AaB TV: Tilbageblik på AaB-Hobro I.K.

26. april 2019 kl. 09:36 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.00 spiller AaB mod Hobro I.K. på Aalborg Portland Park i den sidste gruppespilskamp.

Inden kampen kan du i videoen øverst gense en lang række af tidligere AaB-mål på Aalborg Portland Park mod aftenens modstander. 

Køb din billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Unicon fortsætter som loungesponsor

26. april 2019 kl. 08:56 af Rasmus Estrup

Ligesom med Aalborg Portlands navnesponsorat for AaB’s hjemmebane fortsætter betonvirksomheden Unicon også med at være loungesponsor for Unicon Lounge på Aalborg Portland Park frem til minimum udgangen af 2021. 

Unicon er Danmarks største leverandør af færdigbeton og har siden 2017 lagt navn til Unicon Lounge på AaB’s hjemmebane, Aalborg Portland Park. 

- Vi har haft et supergodt samarbejde med AaB, og vi synes, vi er blevet eksponeret rigtig godt gennem vores sponsorat. Desuden er vi forankret i Nordjylland og Aalborg, så det er naturligt, at vi forlænger samarbejdet om Unicon Lounge, hvor vi altid har oplevet en god service og positiv stemning, siger salgsdirektør i Unicon, Peter Krogh. 

AaB’s administrerende direktør glæder sig over, at samarbejdet med Unicon forlænges sideløbende med Aalborg Portlands stadionsponsorat.  

- Unicon har med samarbejdet omkring Unicon Lounge været med til at skabe nogle fremragende rammer for vores gæster til hjemmekampene på Aalborg Portland Park, og vi ser meget frem til det fortsatte samarbejde omkring Unicon Lounge, siger Thomas Bælum.

Tags på denne nyhed

Truppen til sidste gruppespilskamp

25. april 2019 kl. 15:32 af Brian Andersen

For at sikre sig førstepladsen i puljen skal AaB vinde på Aalborg Portland Park over Hobro I.K., mens Randers FC samtidig ikke må få point i udekampen mod Vendsyssel F.F.

Blandt de 20 udtagne navne indgår der 15 egenudviklede spillere fra AaB Talent og 13 af AaB’s partnerklubber.

Cheftræner Jacob Friis har efter torsdagens træningspas udtaget følgende spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Rasmus Thellufsen, 21 Kasper Risgård, 24 Mathias Ross, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 30 Wessam Abou Ali og U/19 Ligaspillerne Lukas Klitten, Mikkel Kaufmann, Oliver Klitten og Marcus Bundgaard.

Jakob Ahlmann, Oliver Abildgaard, Marco Ramkilde og Michael Lansing er ukampdygtige.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.078 kr.

Du kan købe billet til mødet med Hobro I.K. i billethusene på Aalborg Portland Park fredag fra kl. 18.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

Der er kickoff kl. 19.00.

Tags på denne nyhed

AaB og Herbie laver nordjysk gin

25. april 2019 kl. 09:01 af Martin Stigaard Skammelsen

Der er tale om historieskrivning, når nordjyske Herbie Gin fredag lancerer en ny gin lavet i tæt samarbejde med fodboldklubben AaB og deres fans.

- Vi synes, det er fantastisk, at et nordjysk gin-destilleri har vundet priser verden over, så selvfølgelig skulle vi lave en gin sammen, siger Thomas Bælum, administrerende direktør hos AaB. 

Smagen af Nordjylland

Den nye gin er inspireret af den nordjyske natur og består udover enebær af havtorn og fyrrenåle, der er indsamlet i Nordjylland.

- Alle ingredienserne er udvalgt af en håndfuld af vores trofaste sæsonkortholdere og de to legender Torben Boye og Henrik ”Mini” Rasmussen, der har vundet DM-guld to gange med AaB og repræsenteret klubben i Champions League, tilføjer Thomas Bælum.

Kan kun købes i Nordjylland
Den producerede AaB-gin vil fra fredag kunne købes hos AaB’s fanshop, og i nærmeste fremtid også hos en række nordjyske forhandlere.

- Det er vigtigt at støtte op om lokalmiljøet, så derfor vil overskuddet fra ginnen gå direkte til AaB, siger Anders Skotlander, en af folkene bag Herbie Gin.

Ginnen er lavet i et begrænset antal flasker, og kan kun købes hos forhandlere i Nordjylland.

Smag den fredag aften
I forbindelse med AaB’s hjemmekamp mod Hobro IK på Aalborg Portland Park fredag aften, vil der være smagsprøver af den nye gin for både fans og sponsorer.

Fra lørdag vil den nye gin også kunne købes online på AaB’s webshop her på aabsport.dk, samt hos Supervin på supervin.dk

Sæsonkortholdere inviteres til fri bar på fredag

24. april 2019 kl. 14:09 af Rasmus Estrup

Festen, som er støttet af Royal Unibrew, foregår på Spar Nord Tribunen fredag 26. april kl. 17.00 til 18.00. Sæsonkortholdere med sæsonkort til Weber- og 3F Tribunen kan specielt for denne kamp scanne sig ind på Spar Nord Tribunen og deltage i festlighederne.

I forbindelse med arrangementet vil man i boderne kunne få sine drikkevarer serveret af kendte AaB-ansigter.

Hvis du endnu ikke er sæsonkortholder, har du mulighed for at få adgang til arrangementet ved køb af et sæsonkortabonnement.

Kl. 18.00 åbner dørene for alle tilskuere som normalt, der har mulighed for at komme ind og være en del af den festlige opvarmning inden kampen fløjtes i gang kl. 19.00.

Af praktiske hensyn vil der blive udleveret én øl eller vand ad gangen til sæsonkortholdere.

Tags på denne nyhed