Sæsonkortholdere kan søndag mod AGF tage en ven med gratis

30. april 2019 kl. 15:34

Umiddelbart efter slutfløjtet for kampen vil der på grønsværen blive sagt farvel til Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Michael Lansing og Philipp Ochs, der ikke fortsætter i AaB efter denne sæson.

Efter afskeden på grønsværen inviterer Rasmus Würtz og Kasper Risgård alle interesserede til afskedsseance i Stadionhal 2. Her vil det være muligt at hilse på dem, købe billige øl/vand og se et live-interview med de to klublegender.

Du kan som sæsonkortholder tage en ven med gratis til kampen mod AGF. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin.

• Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AGF og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen "aktiver gratis billet" for at reducere prisen til nul kroner.

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod AGF her.

I anledning af at Rasmus Würtz og Kasper Risgård begge takker af samtidig, har vi lagt deres trøjenumre sammen og gjort det til prisen på henholdsvis en fadøl og en Rasmus Wurst. Derfor kan du købe enten en fadøl eller en Rasmus Wurst for kun 29 kr. denne søndag. Derudover er der også tilbud på sodavand, der kun koster 20 kr.

Returkamp mod AGF er fastsat

30. april 2019 kl. 12:04 af Brian Andersen

Allerede på søndag gælder det den første indbyrdes duel på Aalborg Portland Park, hvor der er kickoff kl. 12.00.

Du kan købe billet til det første møde med AGF i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 11.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 71.228 kr.

Det er også på søndag, at der bliver taget officiel afsked med Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Philipp Ochs og Michael Lansing.

Abou Ali med mål og assist i AaB-comeback

29. april 2019 kl. 16:31 af Brian Andersen

Opgøret var AaB’s fjerde i foråret, hvor det nu er blevet til syv point.

Som helhed blev kampen på Lyngby Stadion en rodet affære, hvor hjemmeholdet bragte sig på 2-0 med scoringer såvel lige før som kort efter pausen.

Midtvejs i anden halvleg svarede AaB dog endnu hurtigere igen, da Wessam Abou Ali efter 66 minutter fik reduceret efter en nydelig soloaktion.

Og blot to minutter senere stod Wessam Abou Ali for oplægget til Philipp Ochs, der sørgede for det ikke uretfærdige slutresultat 2-2.

Begge hold søgte i slutfasen en afgørelse, men altså uden held.

Næste opgave for AaB er om en uge på udebane mod AGF.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 1, 4. spillerunde
Lyngby Boldklub-AaB  2-2 (1-0)
39. min 1-0, 51. min 2-0, 66. min 2-1 Wessam Abou Ali, 68. min 2-2 Philipp Ochs.

AaB-reserver i kamp i Lyngby

29. april 2019 kl. 12:15 af Brian Andersen

Her gælder det opgøret på udebane mod Lyngby Boldklub, hvor AaB stiller med følgende mandskab:

Michael Lansing

Kristoffer Pallesen – Benedikt Axelsson (U/17 Ligaspiller) – Jakob Blåbjerg – Philipp Ochs

Robert Kakeeto – Rasmus Würtz – Filip Lesniak

Rasmus Thellufsen – Casper Gedsted (U/17) – Wessam Abou Ali

Opgøret i Lyngby begynder kl. 14.00.

U/17-nederlag i Silkeborg

29. april 2019 kl. 11:44 af Brian Andersen

Silkeborgenserne dominerede første halvleg og bragte sig på 2-0 inden for den første halve time.

I anden halvleg ændrede kampbilledet sig radikalt, men selvom AaB pressede på for en reducering, så var det i stedet værterne, der efter 72 minutter kunne udnytte en omstilling til at øge føringen til 3-0.

Blot fem minutter senere kom imidlertid den fortjente AaB-træffer, da Marcus Hannesbo udnyttede et oplæg fra Christoffer Ravn, men tættere på end 3-1 kom AaB desværre ikke.

Næste opgave er på lørdag på hjemmebane mod FC København.

Vigtigt point i Danmarksserien
AaB’s mandskab i Danmarksserien var fredag aften bagud med 2-0 på udebane mod topholdet VSK Århus, men først formåede Ebrima Ceesay at reducere efter godt en times spil, inden Christopher Gram i tillægstiden sikrede et vigtigt point med sin fuldtræffer til 2-2.

Næste opgave venter på hjemmebane på fredag mod IF Lyseng.