Nederlag til AaB's eSuperligahold

12. november 2019 kl. 08:56 af Martin Stigaard Skammelsen

9. runde: Randers FC-AaB

Først opgør stod mellem AaB's Mads "Skibsted" og Randers FC's Kjeldgaard. Og det var sidstnævnte der et minut før pausen i første opgør bragte kronjyderne i front 1-0. I anden halvleg øgede Kjeldgaard til 2-0, der også blev slutcifrene i kampen.

Dermed skulle Daniel "Shoppen" Mogensen hente en sejr på tre mål for at sikre sejren til AaB, men "Shoppen" måtte i stedet se sig slået 1-0 af Randers FC's Aagaard, der scorede kampens enlige mål i tillægstiden i anden halvleg. 

Tags på denne nyhed

Køb billet til KMD Cup 2020 i Odense

11. november 2019 kl. 14:31 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB skal fredag d. 10. januar forsvare titlen i KMD Cup i Jyske Bank Arena i Odense, hvor også værterne fra OB, samt Brøndby I.F., AGF og et sammensat Øens Hold fra Fyn deltager i indendørsstævnet.

Du har nu muligheden for at sikre dig billet til AaB-afsnittet.

 

Billetpriser

Børn u/15 år: 100 kr.

Voksen: 150 kr.

 

Billetter til AaB's afsnit kan købes via dette link

 

AaB’s fans placeres i afsnit K og A. I første omgang sælges billetterne til afsnit K, og skulle dette blive udsolgt åbnes afsnit A efterfølgende. Vær venligst opmærksom på, at fans af andre klubber ikke har adgang til AaB-afsnittet.


Kort over parkeringsmuligheder ved Jyske Bank Arena kan ses her.


Kampprogrammet for turneringen foreligger endnu ikke, men bringes naturligvis her på aabsport.dk så snart det offentliggøres.

Tags på denne nyhed

Uafgjort og nederlag i ungdomsrækkerne

11. november 2019 kl. 08:06 af Martin Stigaard Skammelsen

U/19 Ligaen - ingen kamp i den forgangne weekend 

Næste kamp er 23 november på hjemmebane mod Brøndby I.F..

 

U/17 Ligaen Lyngby-AaB 1-1

På udebane mod topholdet fra Lyngby var det gæsterne fra AaB der efter 25 minutters spil åbnede scoringen, da Oliver Ross blev sendt afsted på en friløber af Christian Wagner, en mulighed som Ross udnyttede til at bringe AaB i front.

Herefter overtog hjemmeholdet taktstokken i resten af første halvleg, uden dog for alvor at blive farlige, mens AaB’erne truede på omstillinger, der dog heller ikke førte til scoringer.

I anden halvleg fulgte flere muligheder til begge mandskaber, og allerede fem minutter inde i halvlegen faldt udligningen fra Lyngby, der fik passeret AaB-keeper Mathias Balle efter et hjørnespark.

Et par gode muligheder til AaB’erne fulgte i halvlegen, inden Lyngby til sidst kunne have taget alle tre point, men Mathias Balle leverede en flot refleksredning og fik afværget en stor mulighed til hjemmeholdet.

I U/17 Ligaen indtager AaB ottendepladsen inden næste opgør, der spilles lørdag den 23. november, hvor Brøndby I.F. gæster Hornevej.

 

U/15 Ligaen Lyngby-AaB 2-1

Efter en god start fra AaB i opgøret på udebane, var det hjemmeholdet der overtog teten og efterfølgende fik bragt sig foran. Det blev der ikke ændret på inden pausen, hvor stillingen derfor var 1-0 til Lyngby.

Det ujævne AaB-spil fortsatte i anden halvleg, og det udnyttede Lyngby-mandskabet til at bringe sig yderligere i front.

En ændring i formation hjalp en smule, men man skulle frem til kampens døende sekunder inden Rasmus Jørgensen fik reduceret til 2-1 for AaB. Desværre var der ikke tid til at fuldende comebacket, hvorfor nederlaget var en kendsgerning.

Med resultatet indtager AaB niendepladsen i U/15 Ligaen, hvor næste udfordring er et besøg hos OB søndag den 17. november.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Fossum og Børsting bager med Beate

10. november 2019 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

Hvordan ser det ud, når to AaB-spillere, der aldrig har prøvet at bage før, skal forsøge at følge med Beate Sørensen fra DR-programmet Den store bagedyst, når de alle tre skal lave en roulade?

Det kan du se i denne video, der er filmet i Victors Madhus i Nørresundby, hvor Frederik Børsting og Iver Fossum konkurrerede om at lave den bedste kage. 

Beate Sørensen, der foruden at være bagedystdeltager også er stor AaB-fan, fik udfordret de to 3F Superligaspillere, inden kagerne skulle vurderes af køkkenchef i Victors Køkken og Catering, Mathias Lassen, og Beate Sørensen. 

Denne sæson af Den store bagedyst kører hver lørdag aften kl. 20.00 på DR1. 

Tags på denne nyhed

Julegaven til en der har AaB i hjertet

10. november 2019 kl. 08:00 af Thomas Fiele

Måske er du allerede begyndt at kigge dig omkring efter den perfekte julegave, og hvis du har en AaB-fan i familien eller din vennekreds, kan du med garanti få gode gaveidéer i AaB Webshop.

Tag blandt andet et kig på vores helt nye merchandise som en elektronisk p-skive med AaB-logo, en langærmet retro t-shirt og stilrene AaB-plakater til stuen. AaB Tyren, Herbie Gin AaB eller julekuglerne er også altid et hit.

Klik ind og se alle vores forslag til den perfekte AaB-julegave.