Se Superliga XL's telefonfis med Frederik Børsting

24. april 2019 kl. 08:19 af Rasmus Estrup

Mandag aften kunne man i Superliga XL se Viasats Jon Pagh og Carsten Sæbye lave telefonfis med Frederik Børsting omkring AaB-spillerens boligsituation tidligere på året. 

Via dette link til tv3sport.dk kan du se, hvordan Frederik Børsting reagerede på det vellykkede telefonfis. 

Tags på denne nyhed

AaB søger koordinator for boder og merchandisesalg

23. april 2019 kl. 14:52 af Martin Stigaard Skammelsen

Vil du være med til at varetage en række driftsmæssige opgaver i relation til boder, merchandise og bogholderi? Arbejdet vil ske i tæt samarbejde med den nuværende koordinator for boder og merchandisesalg.

Vi forventer, at du har erfaring fra F&B, kantine eller catering-verdenen, samt erfaring med og forståelse for regnskab og lageropfølgning. Du har flair for tal og er vant til at anvende Excel i din arbejdsdag, ligesom du ikke er bange for selv at tage fat med f.eks. ekspedition af kunder m.m.

Du er serviceminded, detaljeorienteret og grundig i dit arbejde samtidig med, at du sætter en ære i at overholde deadlines. Du besidder et stort overblik og er vant til at håndtere til tider pressede situationer.

Vi forventer, at du er en udadvendt teamplayer med et højt servicegen, som gerne tager ansvar og ved at man kommer længst med hjælpsomhed og et smil.

Arbejdsopgaverne vil eksempelvis omfatte:

- Vagtplanlægning for boder og merchandisesalg til AaB’s hjemmekampe, samt øvrige arrangementer på Aalborg Portland Park    

- Modtagelse og håndtering af timelønnet personale på kampdage

- Regnskab, afregning og opfølgning efter alle hjemmekampe

- Klargøring af boder fra kamp til kamp

- Ekspedition af ordrer fra webshop

- Generel koordinering

- Diverse ad-hoc opgaver

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du får selvstændigt ansvar i et velfungerende team bestående af oplevelseschef, fankoordinator, billetansvarlig og yderligere en koordinator for boder og merchandise.

Som koordinator for merchandise og boder vil du få reference til oplevelseschef Martin Stigaard Skammelsen.

Vi lægger vægt på, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og kan planlægge din kalender ud fra AaB’s hjemmekampe, samt at du har passion for og indblik i sportens verden og dennes mekanismer.

Stillingen er fuldtid og lønnen forhandles individuelt afhængig af dine kvalifikationer.

Ansøgningsfrist er 15. maj.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Martin Stigaard Skammelsen på mobil 2558 0590.

AaB er noteret på Fondsbørsen og er med sine fire danske mesterskaber og tre pokaltitler en af Danmarks førende fodboldklubber og Nordjyllands stærkeste brand.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Støt AaB i sidste gruppespilskamp på fredag

23. april 2019 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 32
Spilledato: Fredag 26. april 2019
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00 

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 18.00 på fredag. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart

Fri bar til sæsonkortholdere fra kl. 17.00 til 18.00. 

Fra kl. 17.00 til kl. 18.00 på fredag er der fri bar på Spar Nord Tribunen for alle sæsonkortholdere.

Sæsonkortholdere med sæsonkort til Weber- og 3F Tribunen kan specielt for denne kamp scanne sig ind på Spar Nord Tribunen og deltage i festlighederne, der er støttet af Royal Unibrew.  

Tilhængere fra Hobro I.K.

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.    

Specialøl i boden på Spar Nord Tribunen

Igen på fredag kan der ligesom ved de seneste to hjemmekampe købes specialøl i Bod 10, som ligger i Spar Nord Tribunen i det sydvestlige hjørne. 

Specialøllene koster 50 kr. 

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for fredagens kamp er #AaBHOB – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Christoffer Ravn til samling med U/16-landshold

23. april 2019 kl. 08:46 af Rasmus Estrup

AaB Talents Christoffer Ravn Jensen er med blandt de 26 U/16-spillere, der i morgen mødes ind til en træningssamling i Nyborg. 

Træningssamlingen foregår over onsdag og torsdag i denne uge, inden spillerne vender tilbage til deres respektive klubber. 

Christoffer Ravn Jensen er noteret for seks U/16-landskampe. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Randers FC-AaB 0-2

23. april 2019 kl. 07:10 af Rasmus Estrup

I videoen overfor kan du se et sammendrag af AaB's udesejr over Randers FC på 2-0. 

Sejren blev grundlagt af en tidlig scoring af Tom van Weert på oplæg fra Lukas Klitten efter kun to minutter, inden Lucas Andersen midt i anden halvleg fordoblede AaB's føring, da han eksekverede en friløber, som Frederik Børsting assisterede. 

Begge mål og opgørets øvrige muligheder kan ses i indslaget øverst. 

Sejren i går betyder, at AaB stadig har mulighed for at ende på førstepladsen i gruppen. Det kræver blandt andet en sejr over Hobro I.K. på fredag på Aalborg Portland Park. Den kamp kan du købe billetter til her. 

Tags på denne nyhed
'