Truppen til søndagens Top 6-brag mod AGF

16. marts 2019 kl. 13:02 af Brian Andersen

Blandt de 19 udtagne navne indgår der 12 egenudviklede spillere fra AaB Talent og ti af AaB’s partnerklubber.

Cheftræner Jacob Friis har efter lørdagens afsluttende træningspas udtaget følgende spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen.

På skadeslisten har AaB Jakob Ahlmann og Marco Ramkilde.

AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 29.818 kr.

Du kan købe billet til den jyske klassiker i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 16.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

Der er kickoff kl. 17.00.

Tags på denne nyhed

Burger til kun 20 kr.

16. marts 2019 kl. 09:45 af Simon Vangsgaard Jensen

Det vil søndag være muligt at købe en burger for kun 20 kr.

Burgeren kan købes i Bod 4, som findes på Weber Tribunen i det nordøstlige hjørne, som er længst ned mod 3F Tribunen. 

Tilbudet gælder så længe lager haves. 

Køb billetter til AaB-AGF her. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om den jyske klassiker mod AGF…

15. marts 2019 kl. 13:24 af Brian Andersen

- at den forestående udgave af den jyske klassiker er Superligakamp nummer 80 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 35 sejre til AaB, 20 uafgjorte og 24 nederlag samt en målscore på 125-111 i AaB’s favør.

- at AaB kan spille sig i top-6 med såvel uafgjort som sejr over AGF. I tilfælde af uafgjort må FC Nordsjælland og Randers FC ikke få point, hvorimod sejr vil kræve, at tre af de fire foranliggende klubber ikke får point nok til at passere 36 point og eventuelt bedre målscore.

- at de seks seneste Superligakampe mod AGF på Aalborg Portland Park har givet AaB tre sejre og tre uafgjorte. Tillige har AaB i fire af de seks kampe præsteret at holde AGF fra at score, heriblandt i de to seneste opgør i april og august 2017.

- at AaB har fået point i 11 ud af de seneste 13 Superligakampe mod AGF, der er endt med seks sejre, fem uafgjorte og to nederlag. De tre seneste Superligakampe mellem AaB og AGF er dog alle endt uden vinder, hvilket klubberne ikke har præsteret tidligere i Superligaen.

- at ud af de 79 tidligere indbyrdes Superligakampe har AaB scoret først i 32 tilfælde, hvilket har resulteret i 26 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 41 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 11 uafgjorte og 21 nederlag.

- at AaB med point mod AGF for første gang siden april-august 2018 vil spille tre Superliga-hjemmekampe i træk uden nederlag. Det vil i givet fald understøtte AaB’s gode præstationer på hjemmebane i marts, hvor det siden 2007 kun er blevet til fire nederlag (ud af 24 kampe).

- at Lucas Andersen har scoret i hver af AaB’s tre seneste Superligakampe, hvilket han ikke tidligere har præsteret i Superligaen. Hvis det lykkes Lucas Andersen at score for fjerde kamp i træk, vil han være den første AaB-spiller med scoring i fire kampe i træk, siden Thomas Enevoldsen i november 2015 præsterede fem kampe i træk med scoring.

- at fra den nuværende AaB-trup har Kasper Kusk (2 mål), Wessam Abou Ali (1), Magnus Christensen (1), Rasmus Thellufsen (1), Kasper Pedersen (1) og Kasper Risgård (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod AGF.

- at dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen søndag dømmer sin 30. Superligakamp med deltagelse af AaB. Der har i de 29 tidligere kampe været godt gang i fløjten med seks udvisninger, ni dømte straffespark og 123 uddelte advarsler.

- at datoen 17. marts kun én gang tidligere har været anvendt som spilledato for AaB. Det var til gengæld AaB’s allerførste kamp i Superligaen tilbage i 1991, hvor det på hjemmebane blev til 1-1 mod Vejle Boldklub. Dengang med Peter Rasmussen som målscorer for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 29.818 kr.

- at du kan købe billet til den jyske klassiker i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 16.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Specialøl på Spar Nord Tribunen

15. marts 2019 kl. 12:22 af Simon Vangsgaard Jensen

Fremover vil det være muligt at købe specialøl i Bod 10, som findes i det sydvestlige hjørne på Spar Nord Tribunen. 

Spørg bodpersonalet omkring udvalget af specialøl, som varierer.

Prisen for en specialøl er 50 kr.

Tags på denne nyhed

Støt AaB i den afgørende kamp for Top 6

15. marts 2019 kl. 10:28 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 26
Spilledato: Søndag 17. marts 2019
Kick-off: Kl. 17.00
Dørene åbner kl. 16.00
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 16.00 på søndag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra AGF

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Køb en burger for kun 20 kr.

På søndag koster byg-selv burgerne fra burgerbaren i den østlige del af Weber Tribunen kun 20 kr. 

Specialøl i boden på Spar Nord Tribunen

Fra på søndag kan der købes specialøl i Bod 10, som ligger i Spar Nord Tribunen i det sydvestlige hjørne. 

Specialøllene koster 50 kr. 

Tilbud på huer og halstørklæder

I AaB Fanshop og AaB Souvenirbod er der tilbud på huer og halstørklæder, så du kan holde varmen under grundspillets sidste kamp.

Du kan således købe to huer eller to halstørklæder for kun 150 kr. 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 15.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Signerede bolde kaste ud til publikum i pausen

Kampsponsor Danske Fragtmænd Express vil i pausen kaste 10 signerede fodbold ud blandt publikum, så find gribehandskerne frem og vær klar i pausen.   

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBAGF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed