Barnets Blå Hus i Vesthimmerland modtager 112.196 kr.

16. december 2019 kl. 10:27 af Rasmus Estrup

I dette efterår har i alt 56.098 tilskuere besøgt Aalborg Portland Park til AaB’s 3F Superligakampe. Hver tilskuer har med sit fremmøde støttet Barnets Blå Hus i Vesthimmerland med 2 kr. gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

I dette efterår vandt Barnets Blå Hus i Vesthimmerland afstemningen om at at blive modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, og med 56.098 tilskuere lyder efterårets donation på 112.196 kr. Det er den hidtil største donation gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. Pengene overrækkes til Barnets Blå Hus i Vesthimmerland i den nærmeste fremtid.

Barnets Blå Hus i Vesthimmerland hjælper børn i familier med alkohol- og stofmisbrug, og der er mellem 30 og 40 børn, der årligt får hjælp af Barnets Blå Hus i Vesthimmerland, der både står for terapigrupper og laver aktivteter med familierne. 

Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2020

Til forårssæsonen skal der findes en ny modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, og ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, muligheden er åben. Klik på knappen nedenfor for at gå til ansøgningsskemaet.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde en forening, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

Barnets Blå Hus i Vesthimmerland - efterår 2019 - 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

SKYGGEBØRN - forår 2019 - 83.880 kr. (2. kr. pr. tilskuer)

AaB Support Club – velgørenhedstrøje 2018 – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Ønskeland i Brovst – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

Giv en gaveæske med AaB’s hjemmekampe i et halvt år

15. december 2019 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

Fra kun 510 kr. for voksne og 270 kr. for børn, kan du købe denne julegaveæske med seks måneders oplevelser på Aalborg Portland Park. 
Æsken indeholder et gavekort, til en værdi af seks måneders sæsonkortabonnement til AaB's hjemmekampe.

Den heldige gavemodtager bestemmer selv, hvilke seks måneder og fra hvilken plads, AaB’s kampe skal opleves.

Man kan også selv vælge om abonnementet skal fortsætte eller stoppe efter de seks måneder.

Med æsken følger rødt gavepapir og et AaB til-og fra mærke, så den er klar til at lægge under træet juleaften.

Vælg mellem følgende fem gaveæsker

 • Voksen, endetribunerne 
  ✔ 3F Tribunen m. siddepladser eller Vesttribunen m. ståpladser – 510 kr.
 • Voksen, langsiden
  ✔ Complea Tribunen m. siddepladser – 834 kr.
 • Barn, frit valg på alle tribuner
  ✔ Complea Tribunen m. siddepladser, 3F Tribunen m. siddepladser eller Vesttribunen m. ståpladser – 270 kr.
 • Pensionist, endetribunerne
  ✔ 3F Tribunen m. siddepladser eller Vesttribunen m. ståpladser – 330 kr.
 • Pensionist, langsiden 
  ✔ Complea Tribunen m. siddepladser – 654 kr.
Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af AaB-FC Nordsjælland

14. december 2019 kl. 07:53 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går 3-1 hjemme på Aalborg Portland Park til FC Nordsjælland i årets sidste kamp. I videoen øverst kan du set et sammendrag af kampen. 

FC Nordsjælland kom foran allerede i kampens tredje minut, da Mohammed Kudus med et smart vip tippede bolden over AaB-forsvaret og frem til Mathias Rasmussen, der flugtede bolden ind bag Jacob Rinne til en nordsjællands 1-0-føring. 

Godt midtvejs i første halvleg blev det 2-0 til FC Nordsjælland, da Jacob Rinne med en god fodparade desværre sendte bolden direkte i brystet på Patrick Kristensen, der kunne se bolden trille over egen mållinje inden han igen nåede at få vejret. 

Der var ikke meget, der lykkedes for AaB fredag aften, men i 74. minut blev et indlæg fra indskiftede Kasper Kusk rettet videre til Kristoffer Pallesen, som med venstrebenet scorede sit første mål i AaB-dragten med en reducering til 2-1. 

I tillægstiden lukkedes FC Nordsjælland kampen, da Mikkel Rygaard sparkede et frispark rundt om AaB-muren og ind ved nærmeste stolpe til slutresultatet 3-1. 

Nederlaget betyder, at AaB og FC Nordsjælland begge går på vinterpause med 28 point. AaB indtager dog lige nu femtepladsen foran fredagens modstander på sjettepladsen, da AaB har en bedre målscore. 

Tags på denne nyhed

Skuffende nederlag efter ringe præstation

13. december 2019 kl. 20:54 af Rasmus Estrup

Årets sidste kamp endte med et nederlag til AaB, der havde besøg af FC Nordsjælland, der vandt 3-1. Gæsterne kom tidligt foran ved Mathias Rasmussen, inden et selvmål af Patrick Kristensen gav udeholdet en føring på 2-0. I anden halvleg reducerede Kristoffer Pallesen, inden Mikkel Rygaard lukkede kampen i tillægstiden. 

AaB fik ellers allerede i første minut opgørets første mulighed, da Lucas Andersen afsluttede en omstilling efter samspil med Iver Fossum. Desværre blev anførerens forsøg blokeret. 

Under to minutter senere kunne gæsterne fra FC Nordsjælland bringe sig foran 1-0. Et elegant vip fra Mohammed Kudus udstillede AaB-forsvaret og gav Mathias Rasmussen en fri skud mulighed, som blev udnyttet over for en fremadstormende Jacob Rinne. 

Efter ti minutter fik FC Nordsjælland endnu en god mulighed. Et fladt indlæg blev slået ind omkring nærmeste stolpe i det lille felt til Mohammed Kudus, der afsluttede første gang, men Jores Okore fik flot blokeret sparket, inden det kunne true Jacob Rinnes mål. 

Fem minutter senere var de sortblusede gæster igen på færde, og igen var Jores Okore redningsmand. Denne gang fik et hjørnespark lov til at danse rundt en halv meter fra AaB-målet, før midtstopperen for snuden af gæsterne fik sparket bolden op på tribunen. 

Der var ikke meget, der fungerede for AaB i første halvleg, men midt i halvlegen fik AaB sat et godt angreb sammen over højre kanten, og cutback-afleveringen fra baglinjen i højre side endte for fødderne af Patrick Kristensen, der dog afsluttede forbi mål. 

I kampens 28. minut blev gæsternes føring fordoblet. Et AaB-boldtab førte kort efter til en friløber til Mohammed Kudus. Den svenske keeper vandt dog duellen med en stærk redning, men returen fra Jacob Rinne sad lige i maven på Patrick Kristensen, der ikke nåede at reagere, og dermed sendte han uheldigt bolden i eget mål. 

Resten af halvlegen formåede AaB ikke at skabe noget, der gav output trods et par tilløb til chancer mod slutningen, mens et frisparksforsøg lige på Jacob Rinne fra distancen var bedste mulighed til FC Nordsjælland. 

Fra anden halvlegs start ændrede AaB formation til 3-4-3 og sendte Tom van Weert og Kasper Pedersen i aktion i stedet for 100-kamps jubilar Magnus Christensen og Patrick Kristensen. 

15 minutter senere fik AaB halvlegens første mulighed, da Kristoffer Pallesens indlæg fandt vej til Mikkel Kaufmanns pande, men herfra gik læderet lige i favnen på målmand Nicolai Larsen. 

Tre minutter efter var det Jacob Rinnes tur til at stå i vejen, da svenskeren med en stærk redning kom i vejen for Mohammed Kudus afslutning fra nært hold. 

I opgørets 74. minut lykkedes det AaB at reducere til 1-2. Netop indskiftede Kasper Kusk slog et hårdt indlæg ind i feltet, som Nicolai Larsen forsøgte at bokse ud. Læderet havnede dog hos Kristoffer Pallesen i udkanten af feltet, og højrebacken sparkede sin første AaB-scoring i nettet.  

Otte minutter før tid afsluttede Abdul Mumin over AaB-målet fra en god position. 

Senere i samme minut blev en afslutning fra Iver Fossum headet væk et par meter foran mål. 

AaB satsede mod slutningen for at udligne, og det gav en stor mulighed til Mohammed Kudus i modsatte ende, men et formidabelt tilbageløb af en velspillende Jores Okore, tvang angriberen til en svag afslutning. 

I tillægstiden sparkede Mikkel Rygaard et frispark direkte i mål til slutresultatet 3-1. 

Nederlaget betyder, at AaB fortsat indtager femtepladsen i 3F Superligaen med 28 point inden weekendens øvrige kampe. 

AaB's næste kamp i 3F Superligaen spilles på udebane mod Silkeborg I.F. mellem 14. og 17. februar. Det endelige kamptidspunkt fatslægges i løbet af næste uge. 

Matchfacts - 3F Superligaen, 20. spillerunde

AaB-FC Nordsjælland 1-3 (0-2)
3. min 0-1 Mathias Rasmussen, 28. min 0-2 Patrick Kristensen (selvmål), 74. min 1-2 Kristoffer Pallesen, 90. min 1-3 Mikkel Rygaard
Advarsler AaB: Jores Okore (31), Jacob Rinne (90), kasper Kusk (90)
Advarsler FC Nordsjælland: Ulrik Yttergård Jenssen (6), Ibrahim Sadiq (54), Nicolai Larsen (90)
3.791 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Rasmus Thelander, Patrick Kristensen (46: Kasper Pedersen), Iver Fossum, Magnus Christensen (46: Tom van Weert), Oliver Abildgaard, Frederik Børsting (72: Kas, Mikkel Kaufmann, Lucas Andersen. 

FC Nordsjælland (3-4-3): Nicolai Larsen, Abdul Mumin, Ulrik Yttergård Jenssen, Clinton Antwi, Mads Døhr Tychosen, Mikkel Rygaard, Magnus Kofod Andersen, Mathias Rasmussen, Mikkel Damsgaard (73: Isaac Atanga), Ibrahim Sadiq (62: Jacob Steen Christensen), Mohammed Kudus.

Dommer: Jakob Kehlet

Tags på denne nyhed