AaB TV: Bryllup på Aalborg Portland Park

4. november 2019 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Anders Jensen og Helene Strand fra Flauenskjold har i mange år været faste støtter til AaB's kampe på Aalborg Portland Park, og i går delte de et af livets helt store øjeblikke med resten af tilskuerne på tribunerne.

Parret blev nemlig viet i pausen af 3F Superligakampen mellem AaB og FC Midtjylland af byrådsmedlem og tidligere AaB-træner og -spiller, Søren Kusk.

Se hvordan det gik i videoen øverst.

AaB TV: AaB-FC Midtjylland 0-1

4. november 2019 kl. 07:07 af Rasmus Estrup

I denne video kan du se sammendrag af AaB's nederlag på 1-0 til 3F Superligaens førerhold, FC Midtjylland, i går på Aalborg Portland Park.

Opgørets eneste scoring blev sat ind af Frank Onyeka i kampens 11. minut, da Erik Sviatchenko headede et hjørnespark på stolpen, hvor efter returen sprang ud til Frank Onyeka, som scorede.

Selvom AaB leverede en god præstation, lykkedes det ikke at komme på tavlen mod søndagens gæster.

Tæt på var Iver Fossum blandt andet med en afslutning lige på Jesper Hansen, inden et langskud fra Lucas Andersen ramte den fjerneste stolpe.

Nederlaget betyder, at AaB ligger på syvendepladsen i 3F Superligaen inden næste runde, hvor Hele Nordjyllands Hold på fredag gæster Randers FC.

AaB led tæt nederlag til FC Midtjylland

3. november 2019 kl. 17:53 af Rasmus Estrup

Søndag eftermiddag tabte AaB hjemme 1-0 til FC Midtjylland, der scorede sejrsmålet efter 10 minutter.

Cheftræner Jacob Friis var i dag tilbage på Aalborg Portland Park, og fra sin position i det tekniske felt kunne han efter fem minutter se Awer Mabil sende opgørets første afslutning forbi AaB-målet.

Fire minutter senere fik AaB en stor mulighed. Lucas Andersen erobrede bolden højt, men mislykkedes med sit indlæg. Tilfældigvis havnede læderet via omveje alligevel i fødderne på Iver Fossum midt i gæsternes felt, hvor Patrick Olsen også var til stede, men ingen af de to AaB-spillere formåede at komme til afslutning.

I stedet slog gæsterne til i den anden ende umiddelbart efter. Først fik Jacob Rinne viftet en høj afslutning fra Awer Mabil ud til hjørne. Dette hjørnespark havnede i panden på Erik Sviatchenko, der headede stærkt på mål, men igen var Jacob Rinne ude ved stolpen med en imponerende redning. Desværre havnede returen fra redningen lige hos Frank Onyeka, der bragte FC Midtjylland foran 1-0.

FC Midtjylland fortsatte med at være farlige foran AaB-målet. Efter lidt over et kvarter fik Emiliano Marcondes efter et par gode driblinger sendt bolden tæt forbi modsatte trekantsammenføjning.

Inden uret rundede 20 minutter var Junior Brumado kommet op til en stor hovedsstødchance, som han headede inden for rammen, men igen var Jacob Rinne på plads, og denne gang fastholdt den svenske keeper bolden i hænderne.

Herefter kom AaB bedre med i opgøret. Et par langskud fra Kristoffer Pallesen og Patrick Olsen, der blev henholdsvis blokeret og sendt over mål, var AaB's første afslutninger, inden Iver Fossum fik en god mulighed efter 26 minutter.

En stikning til Lucas Andersen sendte AaB-anføreren i fremdrift, og med hælen lagde han læderet til rette for Iver Fossum, der desværre fik sin afslutning reddet af Jesper Hansen. FC Midtjylland-målmanden kunne kun halvklare, og returen røg ud til Lucas Andersen, der slog et indlæg mod bagerste stolpe, men her nåede en af gæsterne op til kuglen.

Resten af første halvleg var uden chancer, men i stedet med en masse fysiske dueller på den regnvåde grønsvær.

Syv minutter inde i anden halvleg fik AaB med en masse driblinger og småspil tilkæmpet sig en glimrende mulighed, men det blev ved for mange detaljer og ingen afslutninger, og dermed løb muligheden ud i sandet.

Minuttet senere var der ingen småspil, men stor beslutsomhed hos Lucas Andersen, der fra distancen forsøgte sig med et af sine karakteristiske langskud mod fjerneste målhjørne. Desværre for anføreren og resten af Hele Nordjyllands Hold prellede den flotte afslutning af på træværket.

Et kvarter inde i anden halvleg var FC Midtjylland farlige på en dødbolde, der blev slået over i bagerste rum, hvor en fri Erik Sviatchenko kunne komme frem til et hovedstød, han dog sendte tæt forbi nærmeste opstander.

20 minutter før tid kom Evander frem til en stor dobbeltchance efter samspil med Emiliano Marcondes. Første afslutning midt i AaB-feltet fik Jacob Rinne dog afværget, men returen røg ud til Evander igen. Med en sublim dribling fik han sat sig selv op til en ny afslutning, og den knaldede han op på undersiden af overliggeren til stor lettelse for tilskuerne på Aalborg Portland Park.

Med lidt mere end et kvarter tilbage viste AaB offensivt tænder igen. Først blev en afslutning fra Kristoffer Pallesen blokeret efter et godt AaB-opspil, og dernæst nåede Frederik Børsting lige akkurat ikke frem til et hårdtslået indlæg ved bagerste stang fra Lucas Andersen.

Med 12 minutter tilbage på stadionuret steg Erik Sviatchenko op til en ny dødbold, som han fik headet mod mål, men forsøget sad lige på AaB-målmanden.

FC Midtjylland fik i de næste minutter et par afslutninger blokeret af et hårdarbejdende AaB-forsvar.

I 88. minut var det så igen AaB's tur til at være farlige, da bolden lå til rette for Kristoffer Pallesen, men backens afslutning gav ikke store problemer for Jesper Hansen.

I 90. minut var FC Midtjylland i to tilfælde tæt på at udbygge føringen, men i begge tilfælde blev afslutningerne midt i feltet misbrugt.

Selvom AaB forsøgte at presse FC Midtjylland og blandt andet sendte Rasmus Thelander ind i angrebet i slutminutterne, lykkedes det ikke at vende kampen, og dermed blev det til et nederlag på 1-0.

Nederlaget betyder, at AaB ligger på syvendepladsen i 3F Superligaen med 22 point efter 15 runder.

Næste opgave for AaB venter allerede på fredag på udebane mod Randers FC i 3F Superligaen.

Matchfacts - 3F Superligaen, 15. spillerunde

AaB-FC Midtjylland 0-1 (0-1)
11. min 0-1 Frank Onyeka
Advarsler AaB: Ingen
Advarsler FC Midtjylland: Ingen
6.305 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Mathias Ross, Frederik Børsting (87: Rasmus Thelander), Iver Fossum, Magnus Christensen (81: Jakob Ahlmann), Oliver Abildgaard, Kasper Kusk, Lucas Andersen, Patrick Olsen.

FC Midtjylland (4-5-1): Jesper Hansen, Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Nikolas Dyhr, Awer Mabil (66: Jens-Lys Cajuste), Frank Onyeka, Emiliano Marcondes, Evander (83: Gustav Isaksen), Mikael Anderson, Junior Brumado (60: Sory Kaba).

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

AaB TV: Tilbageblik på AaB-FC Midtjylland

3. november 2019 kl. 10:58 af Rasmus Estrup

I dag kl. 16.00 spiller AaB mod FC Midtjylland på Aalborg Portland Park. Inden dagens opgør kan du i dette tilbageblik se eller gense 10 af AaB's tidligere 3F Superligascoringer mod netop FC Midtjylland.

Se blandt andet Kasper Kusks første officielle scoring for Hele Nordjyllands Hold, et bragende hovedstødsmål af Kasper Risgård i foråret 2014 samt et pletskud fra Frederik Børsting efter et flot og driblestærkt oplæg fra Joakim Mæhle.

Du kan købe billetter til dagens 3F Superligakamp i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 15.00 eller allerede nu via dette link.