Abou Ali med mål og assist i AaB-comeback

29. april 2019 kl. 16:31 af Brian Andersen

Opgøret var AaB’s fjerde i foråret, hvor det nu er blevet til syv point.

Som helhed blev kampen på Lyngby Stadion en rodet affære, hvor hjemmeholdet bragte sig på 2-0 med scoringer såvel lige før som kort efter pausen.

Midtvejs i anden halvleg svarede AaB dog endnu hurtigere igen, da Wessam Abou Ali efter 66 minutter fik reduceret efter en nydelig soloaktion.

Og blot to minutter senere stod Wessam Abou Ali for oplægget til Philipp Ochs, der sørgede for det ikke uretfærdige slutresultat 2-2.

Begge hold søgte i slutfasen en afgørelse, men altså uden held.

Næste opgave for AaB er om en uge på udebane mod AGF.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 1, 4. spillerunde
Lyngby Boldklub-AaB  2-2 (1-0)
39. min 1-0, 51. min 2-0, 66. min 2-1 Wessam Abou Ali, 68. min 2-2 Philipp Ochs.

AaB-reserver i kamp i Lyngby

29. april 2019 kl. 12:15 af Brian Andersen

Her gælder det opgøret på udebane mod Lyngby Boldklub, hvor AaB stiller med følgende mandskab:

Michael Lansing

Kristoffer Pallesen – Benedikt Axelsson (U/17 Ligaspiller) – Jakob Blåbjerg – Philipp Ochs

Robert Kakeeto – Rasmus Würtz – Filip Lesniak

Rasmus Thellufsen – Casper Gedsted (U/17) – Wessam Abou Ali

Opgøret i Lyngby begynder kl. 14.00.

U/17-nederlag i Silkeborg

29. april 2019 kl. 11:44 af Brian Andersen

Silkeborgenserne dominerede første halvleg og bragte sig på 2-0 inden for den første halve time.

I anden halvleg ændrede kampbilledet sig radikalt, men selvom AaB pressede på for en reducering, så var det i stedet værterne, der efter 72 minutter kunne udnytte en omstilling til at øge føringen til 3-0.

Blot fem minutter senere kom imidlertid den fortjente AaB-træffer, da Marcus Hannesbo udnyttede et oplæg fra Christoffer Ravn, men tættere på end 3-1 kom AaB desværre ikke.

Næste opgave er på lørdag på hjemmebane mod FC København.

Vigtigt point i Danmarksserien
AaB’s mandskab i Danmarksserien var fredag aften bagud med 2-0 på udebane mod topholdet VSK Århus, men først formåede Ebrima Ceesay at reducere efter godt en times spil, inden Christopher Gram i tillægstiden sikrede et vigtigt point med sin fuldtræffer til 2-2.

Næste opgave venter på hjemmebane på fredag mod IF Lyseng.

Giv os din mening om AaB

28. april 2019 kl. 11:50 af Martin Stigaard Skammelsen

For ottende år i træk gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle Superliga-klubbers tilskuere.

I 2018 deltog over 700 AaB-fans i undersøgelsen, men AaB vil i år gerne have endnu flere besvarelser, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen, både på og udenfor stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene i årets Superliga Survey.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

AaB TV: To legender takker af

27. april 2019 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

Når denne sæson er forbi, takker klublegenderne Rasmus Würtz og Kasper Risgård af i AaB-trøjen.

De to store ikoner blev begge en del af AaB's Superligatrup i 2002, og her 17 år efter lægger de støvlerne på hylden samtidig.

I mellemtiden har Rasmus Würtz spillet 486 kampe for Hele Nordjyllands Hold, inden vi går ind til Europa Playoff-kampene. Kasper Risgård har optrådt 346 gange for AaB og har i løbet af de kampe scoret hele 50 mål.

I dette 14 minutter lange indslag med AaB TV går de to spillere igennem deres karrierer og kigger blandt andet på mesterskaberne, pokaltitlen, de europæiske kampe og relationen til fansene. Og så kigger de frem mod de svære farvel, der venter forude.

Har du lyst til at sige ordentligt farvel til de to klublegender, får du muligheden søndag 5. maj kl. 12.00, hvor AaB møder AGF. Efter denne kamp bliver der nemlig taget ordentlig afsked med de to spillere, da det ikke vides, om der venter flere hjemmekampe i denne sæson.

Læs mere om, hvad der sker søndag 5. maj her.