AaB TV: AaB-AC Horsens 4-0

25. november 2019 kl. 07:03 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 4-0 på hjemmebane over AC Horsens i 3F Superligaen. I dette fyldige sammendrag kan du se chancer, mål og annullerede scoringer fra opgøret.

Trods en målløs første halvleg fik Frederik Børsting bolden over stregen hele to gange i de første 45 minutter, men begge gange blev AaB's spydspids vinket for offside. Derudover havde Frederik Børsting også et træf på stolpen i første halvleg.

Efter pausen fik AC Horsens udvist Alexander Ludwig, og derfra stod der AaB på det hele.

Det udmøntede sig i et føringsmål af Frederik Børsting i 55. minut, og efter en time udbyggede Patrick Olsen føringen med et langskud, der blev afrettet.

I 87. minut steg indskiftede Tom van Weert til vejrs på et hjørnespark fra Kasper Kusk, og med en hårtot headede Tom van Weert AaB på 3-0.

I tillægstiden blev kampen lukket, da 200-kamps jubilar Jakob Ahlmann slog et perfekt indlæg til Oliver Abildgaard, der headede 4-0-målet i kassen.

Køb din billet her.
Bemærk venligst, at både stå- og siddepladsbilletter giver adgang til AaB's fanafsnit, hvor der både er stå- og siddepladser. Du skal derfor blot selv vælge en vilkårlig billettype til kampen for at få adgang til AaB's afsnit. Du kan dog kun tilgå AaB's fanafsnit via Indgang C, der findes mellem Tårn 1 ved Netto og mobiltribunen ud mod Stensbjergvej.

Hvis du på forhånd havde købt billet til den kamp mod HB Køge, der er udsat til onsdag d. 27. november, er denne billet fortsat gældende.

Transport til og fra Køge:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse: Ved Stadion, 4600 Køge

Parkering: Der er mulighed for at parkere i nærområdet, hvor det anbefales, at søge mod Stensbjergvej for at parkere, hvis man kommer frem i egen bil. Planlæg din tur her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

Storsejr over AC Horsens

24. november 2019 kl. 15:59 af Rasmus Estrup

Med fire mål efter pausen vandt AaB i dag 4-0 over AC Horsens og ligger på fjerdepladsen i 3F Superligaen. Målene blev sat ind af Frederik Børsting, Patrick Olsen, Tom van Weert og Oliver Abildgaard.

AaB's venstre back Jakob Ahlmann havde i dagens kamp 200-kamps jubilæum, og i første halvleg nåede han og holdkammeraterne to gange at juble, men begge gange blev jublen øjeblikkeligt indstillet.

I et rigtig godt AaB-opspil efter 12 minutter, sendte Patrick Olsen bolden dybt til Iver Fossum, der slap frit igennem med Matej Delac. Nordmanden valgte at spille bolden på tværs til en fri Frederik Børsting, som sparkede den i mål, men blev vinket offside.

Kort efter blev endnu en Frederik Børsting-scoring annulleret. Denne gang steg Jores Okore op til et hovedstød på kanten af det lille felt, men Matej Delac fik lappen på bolden og gav en ripost, som  Frederik Børsting hurtigt var over og satte i mål. Men igen flagede linjedommeren for offside, og scoringen blev fejlagtigt annulleret.

Tre minutter senere sendte gæsterne deres første afslutning fladt mod mål, men forsøget fra Louka Prip sad lige på Jacob Rinne. Samme destination havde et forsøg fra Nicolai Brock-Madsen en lille håndfuld minutter senere.

Midt i første halvleg forsøgte 200-kamps jubilaren sig med en frisk afslutning fra buen af feltet, men AC Horsens-keeperen fangede læderet.

I det 28. minut var Frederik Børsting atter på spil i offensiven. Med en genial hælaflevering fra Lucas Andersen kom Frederik Børsting igennem i AC Horsens-feltet. Dagens frontløber fik lokket Matej Delac til den anden side, men den maskerede afslutning fra Frederik Børsting ramte stolpen. Riposten jagtede Jakob Ahlmann, som også fik afsluttet fra yderkanten af feltet, men målmanden nåede tilbage og reddede forsøget.

Resten af første halvleg var AC Horsens mest faretruende, men skæve afslutninger og et par blokeringer holdt Jacob Rinne fra at blive tvunget til redninger.

Fra anden halvlegs start tog AaB igen fat om dirigentstokken, og Kasper Kusk fik en stor mulighed efter en hurtig kombination med Lucas Andersen, men venstrekantens forsøg blev reddet af Matej Delac.

Minuttet senere modtog Alexander Ludwig sin anden advarsel i kampen, da han hev en nødbremse på Frederik Børsting, og dermed blev AC Horsens reduceret til 10 spillere.

På det følgende indlægsfrispark var indskiftede Rasmus Thelander tæt på at sparke AaB foran fra nært hold, men igen leverede Matej Delac storspil i målet med en stærk parade.

10 minutter efter pausen fik Frederik Børsting for tredje gang i opgøret bolden over stregen. Denne gang blev der ikke dømt offside, men et forløsende AaB-mål. Forinden scoringen havde Kasper Kusk banket læderet på stolpen, og returen opfangede Frederik Børsting, som via AC Horsens keeperens handsker sendte bolden over stregen til 1-0.

Fem minutter efter var Frederik Børsting på spil igen, men denne gang gik afslutningen efter en cutback-aflevering fladt forbi mål.

Da stadionuret rundede en times spil blev det 2-0 til AaB. Patrick Olsen tog et par træk frem i banen og prøvede lykken fra distancen. Forsøget blev afrettet, bolden tog en bue over Matej Delac og fortsatte ind i netmaskerne.

10 minutter senere forsøgte Patrick Olsen sig med et nyt langskud, som han forsøgte at skrue op i fjerneste målhjørne, men bolden sneg sig et par centimeter forbi trekantssammenføjningen.

Et lille kvarter før tid prøvede Kasper Kusk sig også med et langskud. For tredje gang i kampen stod stolpen dog i vejen for AaB-mandskabet.

Et par minutter senere opstod et stort klumpspil få meter foran AaB-målet, og til stor lettelse for de rød-hvide, lykkedes det at holde læderet ude af målet.

I slutminutterne jagtede AaB gevaldigt endnu et mål, og efter 86 minutter headede indskiftede Tom van Weert bolden i nettet til 3-0.

I 90. minut udbyggede Oliver Abildgaard til slutresultatet 4-0.

Med sejren indtager AaB i skrivende stund fjerdepladsen i 3F Superligaen med 26 point.

På onsdag spiller AaB i Sydbank Pokalen på udebane mod HB Køge, og på søndag er der igen 3F Superligabold på Aalborg Portland Park, når Hobro I.K. kommer på besøg kl. 18.00. Køb billet til det opgør her.

Matchfacts - 3F Superligaen, 17. spillerunde

AaB-AC Horsens 4-0 (0-0)
55. min 1-0 Frederik Børsting, 61. min 2-0 Patrick Olsen, 87. min 3-0 Tom van Weert, 90. min 4-0 Oliver Abildgaard.
Advarsler AaB: Kasper Kusk (90)
Advarsler AC Horsens: Alexander Ludwig (40), Ayo Simon Okosun (53), Jonas Thorsen (75)
Udvisning Alexander Ludwig (48)
4.048 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen (46: Rasmus Thelander), Jakob Ahlmann, Iver Fossum (74: Oliver Abildgaard), Magnus Christensen, Patrick Olsen, Kasper Kusk, Frederik Børsting (79: Tom van Weert), Lucas Andersen.

AC Horsens (4-4-2): Matej Delac, Peter Nymann (68: Mikkel Qvist), Malte Kiilerich Hansen, Alexander Ludwig, Michael Lumb, Louka Prip (75: Hallur Hansson), Bjarke Jacobsen, Ayo Simon Okosun, Jonas Thorsen, Rune Frantsen, Nicolai Brock-Madsen (50: Erhan Masovic).

Dommer: Michael Tykgaard

AaB TV: Tilbageblik på AaB-AC Horsens

24. november 2019 kl. 09:44 af Rasmus Estrup

Klokken 14.00 fløjtes 3F Superligaopgøret mellem AaB og AC Horsens i gang på Aalborg Portland Park.

Inden kampen kan du i dette tilbageblik se 10 af AaB's tidligere 3F Superligascoringer på hjemmebane mod dagens modstander.

Der er blandt andet fuldtræffere fra Kasper Kusk og Tom van Weert fra AC Horsens' seneste besøg i Aalborg.

Køb billet til dagens kamp i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.00, eller online allerede nu på www.billet.aabsport.dk.