Bliv samarbejdspartner i AaB

10. april 2019 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

Som samarbejdspartner i AaB har du gode muligheder for at få gavn af samarbejdet gennem fire hovedområder: Hospitality, eksponering, digitalt og AaB Netværket.

Hospitality: Tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til unikke oplevelser, når Hele Nordjyllands Hold går på banen på Aalborg Portland Park. Med gennemsnitligt 700 erhvervsfolk i de eksklusive lounger og skyboxe får du adgang til et unikt netværk af potentielle forretningsforbindelser, der kommer for at udbygge både det personlige og erhvervsmæssige netværk. Læs mere her.

Eksponering: En samarbejdsaftale med AaB kan sikre jeres virksomhed en både effektiv og dynamisk eksponering, og derved øge kendskabet til jeres virksomhed og virksomhedens produkter. AaB tilbyder en lang række forskellige muligheder indenfor eksponering af jeres virksomhed, hvor I kan målrette jeres markedsføring mod flere forskellige målgrupper. Læs mere her.

Digitalt: Som samarbejdspartner har I mulighed for at blive en del AaB's voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website og Facebook til elektroniske billetter, nyhedsmails, Twitter, Instagram og web TV. Læs mere her.

AaB Netværket: AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Photoshoot af AaB's nye velgørenhedstrøje

9. april 2019 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

AaB TV fulgte med, da Tom van Weert og Lucas Andersen blev fotograferet i AaB's nye velgørenhedstrøje, som AaB spiller i for første gang på lørdag i Hjørring. 

Velgørenhedstrøjen koster 399 kr., hvoraf 100 kr. for hver solgte trøje går til Gestus Nord, der yder hjælp til økonomisk trængte børnefamilier i Nordjylland.

Du kan læse mere om AaB's nye trøje her. 

Tags på denne nyhed

Ny velgørenhedstrøje fra AaB støtter Gestus Nord

9. april 2019 kl. 12:00 af Martin Stigaard Skammelsen

Årets udgave af velgørenhedstrøjen lanceres med henblik på at støtte Gestus Nord, hvis formål er at yde hjælp til økonomisk trængte børnefamilier i Nordjylland.

Trøjen er en del af AaB’s faste CSR-projekt, Hele Nordjyllands Håndsrækning, hvor man siden foråret 2015 halvårligt har doneret en krone pr. tilskuer til hjemmekampe på Aalborg Portland Park til et velgørende formål. Projektet blev i 2017 udvidet med støtte fra Spar Nord Fonden, således at der siden er blevet doneret to kroner pr. tilskuer.

Hele Nordjyllands Håndsrækning blev i 2017 også udbygget med lanceringen af den første velgørenhedstrøje, der resulterede i en donation på 90.000 kroner til Veteran Oasen fra AaB, Spar Nord og hummel. I 2018 fulgte en donation til AaB Support Club på 38.400 kroner for salget af den anden velgørenhedstrøje.

Fanafstemning om årets trøje

Årets udgave af velgørenhedstrøjen er blevet af AaB’s fans, der ved afstemning i efteråret 2017 kunne stemme på forskellige trøjedesigns fra hummel.

- Vi glæder os til at lancere denne tredje velgørenhedstrøje, og vi er glade for at rigtig mange fans tilbage i efteråret deltog i afstemningen om trøjens udseende, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

- Nu glæder vi os til at trække den over hovedet og præsentere den til lørdagens kamp mod Vendsyssel F.F., ligesom vi fortsat er stolte over, at vores trofaste partnere Spar Nord og hummel for tredje gang bakker op om Hele Nordjyllands Håndsrækning, der fortsat er en ideel måde for os at give noget tilbage til de mange nordjyder der støtter AaB, lyder det videre fra Thomas Bælum.

AaB’s hovedsponsor Spar Nord har dermed for tredje år i træk valgt at afgive en del af pladsen på den særlige velgørenhedstrøjetrøje, hvorfor det igen i år er ”Hele Nordjyllands Håndsrækning”, der pryder en del af trøjens bryst.

- Som stolt hovedsponsor bakker vi ikke kun op om AaB, men også om Hele Nordjyllands Håndsrækning. Vi kan på denne måde være med til skabe opmærksomhed omkring årets støtte til Gestus Nord, en forening der gør en vigtig og konkret forskel i hverdagen for udsatte børnefamilier, udtaler bankdirektør John Lundsgaard fra Spar Nord.

AaB’s beklædningssponsor hummel bidrager også på flere måder, både med unikt trøjedesign, samt muliggørelse af den særlige salgspris på på 399 kroner, hvoraf Spar Nord, hummel og AaB i fællesskab donerer 100 kr. pr. solgt trøje.

- Vi er stolte af for tredje år i træk at kunne være med til at sprede vores company karma sammen med AaB og Spar Nord, og det glæder os, at Gestus Nord er årets modtager. Samtidig er vi glade for, at trøjens udseende er blevet valgt af AaB’s fans, der således selv har udpeget den bordeaux-farvede variant som den foretrukne, lyder det fra Lars Westergaard, nordic sponsorship manager i hummel.

I alt er der produceret 500 velgørenhedstrøjer, der sælges frem til december 2019, eller så længe lager haves. Herefter gøres salget op og for hver solgt trøje går 100 kroner til Gestus Nord.

- Som frivillig organisation er det os en meget stor ære at modtage denne støtte fra AaB og Hele Nordjyllands Håndsrækning. Mange tak til Spar Nord og Hummel for at give AaB muligheden for at støtte os. AaB har altid vist stor interesse i vores arbejde i Gestus Nord. Vores gode samarbejde har bestemt givet os endnu flere muligheder for at støtte økonomisk trængte børnefamilier i Nordjylland udtaler Jesper Dalsgaard, kommunikationsansvarlig i Gestus Nord.

AaB har som politik altid at være iklædt AaB’s rød-hvide klubdragt – også når det er muligt på udebane, men i anledning af lanceringen af den tredje velgørenhedstrøje vil denne blive båret første gang i lørdagens udekamp mod Vendsyssel F.F.

Allerede nu kan man bestille sit eget eksemplar i AaB’s webshop på aabsport.dk, hvor prisen ganske som tidligere år er 399 kroner.


Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

AaB Support Club – velgørenhedstrøje 2018 – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Ønskeland i Brovst – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Alle mand til Hjørring!

9. april 2019 kl. 08:58 af Simon Vangsgaard Jensen

Navn: Nord Energi Arena
Kapacitet: 6.415
Kapacitet udebaneafsnit: 1006
Placering udebaneafsnit: Udebane Tribune (Benyt Indgang C)

Billetpriser i forsalg: 
u/14 år: Gratis
Voksen: 130,-
Bestil billetter her.

Billetpriser på kampdag: 
u/14 år: Gratis
Voksen: 150,-

Transport til og fra Hjørring

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Fælles opvarmningsarrangement:

Vesttribunen har arrangeret opvarmning inden opgøret. Læs mere her.

Kør selv:

Adresse:

Tørholmsvej 10, 9800 Hjørring (Femhøje)

Læs flere praktiske informationer om udebaneafsnittet her.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

 

AaB takker alle for deres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

U/19-målskytter i reserveholdsejr over AGF

8. april 2019 kl. 16:19 af Rasmus Estrup

AaB besejrede AGF med 2-1, da de to hold mødtes på Hornevej mandag eftermiddag. Mikkel Kaufmann og Søren Tengstedt bragte AaB foran 2-0 ved pausen, inden gæsterne reducerede til 2-1 efter 59 minutter. 

Det bolsjestribede hjemmehold lagde bedst ud, og efter blot fire minutter spillede Rasmus Thellufsen Mikkel Kaufmann igennem i højre side af feltet. Søndagens Superligamålscorer sparkede sikkert AaB foran med en solid afslutning mod fjerneste stang. 

Blot otte minutter senere fordoblede Søren Tengstedt AaB's føring, da angriberen trak ind mod midten og fra kanten af feltet sparkede læderet i mål langs den ene stolpe. 

Midt i første halvleg var Mathias Ross tæt på at score efter et hjørnespark, da han fra en spids vinkel afsluttede højt i målet, men en velspillende Oscar Whalley kom i vejen. 

AGF var i første halvleg kun farlige i omstillinger, men udeholdets omstillingsmuligheder blev hver gang stoppet af AaB-forsvaret og Michael Lansing.

Små ti minutter efter pausen måtte Mathias Ross agere redningsmand med en stærk glidende tackling, og i samme minut drev Rasmus Thellufsen gæk med AGF-forsvaret med en flot dribletur, der desværre endte med et stolpeskud. Rasmus Thellufsen fik et minut senere bolden over stregen, men målet blev annulleret for offside.

I stedet kunne AGF's indskiftede Murcus Ginnerup reducere til 2-1 efter 59 minutter, hvor AaB-forsvaret var spillet tyndt.

AaB ændrede herefter formation og i de følgende minutter fulgte to gode muligheder til indskiftede Nicolai Bech Laursen, men begge gange hev Oscar Whalley to flotte redninger frem. 

Mod slutningen af opgøret pressede AGF på for en udligning, men AaB stod imod og snuppede en sejr på 2-1. 

- Vi spillede absolut en fin første halvleg, men faldt i kadence efter pausen. Efter deres reducering stillede vi om og gik fra 4-4-2 til 3-4-3, og det gavnede os i de næste 10 minutter, inden AGF mod slutningen fik skabt spænding. Men vi fik kriget sejren hjem til sidst, siger assistenttræner Allan K. Jepsen, der sammen med assistenttræner Lasse Stensgaard og udviklingschef Poul Erik Andreasen havde valgt følgende startopstilling: 

Michael Lansing
Patrick Kristensen, Mathias Ross, Jakob Blåbjerg, Filip Lesniak
Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Robert Kakeeto, Rasmus Thellufsen
Mikkel Kaufmann (U/19 Liga), Søren Tengstedt (U/19 Liga)

I pausen blev Patrick Kristensen, Mikkel Kaufmann og Søren Tengstedt planmæssigt skiftet ud og ind kom i stedet U/19-ligaspillerne Lukas Klitten, Oliver Klitten og Nicolai Bech Laursen. 

Med sejren ligger AaB på andenpladsen i Reserveholdsturneringen med seks point efter tre kampe. Næste reserveholdskamp spilles 29. april på udebane mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed