11. november 2019 kl. 08:06 af Martin Stigaard Skammelsen

U/19 Ligaen - ingen kamp i den forgangne weekend

Næste kamp er 23 november på hjemmebane mod Brøndby I.F..

U/17 Ligaen Lyngby-AaB 1-1

På udebane mod topholdet fra Lyngby var det gæsterne fra AaB der efter 25 minutters spil åbnede scoringen, da Oliver Ross blev sendt afsted på en friløber af Christian Wagner, en mulighed som Ross udnyttede til at bringe AaB i front.

Herefter overtog hjemmeholdet taktstokken i resten af første halvleg, uden dog for alvor at blive farlige, mens AaB’erne truede på omstillinger, der dog heller ikke førte til scoringer.

I anden halvleg fulgte flere muligheder til begge mandskaber, og allerede fem minutter inde i halvlegen faldt udligningen fra Lyngby, der fik passeret AaB-keeper Mathias Balle efter et hjørnespark.

Et par gode muligheder til AaB’erne fulgte i halvlegen, inden Lyngby til sidst kunne have taget alle tre point, men Mathias Balle leverede en flot refleksredning og fik afværget en stor mulighed til hjemmeholdet.

I U/17 Ligaen indtager AaB ottendepladsen inden næste opgør, der spilles lørdag den 23. november, hvor Brøndby I.F. gæster Hornevej.

U/15 Ligaen Lyngby-AaB 2-1

Efter en god start fra AaB i opgøret på udebane, var det hjemmeholdet der overtog teten og efterfølgende fik bragt sig foran. Det blev der ikke ændret på inden pausen, hvor stillingen derfor var 1-0 til Lyngby.

Det ujævne AaB-spil fortsatte i anden halvleg, og det udnyttede Lyngby-mandskabet til at bringe sig yderligere i front.

En ændring i formation hjalp en smule, men man skulle frem til kampens døende sekunder inden Rasmus Jørgensen fik reduceret til 2-1 for AaB. Desværre var der ikke tid til at fuldende comebacket, hvorfor nederlaget var en kendsgerning.

Med resultatet indtager AaB niendepladsen i U/15 Ligaen, hvor næste udfordring er et besøg hos OB søndag den 17. november.

AaB TV: Fossum og Børsting bager med Beate

10. november 2019 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

Hvordan ser det ud, når to AaB-spillere, der aldrig har prøvet at bage før, skal forsøge at følge med Beate Sørensen fra DR-programmet Den store bagedyst, når de alle tre skal lave en roulade?

Det kan du se i denne video, der er filmet i Victors Madhus i Nørresundby, hvor Frederik Børsting og Iver Fossum konkurrerede om at lave den bedste kage.

Beate Sørensen, der foruden at være bagedystdeltager også er stor AaB-fan, fik udfordret de to 3F Superligaspillere, inden kagerne skulle vurderes af køkkenchef i Victors Køkken og Catering, Mathias Lassen, og Beate Sørensen.

Denne sæson af Den store bagedyst kører hver lørdag aften kl. 20.00 på DR1.

Julegaven til en der har AaB i hjertet

10. november 2019 kl. 08:00

Måske er du allerede begyndt at kigge dig omkring efter den perfekte julegave, og hvis du har en AaB-fan i familien eller din vennekreds, kan du med garanti få gode gaveidéer i AaB Webshop.

Tag blandt andet et kig på vores helt nye merchandise som en elektronisk p-skive med AaB-logo, en langærmet retro t-shirt og stilrene AaB-plakater til stuen. AaB Tyren, Herbie Gin AaB eller julekuglerne er også altid et hit.

Klik ind og se alle vores forslag til den perfekte AaB-julegave.

Bliv juleklar med AaB-sweater og julekugler

9. november 2019 kl. 13:00

For tredje år i træk har AaB lanceret en julesweater, og den har igen i år vist sig at være populær.

Hidtil har det været muligt at forudbestille sweateren, men nu har vi fået den på lager, og du kan stadig sikre dig den flotte AaB-sweater for bare 349,- for børn og 399,- for voksne.
Har du forudbestilt sweateren, kan du forvente at få den i weekenden eller senest mandag.

Du kan igen i år fuldende julen og juleaften med AaB-julekugler hængende på træet.

Kuglerne, der kommer i tre varianter, koster 99,- pr. stk. eller 2 stk. for 149,-

9. november 2019 kl. 07:57 af Rasmus Estrup

I dette fyldige sammendrag af fredagskampen mod Randers kan du blandt andet gense alle seks scoringer fra 3F Superligaopgøret, der endte 3-3 på Cepheus Park Randers.

AaB åbnede ballet med en scoring af Mikkel Kaufmann som kastede sig ind i bolden og scorede efter blot 100 sekunder.

Kampen var dog kun syv minutter gammel, før Randers FC fik udlignet til 1-1 på en flad afslutning af Vito Hammershøj-Mistrati, der sad klistret op ad nærmeste stolpe uden for Jacob Rinnes rækkevidde.

I opgørets 20. minut kom hjemmeholdet foran 2-1, da et indkast blev forlænget indtil straffesparkspletten, hvor Mathias Nielsen med en stor springkraft fik sparket bolden helt op i målhjørnet.

Efter pausen udlignede Magnus Christensen til 2-2, da han med et flyvende hovedstød fulgte op på en retur fra Lucas Andersens fornemme frisparksforsøg.

Al-Hadji Kamara fik dog svaret igen i den anden ende med et hovedstødsmål til 3-2, inden Mikkel Kaufmann med det yderste af støvlen prikkede til en afslutning fra Iver Fossum, og dermed sendte sit andet mål ind i kampen til slutresultatet 3-3.

AaB havde mod slutningen af kampen muligheden for at snuppe alle tre point, blandt andet med en stor mulighed til Kristoffer Pallesen, der måtte se sin afslutning sparket væk på stregen.

AaB's næste kamp i 3F Superligaen spilles på hjemmebane søndag 24. november kl. 14.00 mod AC Horsens. Køb billetter til kampen her.