Bøge, Anel Ahmedhodzic, Rasmus Minor Petersen, Mathias Haarup, Oliver Tychosen (59: Pål Alexander Kirkevold), Frans Dhia Putros (60: Jonas Brix-Damborg), Mikkel M. Pedersen, Edgar Babayan, Imed Louati, Julian Kristoffersen (72: Kerim Memija).

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Mathias Ross, Jakob Ahlmann, Iver Fossum, Magnus Christensen, Patrick Olsen, Frederik Børsting (75: Oliver Abildgaard), Mikkel Kaufmann (60: Oliver Klitten), Lucas Andersen (86: Kasper Kusk).

Dommer: Benjamin Willaume-Jantzen

AaB TV: Tilbageblik på AaB-Hobro I.K.

5. oktober 2019 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

I eftermiddag kl. 16.00 gælder det Hobro I.K. ude på DS Arena i 3F Superligaen.

Inden kampen kan du i dette tilbageblik gense en række af AaB's tidligere udebanescoringer mod netop Hobro I.K.

Se blandt andet Kasper Risgårds bandespil med stolpen, Mikkel Kaufmanns første Superligascoring og fire af målene fra 5-0-sejren sidste år.

Abildgaard tilbage i truppen mod Hobro I.K.

4. oktober 2019 kl. 14:46 af Rasmus Estrup

Efter tre nederlag i træk skal AaB i morgen forsøge at komme tilbage på sejrsstien, når Hobro I.K. er modstanderen på DS Arena.

Cheftræner Jacob Friis har til lørdagskampen udtaget følgende 19 spillere, hvoraf 13 er egenudviklet fra AaB Talent.

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 27 Søren Tengstedt, 29 Mikkel Kaufmann og U/19-ligaspillerne Jeppe Pedersen og Malthe Højholt.

Tom van Weert, Rasmus Thelander, Kasper Pedersen, Lukas Klitten og Anders Bærtelsen er ukampdygtige.

Udekampen mod Hobro I.K. spilles i morgen kl. 16.00 på DS Arena.