Vidste du om Brøndby I.F. og AaB…

2. april 2019 kl. 13:34 af Rasmus Estrup

- at AaB ved 13 tidligere lejligheder har mødt Brøndby I.F. i Sydbank Pokalen. Hidtil er det blevet til to sejre, fire uafgjorte samt syv nederlag.

- at AaB er uden nederlag i de seneste fire pokalkampe mod Brøndby I.F. 

- at de 13 tidligere pokalkampe mellem AaB og Brøndby I.F. svarer til, at de to klubber har mødt hinanden i 20 procent af udgaverne af den danske pokalturnering. Det er endda på trods af, at det er knap 10 år siden, at de to klubber sidst mødtes i Sydbank Pokalen.

- at både Patrick Kristensen og Kasper Risgård var med i AaB’s startopstilling i de seneste to semifinaleopgør mod Brøndby I.F. i april 2009.

- at Kasper Risgårds første mål i AaB-trøjen blev scoret i en pokalkamp mod netop Brøndby I.F. 8. maj 2003, og han er den eneste nuværende AaB-spiller, der har scoret et pokalmål for AaB mod Brøndby I.F.

- at ingen af de 13 indbyrdes pokalkampe har ført til hverken forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence.

- at de seneste seks pokalmøder mellem AaB og Brøndby I.F. alle har været semifinaler i Sydbank Pokalen ligesom torsdagens kamp.

- at AaB og Brøndby I.F. derudover har spillet yderligere to semifinaler mod hinanden, mens de resterende pokalkampe har været fire kvartfinaler og et opgør i fjerde runde.

- at AaB med en sejr over Brøndby I.F. kan spille sig i finalen i Sydbank Pokalen for 12. gang og for første gang siden 2013/14.

- at Brøndby I.F. er forsvarende pokalmestre og har været i pokalfinalen de seneste to år.

- at siden seneste pokalkamp mod Brøndby I.F. i april 2009 har AaB spillet 14 Superligakampe på udebane mod Brøndby I.F. Statistikken er på AaB’s side med fire sejre, syv uafgjorte og kun tre nederlag.

- at der blot er blevet scoret et enkelt mål mod AaB i indeværende sæson af pokalturneringen, hvor det er blevet til tre sejre på sammenlagt 9-1. De ni scoringer er krediteret Tom van Weert (3), Kasper Risgård (2), Wessam Abou Ali (2), Magnus Christensen samt et selvmål.

- at Brøndby I.F.’s vej til semifinalen har budt på udesejre over Hillerød (4-1), Marienlyst (4-1) og Vendsyssel F.F. (2-0).

- at der til AaB’s første pokalmøde med Brøndby I.F. i 1989 var 1.471 tilskuere til kampen i Brøndby, mens det seneste pokalmøde i 2009 blev overværet af 12.068 tilskuere på Aalborg Portland Park.  

- at AaB tre gange tidligere har vundet pokaltitlen. Det skete i 1966, 1970 og 2014.

(Kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Alle mand til Hobro!

2. april 2019 kl. 11:26 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: DS Arena
Kapacitet: 10.700
Kapacitet udebaneafsnit: 1.200
Placering udebaneafsnit:  Pajo-Bolte Tribunen

Billetpriser i forslag:
U/6 år: Gratis
Børn U/16 år: 60 kr.
Voksen: 120,-

Pensionist: 60,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag:
U/6 år: Gratis
Børn U/16 år: 70 kr.
Voksen: 130,-

Pensionist: 70,-

Transport til og fra Hobro:

 

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen samt opvarmningen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer ligeledes bus kampen samt opvarmningen. Læs mere på www.facebook.com/Vesttribunen

Kør selv:

Adresse: Amerikavej 22, 9500 Hobro

Parkering: Der er et begrænset antal parkeringspladser ved udebaneafsnittet, som forventes at være hurtigt optaget. Dertil er der parkeringsmuligheder på Amerikavej ved Mariagerfjord Gymnasium og ved Hobro Idrætscenter. Ydermere kan der være mulighed for parkering på villavejene i området. Vær dog opmærksom på gældende parkeringsregler. Det anbefales at komme i god tid. 

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

AaB-talent udtaget til Future-landsholdet

2. april 2019 kl. 09:35 af Rasmus Estrup

AaB har en spiller med, når U/16 Future-landsholdet mødes i midten af april. Mathias Vægter, der spiller for AaB's U/15-hold og flere gange om ugen træner med U/17-ligaholdet, er således udtaget til en firenationers turnering i Belgien. 

16. april spiller Danmark mod Tjekkiet, dagen efter er modstanderen Sverige og 19. april afslutter Danmark turneringen mod Belgien. 

U/16 Future-landsholdet er for de unge spillere, som måske ikke er vokset lige så meget fysisk som sine jævnaldrene. I disse Future-landskampe bliver spillerne dermed matchet mod internationale talenter med en jævnbyrdig fysik. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i marts

1. april 2019 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

Hele 11 mål fordelt på syv forskellige spillere kandiderer til at blive månedens mål i marts. 

Kandidaterne er: 

1: Lucas Andersen til 1-1 mod Hobro I.K., 1. marts
2: Kasper Kusk til 1-0 mod Brøndby I.F., 10. marts
3: Tom van Weert til 2-1 mod Brøndby I.F., 10. marts 
4: Lucas Andersen til 3-3 mod Brøndby I.F., 10. marts
5: Tom van Weert til 1-0 mod Næstved Boldklub, 14. marts
6: Tom van Weert til 2-0 mod Næstved Boldklub, 14. marts
7: Magnus Christensen til 3-1 mod Næstved Boldklub, 14. marts
8: Kasper Pedersen til 1-0 mod AGF, 17. marts
9: Patrick Kristensen til 2-1 mod AGF, 17. marts
10: Lucas Andersen til 3-1 mod AGF, 17. marts
11: Frederik Børsting til 1-0 mod Randers FC, 31. marts  

Se målene i videoen ovenfor og afgiv din stemme via knappen nederst. 

Afgiver du din stemme, deltager du samtidig i lodtrækningen om Tom van Weerts kampbrugte og signerede Håndsrækningstrøje i sølv. 

Tags på denne nyhed

AaB haler ind på FC Midtjylland i U/19 Ligaen

1. april 2019 kl. 11:26 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-SønderjyskE 3-1

AaB vandt lørdag hjemme over SønderjyskE med 3-1 og haler dermed ind på FC Midtjylland i toppen af U/19 Ligaen. 

Første halvleg startede jævnbyrdigt på bolden, men AaB kom frem til flere gode muligheder, mens SønderjyskE blev holdt fra fadet. Efter 14 minutter kunne Søren Tengstedt bringe AaB foran 1-0, da han scorede på en nedfaldsbold i feltet efter en afslutning fra Mikkel Kaufmann. 

Tidligt i anden halvleg udlignede SønderjyskE på en omstilling, men AaB kom tilbage på sejrskurs, da Mikkel Kaufmann eksekverede et straffespark begået mod Oliver Klitten. 

Kort efter lukkede Søren Tengstedt kampen, da han efter genialt sammenspil med Mikkel Kaufmann scorede til slutresultatet 3-1. 

- SønderjyskE skal have stor ros for at stå godt og arbejde ekstremt hårdt, hvilket gjorde det svært for os at få flow i spillet. Heldigvis tog vi en sikker 3-1-sejr alligevel på en dag, hvor spillet ikke fungerede, og det vidner om høj moral og stor individuel kvalitet hos vores spillere, siger U/19-ligatræner David Olsen. 

AaB er med sejren tre point efter FC Midtjylland på førstepladsen, da sidstnævnte spillede uafgjort i weekend. Næste opgave i U/19 Ligaen venter på lørdag på udebane mod Brøndby I.F. 

U/17 Ligaen: AaB-SønderjyskE 1-2

I U/17-ligakampen tabte AaB til SønderjyskE, der ligesom i U/19-ligakampen stod kompakt i defensiven, hvilket gjorde det svært for AaB-spillerne at bryde igennem. 

Mens gæsterne blev holdt fra chancefadet i første halvleg, gik der også lang tid, før første gode AaB-mulighed faldt. Trods et nordjysk spilovertag gik de to hold målløst til pausen. 

I anden halvleg scorede SønderjyskE til 1-0 fra en meget spids vinkel på en af deres første chancer, inden Marcus Hannesbo udlignede til 1-1. 

Umiddelbart efter slog SønderjyskE til igen med scoringen til 2-1, da en halvdårlig clearing endte med et velplaceret spark i modsatte målhjørne. 

Mod slutningen havde AaB flere store muligheder, heriblandt to træf på træværket, men ind ville bolden ikke. 

- Vi sad på kampbilledet, men havde svært ved at spille os igennem deres kompakte defensiv. I stedet smider vi for mange bolde væk i løbet af kampen, og ender til sidst med også at brænde en masse oplagte chancer, så der er helt sikkert noget at arbejde på, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

I U/17 Ligaen ligger AaB på 11. pladsen inden weekendens udekamp mod Brøndby I.F. 

Danmarksserien: FC Djursland-AaB 2-2

AaB spillede på udebane 2-2 i Danmarksserien mod en af konkurrenterne i nedrykningskampen, FC Djursland. 

Hjemmeholdet startede bedst og kom tidligt foran, da AaB’s målmand blev snydt i en situation, hvor han ikke fik samlet bolden op i tide, før modstanderne fik fat i den, slog den på tværs og scorede i tomt mål. 

Med ti minutter til pausen udlignede de gæstende nordjyder til 1-1 på et straffespark, men kort inden pausen kom FC Djursland igen foran, da en andenbold blev sparket i mål mellem venner og fjender. 

Efter pausen forsøgte AaB at jagte målet til 2-2, og scoringen faldt efter 77 minutter, da indskiftede Ali Darvishani via stolpen sendte udligningen i nettet. 

FC Djursland var bedst og pressede på for et sejrsmål, men AaB holdt stand og tog det ene point. 

- Det var mere held end forstand, at vi kunne tage hjem med et point. De andre havde flest muligheder og spillede bedst, så de havde fortjent sejren. Men pointmæssigt fik vi det, vi som minimum havde håbet på inden kampen, og det er fortsat tæt i nedrykningskampen, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB spiller næste Danmarksseriekamp på Hornevej søndag mod Vatanspor kl. 15.00.

Tags på denne nyhed