AaB TV: Farlig Fredag interviewer Würtz

28. februar 2019 kl. 08:49 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park danner på fredag ramme om Superligaopgøret mod Hobro I.K., og i samarbejde med Radio Nordjyske og ANR holder vi til kampen Farlig Fredag.

Forud for lokalopgøret har Farlig Fredags udsendte reporter talt med anfører Rasmus Würtz om fredagens duel på grønsværen. Hele interviewet kan du se i videoen ovenfor. 

I anledning af Farlig Fredag er der desuden en række tilbud på mad- og drikkevarer, som koster 40 kr. Læs mere om det her. 

Derudover koster billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen også kun 40 kr. Du kan købe dine billetter til kampen via linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed

Udbytterig start i eSuperligaen

28. februar 2019 kl. 07:35 af Rasmus Estrup

Anden sæson af eSuperligaen er begyndt som håbet for AaB’s eSuperligahold, der har taget tre point mod både Silkeborg I.F. og Vendsyssel F.F. Dermed har AaB det maksimale pointantal efter to runder, hvilket rækker til en tredjeplads. 

AaB-Silkeborg I.F. 3-3

I sæsonpremieren lagde AaB ud mod Silkeborg I.F., som blev besejret på reglen om udebanemål efter to uafgjorte resultater. 

Daniel ”Shoppen” Mogensen startede på udebane mod Pilm, og Silkeborg-spilleren bragte sig foran midt i første halvleg. Kort før pausen svarede Shoppen dog igen med udligningen til 1-1.

Efter pausen fik Shoppen et mål annulleret for offside, inden han efter 60 minutter spillede sig flot igennem til en føring på 2-1. Pilm udlignede dog for Silkeborg I.F. to minutter før tid.

I returopgøret bragte AaB-kaptajnen Jacob Kragelund sig straks foran med 1-0 efter et godt gennemspillet angreb. Den føring holdt indtil opgørets sidste minut, hvor Silkeborg I.F.’s Sanchez udlignede til slutresultatet 1-1, der som nævnt betød, at AaB vandt på reglen om udebanemål. 

AaB-Vendsyssel F.F. 7-4

I anden runde lagde Anders "Hansi" Hansen ud mod Hedegaard, og AaB-spilleren kom godt fra start med to flotte scoringer, der sikrede AaB en pauseføring på 2-0.

Hedegaard svarede dog tilbage kort efter pausen med en reducering, og små tyve minutter før tid udlignede Vendsyssel F.F. til slutresultatet 2-2. 

Daniel ”Shoppen” Mogensen spillede i returopgøret mod Aaby, og igen var AaB-holdet klar fra start, og med et pragtmål tidligt i kampen fik "Shoppen" lagt en grobund til en pauseføring på 3-1. 

Kort efter pausen fik Aaby bragt spænding i kampen med en reducering til 3-2, men "Shoppen" lukkede umiddelbart efter opgøret med målet til 4-2. Fem minutter før tid blev det også 5-2 til AaB, som dermed hev en samlet sejr hjem på 7-4. 

Tags på denne nyhed

Klitten-assist til Kaufmann-mål i sejr over Norge

27. februar 2019 kl. 17:17 af Rasmus Estrup

Det danske U/19-landshold besejrede i dag Norge i Lillestrøm med 2-1, blandt andet efter en scoring af Mikkel Kaufmann på Lukas Klittens oplæg. 

Anders Bærtelsen bar anførerbindet fra start, mens Lukas Klitten og Mikkel Kaufmann også var i startopstillingen. Efter en halv time var Lukas Klitten tæt på en scoring, men målet måtte lade vente på sig indtil kampen var 39 minutter gammel. her slog Lukas Klitten et indlæg ind til holdkammerat Mikkel Kaufmann, som steg op blandt venner og fjender og headede 1-0-scoringen i netmaskerne. 

Lige inden pausen kom Danmark foran 2-0 på et selvmål af den norske keeper. 

Efter pausen blev Anders Bærtelsen og Mikkel Kaufmann udskiftet og ind kom blandt andre Oliver Klitten, som fik spilletid i resten af kampen. Norge reducerede med en halv times tid tilbage, og kort efter kunne Lukas Klitten holde fyraften. 

Med et kvarter igen var Oliver Klitten tæt på at øge den danske føring, men det danske hold kørte sejren på 2-1. 

Efter dagens kamp kan Lukas Klitten bryste sig af at have spillet 15 U/19-landskampe, mens Oliver Klitten og Anders Bærtelsen følger trop med 11 U/19-landskampe. Mikkel Kaufmann er nu oppe på otte U/19-landskampe og to mål. 

AaB TV: Farlig Fredag interviewer Okore

27. februar 2019 kl. 15:46 af Rasmus Estrup

Hobro I.K. gæster Aalborg Portland Park på fredag, når AaB holder i samarbejde med Radio Nordjyske og ANR Farlig Fredag i forbindelse med Superligakampen. 

Op til kampen har Farlig Fredags udsendte reporter fanget Jores Okore til et interview om det nordjyske lokalopgør. Hele interviewet kan du se i videoen ovenfor. 

I anledning af Farlig Fredag er der desuden en række tilbud på mad- og drikkevarer, som koster 40 kr. Læs mere om det her. 

Derudover koster billetter til Spar Nord Tribunen og 3F Tribunen også kun 40 kr. Du kan købe dine billetter til kampen via linket nedenfor. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i februar

27. februar 2019 kl. 13:49 af Rasmus Estrup

Der var ikke den store tvivl, da AaB-fansene efter afstemning kårede Lucas Andersens frisparksmål til 2-0 i hjemmebanesejren på 3-0 over SønderjyskE til månedens mål i februar. 

Du kan gense frisparksmålet i videoen ovenfor. 

AaB takker alle, der har stemt og samtidig deltaget i lodtrækningen om Patrick Kristensens signerede og kampbrugte hjemmebanetrøje. 

Vinderen af lodtrækningen og dermed også præmien blev Dennis, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed