De nærmeste parkeringspladser findes ved Arena Randers og på grusparkeringen med indkørsel ad Viborgvej. Deruodver er der parkeringsmuligheder på Hvidemøllevej og på de gamle fodboldbaner ved Vasen samt visse dele af Parkboulevarden. Ved grusparkeringen på Viborgvej bedes vejen mellem tennisbanerne og Randers Water & Wellness benyttes. Stien begynder på Viborgvej midt i mellem Randers Water & Wellness og lyskrydset ved Viborgvej/Vester Boulevard. Yderligere information omkring parkering findes her

Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, mobilepay eller Kontantkort på Cepheus Park. Kontantkort er en løsning, som man erhverve i området uden for Cepheus Park og benytte som betalingsmiddel som erstatning for kontanter.

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

Tengstedt udtaget til U/21-landsholdet

4. november 2019 kl. 11:35 af Rasmus Estrup

Når U/21-landsholdet samles midt i november er Søren Tengstedt med i truppen. AaB-spilleren er således blevet udtaget til de to kommende EM-kvalifikationskampe mod Ukraine og Malta.

Vi har fulgt Søren og kender ham. Han kan spille flere positioner i offensiven, og nu får han chancen. Vi tror på, at han i fremtiden kan hjælpe os, siger U/21-landstræner Albert Capellas ifølge bold.dk.

Første kamp spilles på udebane mod Ukraine 15. november og 19. november møder U/21-landsholdet Malta på Aalborg Portland Park kl. 18.00. Der er fri entré til kampen.

Søren Tengstedt har ikke tidligere spillet ungdomslandskampe for Danmark.

Nederlag til U/19 og U/17 i Vejle

4. november 2019 kl. 11:28 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Vejle Boldklub-AaB 4-2

Opgøret mod Vejle Boldklub fik en hæsblæsende start med fire mål i de første 12 minutter.

AaB åbnede ballet med en scoring efter ca. 15 sekunder til trods for at Vejle Boldklub gav bolden op. Et godt AaB-pres på bolden førte til en erobring og omstilling, som gav Marcus Hannesbo en friløber, han sparkede i nettet til en AaB-føring på 1-0.

Tre minutter senere udlignede Vejle Boldklub på en omstilling, hvor AaB’s restforsvar manglede, hvilket gav hjemmeholdet en målgivende kontra til 1-1.

Efter otte minutter kom AaB igen i front, og endnu en gang var det med succes fra et højt pres, som gav en omstillingsmulighed, hvor Gabriel Adriano Alves Christensen fandt Oliver Overgaard, som midt for mål kunne prikke bolden ind til 2-1.

Fire minutter senere bragte Vejle Boldklub atter balance i stillingen, da en lang bold i bagrummet førte til en åben målchance og udligningen til 2-2.

Resten af halvlegen var meget jævnbyrdig, og spillet bølgede frem og tilbage med halvstore muligheder i begge ender.

Efter pausen lykkedes det ikke AaB at spille som aftalt, og det gav i stedet Vejle Boldklub en række omstillinger og momentum. To fejl af AaB på henholdsvis en dødbold og et boldtab foran eget felt forærede to mål til hjemmeholdet, der dermed vandt 4-2.

- Vi startede godt på bolden og fik spillet Vejle tynde, men defensivt begik vi nogle store blundere, så selvom vi spillede med god intensitet, tabte vi kampen, fordi vi manglede ilt til hjernen og begik børnefejl, siger U/19-ligatræner David Olsen.

AaB ligger på ottendepladsen i U/19 Ligaen, og spiller næste kamp på torsdag på hjemmebane mod FC Nordsjælland kl. 17.00.

U/17 Ligaen: Vejle Boldklub-AaB 3-0

Efter en jævnbyrdig og målløs første halvleg, hvor Vejle Boldklubs konstante pres på bolden stressede AaB-spillerne, fik gæsterne efter pausen tippet sejren over på sin side efter tre defensive foræringer fra AaB-mandskabet.

Første mål kom efter tøven ved en tilbagelægning, der betød, at en Vejle-spiller nåede frem og fik blokeret målmandens spark, og dernæst kunne han sende bolden over stregen til 1-0.

Dernæst skete der en kommunikationsfejl i AaB-forsvaret, der gav Vejle Boldklub et hovedstødsmål til 2-0, og kampen blev lukket med 3-0-målet, der faldt efter endnu en tilbagelægningsfejl.

- I en åben og jævnbyrdig første halvleg fik Vejle presset os rigtig dygtigt, og det konstante pres fortsatte kampen igennem, hvilket var med til at stresse vores spillere, som i anden halvleg begyndte at tænke mere individuelt fremfor kollektivt, og så endte vi med at forære dem tre mål, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

I U/17 Ligaen ligger AaB også på ottendepladsen og spiller igen på udebane mod Lyngby Boldklub på lørdag kl. 13.00.

U/15 Ligaen: Vejle Boldklub-AaB 1-1

I U/15 Ligaen fik AaB point ud af besøget i Vejle i lørdags. Hjemmeholdet pressede ellers hårdt på fra start og kom foran efter 35 minutter, da et indlæg blev sendt i nettet ved bagerste stang.

Efter pausen fortsatte Vejle Boldklub med at have et lille overtag, men efter 78 minutter udlignede AaB til 1-1, da Rasmus Jørgensen opsnappede en retur og efter en dribling sparkede læderet over stregen til en pointdeling.

I U/15 Ligaen ligger AaB på niendepladsen inden næste kamp på lørdag på udebane mod Lyngby Boldklub kl. 15.15.

AaB TV: Bryllup på Aalborg Portland Park

4. november 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Anders Jensen og Helene Strand fra Flauenskjold har i mange år været faste støtter til AaB's kampe på Aalborg Portland Park, og i går delte de et af livets helt store øjeblikke med resten af tilskuerne på tribunerne.

Parret blev nemlig viet i pausen af 3F Superligakampen mellem AaB og FC Midtjylland af byrådsmedlem og tidligere AaB-træner og -spiller, Søren Kusk.

Se hvordan det gik i videoen øverst.

AaB TV: AaB-FC Midtjylland 0-1

4. november 2019 kl. 07:07 af Rasmus Estrup

I denne video kan du se sammendrag af AaB's nederlag på 1-0 til 3F Superligaens førerhold, FC Midtjylland, i går på Aalborg Portland Park.

Opgørets eneste scoring blev sat ind af Frank Onyeka i kampens 11. minut, da Erik Sviatchenko headede et hjørnespark på stolpen, hvor efter returen sprang ud til Frank Onyeka, som scorede.

Selvom AaB leverede en god præstation, lykkedes det ikke at komme på tavlen mod søndagens gæster.

Tæt på var Iver Fossum blandt andet med en afslutning lige på Jesper Hansen, inden et langskud fra Lucas Andersen ramte den fjerneste stolpe.

Nederlaget betyder, at AaB ligger på syvendepladsen i 3F Superligaen inden næste runde, hvor Hele Nordjyllands Hold på fredag gæster Randers FC.