Truppen til sidste gruppespilskamp

25. april 2019 kl. 15:32 af Brian Andersen

For at sikre sig førstepladsen i puljen skal AaB vinde på Aalborg Portland Park over Hobro I.K., mens Randers FC samtidig ikke må få point i udekampen mod Vendsyssel F.F.

Blandt de 20 udtagne navne indgår der 15 egenudviklede spillere fra AaB Talent og 13 af AaB’s partnerklubber.

Cheftræner Jacob Friis har efter torsdagens træningspas udtaget følgende spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 30 Wessam Abou Ali og U/19 Ligaspillerne Lukas Klitten, Mikkel Kaufmann, Oliver Klitten og Marcus Bundgaard.

Jakob Ahlmann, Oliver Abildgaard, Marco Ramkilde og Michael Lansing er ukampdygtige.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.078 kr.

Du kan købe billet til mødet med Hobro I.K. i billethusene på Aalborg Portland Park fredag fra kl. 18.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

Der er kickoff kl. 19.00.

Tags på denne nyhed

AaB og Herbie laver nordjysk gin

25. april 2019 kl. 09:01 af Martin Stigaard Skammelsen

Der er tale om historieskrivning, når nordjyske Herbie Gin fredag lancerer en ny gin lavet i tæt samarbejde med fodboldklubben AaB og deres fans.

- Vi synes, det er fantastisk, at et nordjysk gin-destilleri har vundet priser verden over, så selvfølgelig skulle vi lave en gin sammen, siger Thomas Bælum, administrerende direktør hos AaB. 

Smagen af Nordjylland

Den nye gin er inspireret af den nordjyske natur og består udover enebær af havtorn og fyrrenåle, der er indsamlet i Nordjylland.

- Alle ingredienserne er udvalgt af en håndfuld af vores trofaste sæsonkortholdere og de to legender Torben Boye og Henrik ”Mini” Rasmussen, der har vundet DM-guld to gange med AaB og repræsenteret klubben i Champions League, tilføjer Thomas Bælum.

Kan kun købes i Nordjylland
Den producerede AaB-gin vil fra fredag kunne købes hos AaB’s fanshop, og i nærmeste fremtid også hos en række nordjyske forhandlere.

- Det er vigtigt at støtte op om lokalmiljøet, så derfor vil overskuddet fra ginnen gå direkte til AaB, siger Anders Skotlander, en af folkene bag Herbie Gin.

Ginnen er lavet i et begrænset antal flasker, og kan kun købes hos forhandlere i Nordjylland.

Smag den fredag aften
I forbindelse med AaB’s hjemmekamp mod Hobro IK på Aalborg Portland Park fredag aften, vil der være smagsprøver af den nye gin for både fans og sponsorer.

Fra lørdag vil den nye gin også kunne købes online på AaB’s webshop her på aabsport.dk, samt hos Supervin på supervin.dk

Sæsonkortholdere inviteres til fri bar på fredag

24. april 2019 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

Festen, som er støttet af Royal Unibrew, foregår på Spar Nord Tribunen fredag 26. april kl. 17.00 til 18.00. Sæsonkortholdere med sæsonkort til Weber- og 3F Tribunen kan specielt for denne kamp scanne sig ind på Spar Nord Tribunen og deltage i festlighederne.

I forbindelse med arrangementet vil man i boderne kunne få sine drikkevarer serveret af kendte AaB-ansigter.

Hvis du endnu ikke er sæsonkortholder, har du mulighed for at få adgang til arrangementet ved køb af et sæsonkortabonnement.

Kl. 18.00 åbner dørene for alle tilskuere som normalt, der har mulighed for at komme ind og være en del af den festlige opvarmning inden kampen fløjtes i gang kl. 19.00.

Af praktiske hensyn vil der blive udleveret én øl eller vand ad gangen til sæsonkortholdere.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Hobro I.K…

24. april 2019 kl. 12:09 af Brian Andersen

- at den forestående duel er Superligakamp nummer 12 mellem AaB og Hobro I.K. Statistikken siger seks sejre til AaB, fire uafgjorte og ét nederlag samt en målscore på 24-5 i AaB’s favør.

- at AaB med en sejr fredag aften – og et samtidigt nederlag til Randers FC mod Vendsyssel F.F. – kan sikre sig førstepladsen i gruppespillets pulje 2 og en playoffkamp mod enten AC Horsens eller SønderjyskE. Alle andre resultater vil placere AaB på andenpladsen, hvor modstanderen bliver AGF.

- at AaB har fået point i ti ud af de 11 tidligere Superligakampe mod Hobro I.K., heraf i de ni seneste opgør (6V-3U-0T). Tillige har Hobro I.K. aldrig scoret flere end et mål pr. kamp mod AaB, og det er endda kun sket i fem af de 11 tidligere kampe.

- at kampens første mål i de 11 hidtidige Superligakampe mellem Hobro I.K. og AaB har haft betydning for kampens endelige resultat. I de syv kampe, hvor AaB har scoret først, er kampen endt med point til AaB (6V-1U-0T); i de fire andre kampe, hvor Hobro I.K. har scoret først, er kampen endt uden sejr til AaB (0V-3U-1T).

- at AaB har scoret i hver af de fem seneste Superliga-hjemmekampe, i alt ni scoringer. Hvis det også bliver til scoring fredag aften mod Hobro I.K., vil det være første gang siden oktober 2016-marts 2017, at AaB scorer i seks Superligakampe på Aalborg Portland Park i træk.

- at fra den nuværende AaB-trup har Lucas Andersen (2 mål), Tom van Weert (2), Kasper Pedersen (2), Kasper Risgård (2) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Superligakamp mod Hobro I.K.

- at AaB’s seneste målscorer (7. april 2019) mod Hobro I.K., Mikkel Kaufmann, endnu ikke er en fast del af AaB’s Superligatrup.

- at AaB’s DM-kampe på datoen 26. april har haft et usædvanligt mønster med først seks kampe i træk uden nederlag (1929-1959), efterfulgt af syv kampe uden sejr (1964-2009), hvorefter de to seneste kampe – i 2014 og 2015 – begge er endt med sejr til AaB.

- at AaB’s seneste opgør på datoen 26. april i 2015 endte med en 3-0 gevinst på udebane mod SønderjyskE efter scoringer af Nicklas Helenius og to gange Anders K. Jacobsen.

- at AaB står foran sin fjerde Superligakamp i Aalborg på en fredag aften i indeværende sæson. Hidtil har det været ensbetydende med point (2V-1U-0T), selv om den seneste kamp den 1. marts 2019 kun endte med ét point mod netop Hobro I.K. Her kom Lucas Andersen på måltavlen for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.078 kr.

- at du kan købe billet til mødet med Hobro I.K. i billethusene på Aalborg Portland Park fredag fra kl. 18.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Se Superliga XL's telefonfis med Frederik Børsting

24. april 2019 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Mandag aften kunne man i Superliga XL se Viasats Jon Pagh og Carsten Sæbye lave telefonfis med Frederik Børsting omkring AaB-spillerens boligsituation tidligere på året. 

Via dette link til tv3sport.dk kan du se, hvordan Frederik Børsting reagerede på det vellykkede telefonfis. 

Tags på denne nyhed