Voksen: 130,-

Pensionist: 70,-

Transport til og fra Hobro:

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen samt opvarmningen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse: Amerikavej 22, 9500 Hobro

Parkering: Der er et begrænset antal parkeringspladser ved udebaneafsnittet, som forventes at være hurtigt optaget. Dertil er der parkeringsmuligheder på Amerikavej ved Mariagerfjord Gymnasium og ved Hobro Idrætscenter. Ydermere kan der være mulighed for parkering på villavejene i området. Vær dog opmærksom på gældende parkeringsregler. Det anbefales at komme i god tid.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte holdet på udebane.

AaB-talent udtaget til Future-landsholdet

2. april 2019 kl. 09:35 af Rasmus Estrup

AaB har en spiller med, når U/16 Future-landsholdet mødes i midten af april. Mathias Vægter, der spiller for AaB's U/15-hold og flere gange om ugen træner med U/17-ligaholdet, er således udtaget til en firenationers turnering i Belgien.

16. april spiller Danmark mod Tjekkiet, dagen efter er modstanderen Sverige og 19. april afslutter Danmark turneringen mod Belgien.

U/16 Future-landsholdet er for de unge spillere, som måske ikke er vokset lige så meget fysisk som sine jævnaldrene. I disse Future-landskampe bliver spillerne dermed matchet mod internationale talenter med en jævnbyrdig fysik.

AaB TV: Stem på månedens mål i marts

1. april 2019 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

Hele 11 mål fordelt på syv forskellige spillere kandiderer til at blive månedens mål i marts.

11: Frederik Børsting til 1-0 mod Randers FC, 31. marts

Se målene i videoen ovenfor og afgiv din stemme via knappen nederst.

Afgiver du din stemme, deltager du samtidig i lodtrækningen om Tom van Weerts kampbrugte og signerede Håndsrækningstrøje i sølv.

AaB haler ind på FC Midtjylland i U/19 Ligaen

1. april 2019 kl. 11:26 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-SønderjyskE 3-1

AaB vandt lørdag hjemme over SønderjyskE med 3-1 og haler dermed ind på FC Midtjylland i toppen af U/19 Ligaen.

Første halvleg startede jævnbyrdigt på bolden, men AaB kom frem til flere gode muligheder, mens SønderjyskE blev holdt fra fadet. Efter 14 minutter kunne Søren Tengstedt bringe AaB foran 1-0, da han scorede på en nedfaldsbold i feltet efter en afslutning fra Mikkel Kaufmann.

Tidligt i anden halvleg udlignede SønderjyskE på en omstilling, men AaB kom tilbage på sejrskurs, da Mikkel Kaufmann eksekverede et straffespark begået mod Oliver Klitten.

Kort efter lukkede Søren Tengstedt kampen, da han efter genialt sammenspil med Mikkel Kaufmann scorede til slutresultatet 3-1.

- SønderjyskE skal have stor ros for at stå godt og arbejde ekstremt hårdt, hvilket gjorde det svært for os at få flow i spillet. Heldigvis tog vi en sikker 3-1-sejr alligevel på en dag, hvor spillet ikke fungerede, og det vidner om høj moral og stor individuel kvalitet hos vores spillere, siger U/19-ligatræner David Olsen.

AaB er med sejren tre point efter FC Midtjylland på førstepladsen, da sidstnævnte spillede uafgjort i weekend. Næste opgave i U/19 Ligaen venter på lørdag på udebane mod Brøndby I.F.

U/17 Ligaen: AaB-SønderjyskE 1-2

I U/17-ligakampen tabte AaB til SønderjyskE, der ligesom i U/19-ligakampen stod kompakt i defensiven, hvilket gjorde det svært for AaB-spillerne at bryde igennem.

Mens gæsterne blev holdt fra chancefadet i første halvleg, gik der også lang tid, før første gode AaB-mulighed faldt. Trods et nordjysk spilovertag gik de to hold målløst til pausen.

I anden halvleg scorede SønderjyskE til 1-0 fra en meget spids vinkel på en af deres første chancer, inden Marcus Hannesbo udlignede til 1-1.

Umiddelbart efter slog SønderjyskE til igen med scoringen til 2-1, da en halvdårlig clearing endte med et velplaceret spark i modsatte målhjørne.

Mod slutningen havde AaB flere store muligheder, heriblandt to træf på træværket, men ind ville bolden ikke.

- Vi sad på kampbilledet, men havde svært ved at spille os igennem deres kompakte defensiv. I stedet smider vi for mange bolde væk i løbet af kampen, og ender til sidst med også at brænde en masse oplagte chancer, så der er helt sikkert noget at arbejde på, siger U/17-ligatræner Nikolaj Hørby.

I U/17 Ligaen ligger AaB på 11. pladsen inden weekendens udekamp mod Brøndby I.F.

Danmarksserien: FC Djursland-AaB 2-2

AaB spillede på udebane 2-2 i Danmarksserien mod en af konkurrenterne i nedrykningskampen, FC Djursland.

Hjemmeholdet startede bedst og kom tidligt foran, da AaB’s målmand blev snydt i en situation, hvor han ikke fik samlet bolden op i tide, før modstanderne fik fat i den, slog den på tværs og scorede i tomt mål.

Med ti minutter til pausen udlignede de gæstende nordjyder til 1-1 på et straffespark, men kort inden pausen kom FC Djursland igen foran, da en andenbold blev sparket i mål mellem venner og fjender.

Efter pausen forsøgte AaB at jagte målet til 2-2, og scoringen faldt efter 77 minutter, da indskiftede Ali Darvishani via stolpen sendte udligningen i nettet.

FC Djursland var bedst og pressede på for et sejrsmål, men AaB holdt stand og tog det ene point.

- Det var mere held end forstand, at vi kunne tage hjem med et point. De andre havde flest muligheder og spillede bedst, så de havde fortjent sejren. Men pointmæssigt fik vi det, vi som minimum havde håbet på inden kampen, og det er fortsat tæt i nedrykningskampen, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup.

AaB spiller næste Danmarksseriekamp på Hornevej søndag mod Vatanspor kl. 15.00.

AaB TV: Sammendrag af AaB-Randers FC

1. april 2019 kl. 07:20 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se fyldigt sammendrag af AaB's premierekamp i gruppespillet mod Randers FC.

Opgøret, der blev spillet på Aalborg Portland Park, endte med et AaB-nederlag på 2-1.

Frederik Børsting bragte ellers Hele Nordjyllands Hold foran 1-0 efter mindre end tre minutter, men i begyndelsen af anden halvleg scorede Saba Lobjanidze til 1-1, inden et hjørnespark fra selvsamme Saba Lobjanidze blev afrettet af Kasper Pedersen og gik lige ind over målstregen til gæsternes føring på 2-1.

I tillægstiden blev Kevin Conboy udvist, da han fik sit andet gule kort for at begå et frispark på kanten af feltet. Frisparket sendte Philipp Ochs på stolpen, og returen røg ud til Jakob Ahlmann, der ramte overliggeren.