Nu kommer det nordjyske ølvalg

8. november 2019 kl. 13:22 af Martin Stigaard Skammelsen

De fire nordjyske byer, der indgår i ølvalget om den nye fanøl, er Aabybro, Brønderslev, Støvring og Aalborg, og hertil kommer København. 

- Da vi fik muligheden for sammen med Royal Unibrew at lave en unik fanøl, var der hos ingen tvivl om, at det naturligvis er vores fans og følgere, der skal være med til at bestemme, hvordan øllen skal ende med at smage.  

- Vi synes derfor, det er oplagt at afholde ølvalg i Nordjylland, og så krydre det med en afstikker til København, hvor vi har mange nordjyske AaB-fans, hvis input vi også gerne vil have med, lyder det fra administrerende direktør Thomas Bælum. 

Til hver af de fem valgaftener vil der være besøg af spillere fra AaB’s Superligatrup, der vil give interviews og skrive autografer, mens Royal Unibrew også stiller i stærkeste opstilling med en kyndig ølekspert, der vil guide deltagerne igennem en ølsmagning på flere varianter, blandt hvilke der efterfølgende skal stemmes. 

Når alle fem valgarrangementer er gennemført, findes en vinder, og den endelige øl sættes i produktion med forventet lancering i foråret 2020. 

Hertil kommer også, at der blandt alle deltagere på hvert ølvalgsted vil være lodtrækning om en række præmier. 

De fem ølvalgsteder og datoer bliver:  

  • 18. november kl. 19.00-21.00 hos Aabybro Idrætsforening - 75 pladser
  • 19. november kl. 19.00-21.00 hos Spar Nord i Brønderslev - 45 pladser
  • 20. november kl. 19.00-21.00 på Platon Bodega i Støvring - 70 pladser
  • 2. december kl. 19.00-21.00 i AaB Pubben på Aalborg Portland Park - 66 pladser IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
  • 5. december kl. 19.00-21.00 på Rosie McGee’s i København - 50 pladser

Der er gratis deltagelse til hver af de fem valgaftener, dog med begrænsning på antallet af deltagere hvert sted, hvorfor tilmelding til arrangementerne er nødvendig. Hver deltager kan maksimalt tilmelde to personer pr. arrangement og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet. Deltagelse i arrangementerne er kun muligt for personer på 18 år eller derover.

AaB og Royal Unibrew glæder sig til at møde AaB-fans i hele Nordjylland og København. 

AaB TV: Tilbageblik på Randers FC-AaB

8. november 2019 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Se blandt andet tre mål af Kasper Kusk og fuldtræffere fra Lucas Andersen, Tom van Weert, Oliver Abildgaard og Frederik Børsting i dette tilbageblik på Randers FC-AaB. 

Tilbageblikket indeholder i alt 11 af AaB's tidligere udebane mål i 3F Superligaen mod aftenens modstander. 

Aftenens kamp mod Randers FC fløjtes op kl. 19.00 på Cepheus Park Randers. Har man ikke mulighed for at se kampen på stadion i Randers, kan den følges på TV3 Sport. 

Tags på denne nyhed

U/19 i intens pointdeler med FC Nordsjælland

8. november 2019 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

AaB tog i går imod FC Nordsjælland på kunstgræsbanen på Hornevej i en intens duel, der endte som en målløs pointdeler.

Begge hold var kommet for at være bolddominerende, men gæsterne lykkedes bedst med det i indledningen, uden at udeholdet dog formåede at blive farlige foran AaB-målet. 

Efter 35 minutter fik FC Nordsjælland så en stor mulighed, da de blev tilkendt et straffespark. Men AaB-målmand Marcus Bundgaard Sørensen læste sparket og reddede straffespark, og de følgende minutter fortsatte AaB-keeperen med at agere redningsmand med flere redninger. 

Lige før pausen spillede Malthe Højholt holdkammerat Marcus Hannesbo til en god mulighed, men afslutningen fra Marcus Hannesbo gik lige forbi opstanderen. 

Anden halvleg var ligesom første halvleg en noget chancefattig affære, hvor en et langskud fra Oliver Overgaard, der ramte trekantsammenføjningen var bedste forsøg. 

Mod slutningen fik FC Nordsjælland tilspillet sig nogle fine muligheder, men gæsterne formåede ikke at passere Marcus Bundgaard Sørensen. 

Derfor endte opgøret, som det startede, 0-0, og AaB ligger på syvendepladsen i U/19 Ligaen med 11 point efter 10 kampe. 

På grund af en landskampsperiode ligger næste kamp for U/19-ligaholdet først 23. november kl. 13.00 på hjemmebane mod Brøndby I.F.

Tags på denne nyhed

Kaufmann tilbage i AaB-truppen mod Randers FC

7. november 2019 kl. 12:50 af Rasmus Estrup

I morgen aften gæster AaB Cepheus Park Randers i 3F Superligaopgøret mod Randers FC. Fredagens hjemmehold har inden opgøret et point flere end AaB og indtager sjettepladsen i 3F Superligaen, mens Hele Nordjyllands Hold ligger på syvendepladsen. 

Efter torsdagstræningen på AaB's anlæg på Hornevej har cheftræner Jacob Friis udtaget følgende 18 spillere, hvoraf 11 har spillet ungdomsfodbold i AaB Talent: 

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 27 Søren Tengstedt, 29 Mikkel Kaufmann og 32 Kasper Pedersen. 

Tom van Weert og Anders Bærtelsen er ukampdygtige. 

Udekampen mod Randers FC begynder i morgen kl. 19.00. Har man ikke mulighed for at overvære kampen på Cepheus Park Randers, kan opgøret følges på TV3 Sport. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om Randers FC og AaB…?

6. november 2019 kl. 13:13 af Rasmus Estrup

- det er 42. 3F Superligakamp mellem Randers FC og AaB. Statistikken siger 17 sejre til AaB, 11 uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 65-55 set med AaB’s øjne.

- hjemmeholdet ikke har formået at vinde i de seneste fem indbyrdes 3F Superligaopgør mellem Randers FC og AaB. En enkelt gang er det endt uafgjort, mens de seneste fire kampe alle er endt med udesejre. 

- AaB blot har tabt én af de seneste otte 3F Superligakampe i Randers. De syv øvrige kampe er endt med tre sejre og fire uafgjorte.

- hverken AaB eller Randers FC har spillet uafgjort i de seneste henholdsvis 13 og 12 3F Superligakampe. For AaB’s vedkommende vil en ny kamp uden uafgjort betyde den længste serie af kampe uden pointdelinger siden efteråret 2015.

- AaB vandt seneste udekamp i Randers med 2-0 efter scoringer af Tom van Weert og Lucas Andersen.

- foruden Lucas Andersen (1) og Tom van Weert (1) har også Kasper Kusk (7), Frederik Børsting (3), Oliver Abildgaard (1), Kasper Pedersen (1), Jakob Ahlmann (1) og Rasmus Thelander (1), tidligere scoret i 3F Superligaen mod Randers FC. 

- AaB kun har besejret Randers FC i to af de seneste ni indbyrdes Superligakampe.

- Oliver Abildgaard kan spille sin 3F Superligakamp nummer 75 i sin officielle kamp nummer 86 for AaB.

- ud af de 41 tidligere Superligakampe mod Randers FC har AaB scoret først i 24 tilfælde, hvilket har resulteret i 16 sejre, fem uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 14 tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, tre uafgjorte og 10 nederlag.

- det er 10 år siden, AaB sidst spillede en 3F Superligakamp på datoen 8. november. Dengang scorede Marcus Tracy sejrsmålet i 1-0-sejren over FC København.

- ingen af AaB’s spillere er i karantæne til kampen mod Randers FC. Til den efterfølgende kamp mod AC Horsens risikerer Jakob Ahlmann, Jores Okore, Patrick Olsen og Frederik Børsting karantæne i tilfælde af et gult kort mod Randers FC, hvilket også gælder for Lucas Andersen ved et gult kort til seks strafpoint.

- AaB spiller klubbens første fredagsudekamp siden december 2018. De fire seneste fredagskampe på udebane i Superligaen har givet AaB point i alle fire tilfælde i form af tre sejre og en uafgjort.

- dommer Morten Krogh dømmer sin første 3F Superligakamp i knap to måneder. Hans seneste, 22. september 2019, var også med deltagelse af AaB, der i Farum måtte se sig besejret af FC Nordsjælland med 2-1.

- fredagskampen fløtes i gang kl. 19.00 på Cepheus Park Randers. Har man ikke mulighed for at se kampen på stadion i Randers, kan den følges på TV3 Sport. 

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed