Vidste du om AaB og Hobro I.K…

29. november 2019 kl. 10:26 af Rasmus Estrup

- det er 14. 3F Superligamøde mellem AaB og Hobro I.K. Statistikken siger syv sejre til AaB, fem uafgjorte og ét nederlag samt en målscore på 27-6 set med AaB’s øjne.

- AaB har fået point i alle af de 11 seneste indbyrdes opgør (7V-4U-0T). Tillige har Hobro I.K. aldrig scoret mere end et mål pr. kamp mod AaB, og det er endda kun sket i seks af de 13 tidligere kampe.

- ingen af de 213 tidligere kampe mellem AaB og Hobro I.K. er endt uden mål.

- kampens første mål i de 13 hidtidige 3F Superligakampe mellem Hobro I.K. og AaB har haft betydning for kampens endelige resultat. I de ni kampe, hvor AaB har scoret først, er kampen endt med point til AaB (7V-2U-0T); i de fire andre kampe, hvor Hobro I.K. har scoret først, er kampen endt uden sejr til AaB (0V-3U-1T)

- AaB aldrig har tabt en 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park mod Hobro I.K.

- AaB’s største sejr i 3F Superligaen i dette årti kom mod Hobro I.K. i november 2015, hvor AaB vandt 6-0 på hjemmebane.

- de seks hjemmekampe mod Hobro I.K. er endt med to storsejre (5-0 og 6-0) samt fire uafgjorte kampe, der alle er endt 1-1.

- AaB har vundet fire af holdets seneste seks 3F Superligakampe.

- på hjemmebane har AaB vundet fem af de seneste syv hjemmekampe.

- AaB har holdt buret rent fire gange på hjemmebane i denne sæson. Det er flere end noget andet hold i 3F Superligaen.

- hvis kampen ender med enten en sejr eller nederlag for AaB, vil det være første gang siden august 2015-marts 2016, at AaB ikke spiller uafgjort i otte 3F Superliga-hjemmekampe i træk. Seneste uafgjorte kamp på Aalborg Portland Park var i juli i år, hvor det blev til 1-1 mod SønderjyskE.

- AaB’s topscorer, Mikkel Kaufmann, har scoret syv mål i indeværende sæson og står noteret for otte scoringer i Superligaen i alt. Hvis han scorer to gange mod Hobro I.K., vil han blive den næstyngste spiller til at have scoret 10 mål i Superligaen, kun overgået af Morten ’Duncan’ Rasmussen.

- Peter Kjærsgaard dømmer AaB for femte gang i 3F Superligaen i 2019. I tre af hans fire tidligere opgør med AaB i indeværende år har han dømt straffespark; et til modstanderen (Brøndby I.F.) samt to til AaB.

- Peter Kjærsgaard en gang tidligere har dømt et 3F Superligaopgør mellem AaB og Hobro I.K. Det var på DS Arena i foråret 2016, hvor AaB vandt 2-0.

- det seneste møde mellem AaB og Hobro I.K. gav en AaB-udesejr på 2-0 efter scoringer af Patrick Olsen og Iver Fossum.

- udover Iver Fossum (1) og Patrik Olsen (1) har også Lucas Andersen (2), Tom van Weert (2), Kasper Pedersen (2), Mikkel Kaufmann (2) og Frederik Børsting (2) tidligere scoret et 3F Superligamål mod Hobro I.K.

- AaB spiller sin første 3F Superligakamp på datoen 1. december siden 2002, hvor det blev til et nederlag på 0-1 til AGF.

- Pål Alexander Kirkevold har scoret fire mål i hans syv 3F Superligakampe mod AaB, hvorved han tegner sig for to-tredjedele af Hobro I.K.’s scoringer mod AaB. De fire kampe med scoring af Pål Alexander Kirkevold endte i øvrigt alle 1-1, hvorimod hans tre målløse kampe også endte uden scoringer for Hobro IK.

- Hobro I.K. som det eneste hold i 3F Superligaen har fordelt sæsonens scoringer præcist med halvdelen i første halvleg og den anden halvdel i anden halvleg.

- ingen AaB-spillere er i karantæne på søndag. Til den efterfølgende kamp mod OB risikerer Jakob Ahlmann, Jores Okore, Patrick Olsen og Frederik Børsting karantæne i tilfælde af et gult kort mod AC Horsens, hvilket også gælder for Lucas Andersen ved et gult kort til seks strafpoint.

AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, som efter efterårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 95.574 kr. Køb billetter til kampen her eller i billethusene på Aalborg Portland Park på søndag fra kl. 17.00.

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

AaB og Victors Køkken tager strategisk samarbejde til nyt niveau

29. november 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Victors Køkken har siden 1. januar 2017 varetaget driften af AaB Konference, og også fremover vil Victors Køkken stå for denne drift. Dermed vil AaB’s VIP-gæster på kampdage fortsat få serveret mad fra Victors Køkken i lounger og skyboxe på Aalborg Portland Park.

- Fra dag ét har Victors Køkken højnet niveauet i vores VIP-lounger, og vi glæder os til at fortsætte de seneste tre års frugtbare samarbejde, så vi fremtidigt kan fortsætte med at servere mad af meget høj kvalitet til vores mange VIP-gæster til hver hjemmekamp, udtaler AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum.

- Sammen med Victors Køkken vil vi i endnu højere grad forsøge at styrke totaloplevelsen på Aalborg Portland Park ved at sørge for, at maden passer til det tema, vi har til en kamp. Eksempelvis vil der blive serveret julefrokostmad på søndag, når vi rammer 1. december og i øvrigt kører julehygge andre steder på stadion, fortsætter Thomas Bælum.

Sammen med Victors Køkken er AaB med i projekt Undgå Madspild, hvor overskydende mad fra alle AaB’s hjemmekampe udleveres til en række forskellige familier i Aalborg gennem organisationen Tjen Aalborg. Dette som en del af Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

- Vi har hele vejen igennem haft et godt samarbejde med AaB, og det glæder vi os til at fortsætte. AaB’s fokus på at øge stadionoplevelsen støtter vi selvfølgelig gerne op om ved at variere maden efter de forskellige temaer, så man får en helstøbt oplevelse, siger Anemette Bühlmann, ejer af Victors Køkken.

- Derudover har vi stort fokus på bæredygtighed i Victors Køkken i forhold til socialt arbejde og madspild. Dette bliver også et fortsat fokus i samarbejdet med AaB, som vi i forvejen har et godt samarbejde med omkring projekt Undgå Madspil, som også er til gavn for lokale familier, siger Anemette Bühlmann.

Victors Køkken står fortsat for driften af events, konferencer og møder på Aalborg Portland Park i hverdagen. Derudover bruger Victors Køkken og Catering køkkenet på Aalborg Portland Park til dagligt at levere mad til virksomheder gennem frokostordninger.

Tags på denne nyhed

Dahl anfører i U/16-landsholdsejr over Tyrkiet

29. november 2019 kl. 07:21 af Rasmus Estrup

Danmarks U/16-landshold vandt i går 2-1 over Tyrkiet med en scoring i sidste sekund. Med i hele opgøret var Gustav Dahl, som bar anførerbindet fra første fløjt. 

For Gustav Dahl var det hans fjerde U/16-landskamp, og han har muligheden for at spille sin femte landskamp på lørdag, når Danmark afslutter miniturneringen i Tyrkiet med et opgør mod Belgien.  

Tags på denne nyhed

Husk at sæsonkortholdere gratis kan tage ven med søndag

28. november 2019 kl. 21:12 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag kl. 18.00 tager imod Hobro I. K. på Aalborg Portland Park, kan du som sæsonkortholder gratis tage en ven med til kampen mod Hobro I.K.

Er du sæsonkortholder skal du blot følge disse trin: 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg 3F Superligakampen mod Hobro I.K. og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen ved "Brug Rabatkode/Gavekort" og anvend derefter rabatkoden for at reducere prisen til nul kroner

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod Hobro I.K. her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i november

28. november 2019 kl. 14:51 af Rasmus Estrup

Gennem november scorede AaB 10 mål mod Randers FC, AC Horsens og HB Køge. Dermed er der ti kandidater til månedens mål i november 2019. 

I videoen øverst og via linket i bunden kan du se de ti AaB-scoringer, som fordeler sig mellem Mikkel Kaufmann, Tom van Weert, Oliver Abildgaard, Frederik Børsting, Iver Fossum, Patrick Olsen og Magnus Christensen. 

Sidstnævntes kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra sidste sæson, bliver samtidig udloddet i lodtrækningen blandt alle dem, der afgiver deres stemme på månedens mål via linket i bunden. 

De ti kandidater til månedens mål i november er: 

1: Mikkel Kaufmann, Randers FC-AaB 0-1, 8. november
2: Magnus Christensen, Randers FC-AaB 2-2, 8. november
3: Mikkel Kaufmann, Randers FC-AaB 3-3. 8. november
4: Frederik Børsting, AaB-AC Horsens 1-0, 24. november
5: Patrick Olsen, AaB-AC Horsens 2-0, 24. november
6: Tom van Weert, AaB-AC Horsens 3-0, 24. november
7: Oliver Abildgaard, AaB-AC Horsens 4-0, 24. november
8: Oliver Abildgaard, HB Køge-AaB 0-1, 27. november
9: Iver Fossum, HB Køge-AaB 0-2, 27. november
10: Tom van Weert, HB Køge-AaB 0-3, 27. november

Vinderen findes søndag 1. december og bliver kontaktet over mail af AaB. 

Tags på denne nyhed
'