AaB TV: Tilbageblik på AaB-AGF

17. marts 2019 kl. 09:53 af Rasmus Estrup

I dag kl. 17.00 spiller AaB den sidste kamp i Superligaens grundspil mod AGF på Aalborg Portland Park. 

Kampen er altafgørende for, om AaB får en plads i Top 6 og dermed også en plads i Mesterskabsslutspillet. 

Inden kampen kan du i dette tilbageblik se fem af AaB's tidligere hjemmebanemål mod dagens gæster.

Der er over 8.000 billetter ude til dagens kamp, og du kan købe din billet til den afgørende kamp via linket nedenfor eller i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 16.00. 

Tags på denne nyhed

Truppen til søndagens Top 6-brag mod AGF

16. marts 2019 kl. 13:02 af Brian Andersen

Blandt de 19 udtagne navne indgår der 12 egenudviklede spillere fra AaB Talent og ti af AaB’s partnerklubber.

Cheftræner Jacob Friis har efter lørdagens afsluttende træningspas udtaget følgende spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 7 Oliver Abildgaard, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Philipp Ochs, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 30 Wessam Abou Ali og 32 Kasper Pedersen.

På skadeslisten har AaB Jakob Ahlmann og Marco Ramkilde.

AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 29.818 kr.

Du kan købe billet til den jyske klassiker i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 16.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

Der er kickoff kl. 17.00.

Tags på denne nyhed

Burger til kun 20 kr.

16. marts 2019 kl. 09:45 af Simon Vangsgaard Jensen

Det vil søndag være muligt at købe en burger for kun 20 kr.

Burgeren kan købes i Bod 4, som findes på Weber Tribunen i det nordøstlige hjørne, som er længst ned mod 3F Tribunen. 

Tilbudet gælder så længe lager haves. 

Køb billetter til AaB-AGF her. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om den jyske klassiker mod AGF…

15. marts 2019 kl. 13:24 af Brian Andersen

- at den forestående udgave af den jyske klassiker er Superligakamp nummer 80 mellem AaB og AGF. Statistikken siger 35 sejre til AaB, 20 uafgjorte og 24 nederlag samt en målscore på 125-111 i AaB’s favør.

- at AaB kan spille sig i top-6 med såvel uafgjort som sejr over AGF. I tilfælde af uafgjort må FC Nordsjælland og Randers FC ikke få point, hvorimod sejr vil kræve, at tre af de fire foranliggende klubber ikke får point nok til at passere 36 point og eventuelt bedre målscore.

- at de seks seneste Superligakampe mod AGF på Aalborg Portland Park har givet AaB tre sejre og tre uafgjorte. Tillige har AaB i fire af de seks kampe præsteret at holde AGF fra at score, heriblandt i de to seneste opgør i april og august 2017.

- at AaB har fået point i 11 ud af de seneste 13 Superligakampe mod AGF, der er endt med seks sejre, fem uafgjorte og to nederlag. De tre seneste Superligakampe mellem AaB og AGF er dog alle endt uden vinder, hvilket klubberne ikke har præsteret tidligere i Superligaen.

- at ud af de 79 tidligere indbyrdes Superligakampe har AaB scoret først i 32 tilfælde, hvilket har resulteret i 26 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har AGF scoret kampens første mål i 41 tilfælde, hvilket dog har givet AaB ni sejre, 11 uafgjorte og 21 nederlag.

- at AaB med point mod AGF for første gang siden april-august 2018 vil spille tre Superliga-hjemmekampe i træk uden nederlag. Det vil i givet fald understøtte AaB’s gode præstationer på hjemmebane i marts, hvor det siden 2007 kun er blevet til fire nederlag (ud af 24 kampe).

- at Lucas Andersen har scoret i hver af AaB’s tre seneste Superligakampe, hvilket han ikke tidligere har præsteret i Superligaen. Hvis det lykkes Lucas Andersen at score for fjerde kamp i træk, vil han være den første AaB-spiller med scoring i fire kampe i træk, siden Thomas Enevoldsen i november 2015 præsterede fem kampe i træk med scoring.

- at fra den nuværende AaB-trup har Kasper Kusk (2 mål), Wessam Abou Ali (1), Magnus Christensen (1), Rasmus Thellufsen (1), Kasper Pedersen (1) og Kasper Risgård (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod AGF.

- at dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen søndag dømmer sin 30. Superligakamp med deltagelse af AaB. Der har i de 29 tidligere kampe været godt gang i fløjten med seks udvisninger, ni dømte straffespark og 123 uddelte advarsler.

- at datoen 17. marts kun én gang tidligere har været anvendt som spilledato for AaB. Det var til gengæld AaB’s allerførste kamp i Superligaen tilbage i 1991, hvor det på hjemmebane blev til 1-1 mod Vejle Boldklub. Dengang med Peter Rasmussen som målscorer for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første tre hjemmekampe allerede er sikret en donation på 29.818 kr.

- at du kan købe billet til den jyske klassiker i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 16.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Specialøl på Spar Nord Tribunen

15. marts 2019 kl. 12:22 af Simon Vangsgaard Jensen

Fremover vil det være muligt at købe specialøl i Bod 10, som findes i det sydvestlige hjørne på Spar Nord Tribunen. 

Spørg bodpersonalet omkring udvalget af specialøl, som varierer.

Prisen for en specialøl er 50 kr.

Tags på denne nyhed