AaB TV: Vinder af månedens mål i november

1. december 2019 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

Oliver Abildgaard har scoret i de seneste to kampe, og dermed havde han to lodder i puljen om at blive kåret til månedens mål. Blandt de ti mål i november var det Oliver Abildgaards hovedstødsmål til 4-0 over AC Horsens efter oplæg fra Jakob Ahlmann, der af fansene blevet kåret til månedens bedste mål. 

Oliver Abildgaards mål fik 35 procent af stemmerne, mens Patrick Olsens mål til 2-0 mod AC Horsens og Tom van Weerts 3-0-scoring mod HB Køge fulgte efter på anden- og tredjepladsen. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og samtidig var med i lodtrækningen om Magnus Christensens kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra sidste sæson. Vinderen af spillertrøjen blev Hjalte, som får tilsendt en mail fra AaB. 

I dag har AaB-spillerne mulighed for at blive kandidater til månedens mål i december, når Hobro I.K. gæster Aalborg Portland Park kl. 18.00. Du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk

Tags på denne nyhed

To AaB-talenter i U/16-sejr over Belgien

1. december 2019 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Marius Jacobsen (nr. 4) var med fra start, da Danmarks U/16-landshold i går mødte Belgien i tredje opgør ved en miniturnering i Tyrkiet. 

Belgierne startede bedst og var foran 2-0 ved pausen, hvor det danske landshold foretog fire udskiftninger. Blandt andet kom Marius Jacobsen ud på bænken. 

I anden halvleg fik Danmark vendt rundt på opgøret, og blot fem minutter inde i anden halvleg var der udlignet til 2-2. 

Midt i anden halvleg blev Gustav Dahl sendt i aktion for danskerne, og efter 72 minutter scorede Danmark sejrsmålet til 3-2. 

Gustav Dahl og Marius Jacobsen er nu noteret for henholdsvis fem og tre U/16-landskampe. 

Tags på denne nyhed

Truppen udtaget til søndagskampen mod Hobro I.K.

30. november 2019 kl. 15:48 af Rasmus Estrup

AaB skal i morgen forsøge at hente tredje sejr i træk, når Hobro I.K. gæster Aalborg Portland Park i 3F Superligaens 18. spillerunde. 

Efter lørdagens træningspas har cheftræner Jacob Friis og den øvrige trænerstab udtaget følgende 19 spillere, hvoraf 11 har spillet ungdomsfodbold i AaB Talent og i AaB's nordjyske partnerklubber: 

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 20 Oliver Klitten, 21 Patrick Olsen, 22 Andreas Hansen, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander samt U/19-ligaspillerne Jeppe Pedersen og Malthe Højholt. 

AaB's skadesliste omfatter Kasper Pedersen og Mikkel Kaufmann. 

Søndagskampen mod Hobro I.K. begynder kl. 18.00. Dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 17.00, og samtidig åbner lugerne til billethusene. Du kan også købe billet til kampen allerede nu på www.billet.aabsport.dk

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2019 går ubeskåret til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland. Efterårets første otte hjemmekampe har allerede sikret Barnets Blå Hus i Vesthimmerland en donation på  som efter efterårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 95.574 kr.

Tags på denne nyhed

Spar Nord Tribunen skifter navn til Vesttribunen

30. november 2019 kl. 10:13 af Rasmus Estrup

Tribunesponsor Spar Nord Fonden og hovedsponsor Spar Nord valgte tidligere på efteråret at overdrage tribunenavnet på den nuværende Spar Nord Tribune til fansene. Noget der blev offentliggjort på et fandialogmøde. 

Dengang udtalte Spar Nord Fondens formand, Michael Slavensky Dahl, følgende:

- Vi har et rigtig godt samarbejde med AaB omkring Hele Nordjyllands Håndsrækning, og Spar Nord Fonden støtter mange fællesskaber i hele landet. AaB og AaB’s fans skaber også et stort fællesskab, som bringer mange forskellige grupper sammen, og det sammenhold vil vi gerne støtte på denne måde.

- Ved at overdrage tribunenavnet til fansene er vores håb, at fansene får en endnu bedre oplevelse, når de går til fodbold. I det lange løb kan det forhåbentlig være med til at skabe en endnu bedre stemning omkring AaB’s hjemmekampe, så flere og flere fans får lyst til at komme på stadion.

Efter fandialogmødet var det muligt at indsende forslag til tribunenavnet via AaB’s hjemmeside. Der kom flere hundrede forslag, og knap 75 procent af forslagene var “Vesttribunen”. De øvrige forslag udgjorde højst tre procent hver.

Ved et efterfølgende møde mellem fans, repræsentanter fra AaB og Spar Nord blev det med bred enighed besluttet, at Spar Nord Tribunen til foråret skifter navn til Vesttribunen.

Vesttribunen indvies til forårets første hjemmekamp mod Brøndby I.F., der samtidig markerer 25-års jubilæet for, at den aktive fanscene flyttede fra langsiden til endetribunen, hvor de mest stemningsskabende fans har stået lige siden.

Der bliver i øjeblikket kigget på muligheder for udsmykning af Vesttribunen. 

Tags på denne nyhed

Pallesen og AaB forlænger med fire år

29. november 2019 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

29-årige Kristoffer Pallesen blev i sommeren 2017 hentet til AaB fra Viborg F.F. Siden har han opnået 67 optrædener for Hele Nordjyllands Hold.

- Kristoffer har især i denne sæson, hvor han har spillet samtlige kamp i både 3F Superligaen og Sydbank Pokalen, vist store kvaliteter og stabilitet. Han er altid hårdtarbejdende og offensivt tænkende i sin spillestil, hvorfor han fortsat passer godt til AaB, udtaler Thomas Bælum, AaB’s administrerende direktør.

- Han har en god fodboldalder, og på et generelt ungt mandskab kan han bidrage med en modenhed, erfaring og arbejdsiver, som skinner igennem hver eneste dag på træningsbanen, hvor han altid knokler for at blive bedre, hvilket også kommer til udtryk til kampene, hvor han formår at omstille sig ud fra, hvad der er bedst for holdets samlede præstation.

- Uden for banen bidrager Kristoffer positivt til vores kultur, og han har siden sin tiltræden været en god ambassadør for vores klub, siger Thomas Bælum.

Kristoffer Pallesen har foruden Viborg F.F. også en fortid i Hobro I.K., I.K. Skovbakken og AGF.

- Jeg er mega glad for at fortsætte i AaB. Jeg har fra første dag haft det rigtig godt i miljøet og omklædningsrummet, og efterhånden føler jeg mig mere hjemmevant i måden, vi spiller på. Det seneste stykke tid er præstationerne også faldet i hak i kampene, siger Kristoffer Pallesen. 

- Aftalens længde vidner om, at vi viser hinanden tillid. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke er 21 år længere, men jeg træner hver eneste gang, og fysikken er jeg slet ikke bekymret for. Når det er sagt, er forlængelsen også et udtryk for, at AaB ser mig som en person, der kan bidrage til truppen både på grønsværen og uden for banen, hvor jeg også føler, jeg spiller en rolle.

- Spillemæssigt er vi inde i en god periode i øjeblikket, og hvis vi fortsætter med at præstere sådan, har vi fine muligheder for både at slutte i top-6 og kæmpe os videre i pokalturneringen. I truppen har vi sund konkurrence om pladserne, og der er en god kombination af rutinerede kræfter krydret med spændende, unge spillere, så det er et rigtig spændende projekt at skulle være en del af de næste fire år, siger Kristoffer Pallesen.  

Kristoffer Pallesen, der hidtil har pendlet fra Aarhus til Aalborg til hver træning, forventer at flytte til Aalborg sammen med sin familie i den nærmeste fremtid.

Tags på denne nyhed