Nederlag i årets sidste reserveholdskamp

2. december 2019 kl. 16:02 af Rasmus Estrup

AaB ender på tredjepladsen i puljen i efterårets Reserveholdsturnering, da AaB i dag tabte 4-2 på udebane til Randers FC i efterårets sidste reserveholdskamp.

Hjemmeholdet, der vinder puljen med 15 point efter seks kampe, kom foran 1-0 på et kluntet straffespark efter seks minutters spil, og med to scoringer i 26. minut og 32. minut kunne Randers FC gå til pause foran 3-0.

AaB svarede dog hurtigt tilbage i starten af anden halvleg, og inden uret 50 minutters spil havde de to U/19-ligaspillere Jeppe Pedersen og Oliver Overgaard reduceret til 3-2.

Herefter havde AaB også et skud på stolpen og en stor mulighed til Patrick Kristensen, men Randers FC lukkede kampen med et omstillingsmål til 4-2 efter 62 minutter.

- Selvom vi tabte, var kampbilledet egentlig okay, men Randers FC var bare yderst effektive og scorede tre mål på fire muligheder i første halvleg. Med to hurtige scoringer i anden halvleg fik vi dog skabt spænding i kampen igen, inden de fangede os i en omstilling, siger assistenttræner Allan K. Jepsen.

- Overordnet set er det selvfølgelig aldrig i orden, at vi lukker fire mål ind, men bortset fra det fik spillerne nogle gode og værdifulde minutter i benene, siger Allan K. Jepsen, der sammen med den øvrige trænerstab havde valgt følgende startopstilling:

Andreas Hansen
Patrick Kristensen, Mathias Ross, Anders Bærtelsen, Lukas Klitten
Jeppe Pedersen (U/19 Liga), Malthe Højholt (U/19 Liga), Oliver Overgaard (U/19 Liga)
Kasper Kusk, Søren Tengstedt, Oliver Klitten.

I pausen blev Anders Bærtelsen erstattet af Daniel Skovgaard Mortensen (U/19 Liga), og i løbet af anden halvleg kom U/19-ligaspillerne Gabriel Adriano Alves Christensen og Benedikt Axelsson på banen i stedet for Kasper Kusk og Oliver Overgaard.

Uafgjort mod Lyngby Boldklub i U/19 Ligaen

2. december 2019 kl. 09:49 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligahold var lørdag på besøg i Lyngby, hvor nordjyderne spillede 2-2 mod Lyngby Boldklub.

Efter en duelpræget indledning kom AaB i første halvleg frem til to store muligheder, som begge blev misbrugt, og derfor var pausestillingen 0-0.

Ti minutter efter pausen kunne hjemmeholdet trods en fin AaB-periode bringe sig foran 1-0. I 63. minut fik AaB dog udlignet, da Oliver Børsting sendte et indlæg fra Jonatan Flindt i mål til 1-1.

Mod slutningen af opgøret fik Lyngby Boldklub tilkendt et straffespark, som blev eksekveret til 2-1, men i kampens sidste minut udlignede Casper Gedsted Hansen til slutresultatet 2-2.

Lørdagskampen var AaB's sidste i U/19 Ligaen i år, og det betyder, at AaB overvintrer på niendepladsen. U/19-ligaholdets efterår er dog ikke slut endnu, for på lørdag spiller AaB på udebane mod FC Nordsjælland i sidste runde af den internationale turnering, Baltic Sea Cup.

Reservehold spiller ude mod Randers FC

2. december 2019 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

AaB's reservehold møder i dag Randers FC i årets sidste kamp i Reserveholdsturneringen. Kampen spilles i Randers kl 13.00.

Allerede inden opgøret ligger det fast, at Randers FC vinder puljen, da kronjyderne har 12 point efter fem kampe, mens AGF på andenpladsen har otte point efter seks kampe.

AaB kan med en sejr gå forbi AGF og snuppe andenpladsen i puljen, da AaB inden dagens kamp ligger på tredjepladsen med seks point efter fem kampe.

Til dagens kamp har assistenttrænerne Lasse Stensgaard og Allan K. Jepsen valgt følgende startopstilling:

På bænken sidder U/19-ligaspillerne Marcus Bundgaard Sørensen, Daniel Mortensen, Gabriel Adriano Christensen og Benedikt Axelsson.

AaB TV: AaB-Hobro I.K. 1-1

2. december 2019 kl. 07:03 af Rasmus Estrup

I denne video kan du se et sammendrag af AaB's uafgjorte kamp på hjemmebane mod Hobro I.K. søndag aften.

Gæsterne kom foran i opgørets femte minut, da et hjørnespark uheldigt blev snittet i eget mål af Rasmus Thelander.

I opgørets niende minut udlignede Tom van Weert til 1-1, da han resolut sparkede et fladt indlæg fra Patrick Olsen ind bag en velspillede Jesper Rask.

AaB havde kampen igennem flest afslutninger, og en stor redning af Jesper Rask og en clearing på stregen fra Anel Ahmedhodzic holdt AaB fra at komme yderligere på tavlen.

Pointedelingen betyder, at AaB indtager femtepladsen i 3F Superligaen med 27 point efter 18 spillerunder.