Afgørende reserveligakamp kl. 14.00

20. maj 2019 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

Før sæsonens sidste kamp ligger AaB på tredjepladsen i Reserveligaen med tre point op til AGF på førstepladsen og to point op til Brøndby I.F. på andenpladsen.

Da både AGF og Brøndby I.F. har spillet alle deres kampe, kan AaB med en sejr på fire mål eller mere snuppe den samlede turneringssejr i Reserveligaen.

Da AaB's Superligasæson sluttede tidligere end for de øvrige klubber, har assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen sammen med udviklingschef Poul Erik Andreasen valgt følgende startopstilling:

Jacob Rinne
Patrick Kristensen, Jores Okore, Jakob Blåbjerg, Jakob Ahlmann
Frederik Børsting, Magnus Christensen, Lucas Andersen
Kasper Kusk, Mikkel Kaufmann, Rasmus Thellufsen

På bænken sidder Kasper Pedersen, Kristoffer Pallesen, Robert Kakeeto, U/19-ligamålmand Marcus Bundgaard og U/19-ligaspiller Søren Tengstedt.

Der er kickoff kl. 14.00 på Hornevej, og det er gratis for alle interesserede at overvære kampen.

AaB-nederlag i U/17 Ligaen og Danmarksserien

19. maj 2019 kl. 11:50 af Rasmus Estrup

U/17 Ligaen: AaB-Randers Freja FC 1-4

AaB tabte 4-1, da Randers Freja FC gæstede Hornevej i torsdags i en kamp, hvor gæsterne hurtigt bragte sig foran efter blot to minutter.

Scoringen gav gæsterne momentum, og efter 32 minutter blev Randers' føring fordoblet efter et hjørnespark.

Anden halvleg bød ikke på meget etableret spil, men efter 60 minutter kombinerede Randers Freja FC sig igennem til 3-0-scoringen.

Herefter pressede AaB på for en reducering, og denne kom efter 81 minutter, hvor Casper Gedsted Hansen fandt Marcus Hannesbo, som scorede til 3-1.

Mod slutningen lukkede Randers Freja FC opgørets målkonto med scoringen til slutresultatet 4-1.

Efter nederlaget ligger AaB næstsidt i U/17 Ligaen med tre runder tilbage. Næste kamp spilles på Hornevej på lørdag kl. 15.30 mod FC Nordsjælland.

Danmarksserien: AaB-Aarhus Fremad 1-4

Også i Danmarksserien tabte AaB 4-1. Det skete lørdag, da Aarhus Fremad gæstede Hornevej.

Midt i første halvleg kom Aarhus Fremad foran 1-0, og lige efter pausen stod der 2-0 på måltavlen til gæsterne.

10 minutter efter pausen reducerede Christian Høgh Sørensen til 2-1, men blot to minutter senere scorede Aarhus Fremad til 3-1, og med syv minutter tilbage af opgøret blev det 4-1 til gæsterne.

Nederlaget betyder, at AaB ligger på niendepladsen i Danmarksserien med fem point op til den stiplede nedrykningsstreg.

Der er fire kampe tilbage, og den næste venter fredag aften kl. 18.30 på udebane mod Nørresundby FB, der indtager andenpladsen i Danmarksserien.

Gentegning af sæsonkort starter d. 28 maj

18. maj 2019 kl. 17:17

Som sæsonkortholder i den netop afsluttede sæson kan du fra på tirsdag 28. maj og frem til og med d. 14. juni gentegne dit sæsonkort og fastholde din vanlige fast plads på Aalborg Portland Park i endnu en sæson. Engangsbetalte sæsonkort fra den netop afsluttede sæson ophører efter gentegningsperioden, hvor efter de vil blive udbudt i åbent salg.

Skift til abonnement og få de to første måneder gratis
Har du som sæsonkortholder ikke allerede tegnet et abonnement, kan du til og med 14. juni få de to første måneder gratis ved tilmelding til abonnementsløsningen. For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med en varsel på løbende måned + en måned.

Ønsker du ikke at overgå til et sæsonkortabonnement, men derimod betale dit sæsonkort gennem en engangsbetaling, har du ligeledes til og med 14. juni til at gentegne dit sæsonkort.

Hele Nordjyllands Hold besøger Aalborg Freja onsdag

17. maj 2019 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

AaB’s Superligahold lægger på onsdag 22. maj vejen forbi partnerklubben Aalborg Freja. Fra kl. 16.00 får alle fremmødte børn mulighed for at træne sammen med Superligaspillerne.

Efter træningen vil der være autografskrivning, og de første 300 børn i køen får også en AaB-goodiebag.

Programmet for onsdag eftermiddag ser således ud:

Kl. 16.00: Træn med Superligaspillerne på banerne ved Aalborg Freja

Kl. 17.15: Autografskrivning og uddeling af AaB-goodiebags

Kl. 18.00: Tak for i dag og på gensyn på Aalborg Portland Park

10. sejr i træk i U/19 Ligaen

16. maj 2019 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligahold fastholder førstepladsen i U/19 Ligaen efter onsdagens hjemmebanesejr på 2-0 over Vejle Boldklub. Sejren var i øvrigt AaB's 10. U/19-ligasejr i træk, og U/19-ligaholdet har altså ikke tabt eller spillet uafgjort siden 10. november sidste år.

Tirsdagens kamp begyndte med en god mulighed til Mikkel Kaufmann efter blot to minutter, men angriberen sparkede forbi. Herefter fulgte 20 minutter uden store muligheder i begge ender, men med mange dueller og et højt Vejle-pres, der gjorde det svært for AaB for alvor at sætte spillet.

Midt i første halvleg kom nordjyderne så foran 1-0. Nicolai Laursen slog et indlæg mod bagerste område. Herfra headede Jonatan Flindt bolden på tværs til Mikkel Kaufmann, der havde ryggen til mål, men vippede bolden over sit eget hoved og modstanderen bag ham. Dernæst sparkede AaB-angriberen resolut bolden fladt i nettet.

Et kvarter senere var AaB tæt på en scoring til 2-0, men Nicolai Laursens afslutning ramte stolpen.

Fem minutter efter pausen fik Nicolai Laursen en ny stor chance, som han desværre ramte skævt, men efter 65 minutter faldt AaB-scoringen til 2-0. Netop indskiftede Søren Tengstedt, der havde været på banen i ca. et minut, sparede sikkert 2-0-målet i nettet.

Herfra styrede AaB sikkert sejren i land, og Jonatan Flindt var tæt på at udbygge føringen med yderligere et mål, da han efter en god solotur ramte stolpen med 10 minutter igen.

- Det var en kamp, der som forventet indeholdt en masse dueller. Men vi fik holdt modstanderne fra chancer og havde selv to stolpeskud foruden de to mål. Så selvom vi ikke fik vores presspil til at fungere, som vi gerne vil, og begik en række uprovokeret fejl, tog vi en stærk sejr mod et godt hold, siger U/19-ligatræner David Olsen.

AaB ligger på førstepladsen i U/19 Ligaen med to point ned til FC Midtjylland. Der resterer to kampe i sæsonen, og næste kamp spilles 25. maj. kl. 13.00 på hjemmebane mod FC Nordsjælland.