AaB TV: Stem på månedens mål i april

1. maj 2019 kl. 11:16 af Rasmus Estrup

Se AaB's fem scoringer i april, stem på din favorit og deltag i lodtrækningen om Kasper Risgårds kampbrugte og signerede håndsrækningsdragt i sølv. Dragten består både af trøje og shorts. 

Kandidaterne til månedens mål i april er: 

1: Mikkel Kaufmann til 1-0 mod Hobro I.K. 7. april

2: Lucas Andersen til 1-0 mod Vendsyssel F.F. 17. april

3: Tom van Weert til 1-0 mod Randers FC 22. april

4: Lucas Andersen til 2-0 mod Randers FC 22. april

5: Kasper Risgård tuil 1-0 mod Hobro I.K. 26. april

Vinderen af konkurrencen og lodtrækningen om Kasper Risgårds kampbrugte og signerede håndsrækningsdragt findes fredag eftermiddag. 

Se målene og deltag i afstemningen via knappen nedenfor. 

Tags på denne nyhed

Sejr sender AaB på førstepladsen i U/19 Ligaen

1. maj 2019 kl. 08:33 af Rasmus Estrup

AaB's U/19-ligahold tog i går en vigtig udesejr over ligaens tredjeplads, Esbjerg fB, der blev besejret 2-1. 

Efter en jævnbyrdig indledning kom AaB i front 19 minutter inde i opgøret. Oliver Klitten headede bolden på overliggeren, og læderet sprang ud til Jonatan Flindt, der sendte føringsmålet i netmaskerne. 

AaB spillede sig efter scoringen frem til flere store muligheder, og efter 33 minutter blev det 2-0 til gæsterne, da Mikkel Kaufmann bankede læderet op i målhjørnet uden chance for Esbjerg-målmanden. 

Nordjyderne fortsatte halvlegen ud og i begyndelsen af anden halvleg med at skabe adskillige chancer, men skarpheden manglede. 

I stedet reducerede Esbjerg fB til 2-1 med syv minutter tilbage, hvilket skabte spædning frem til slutfløjtet, da Esbjerg-holdet jagtede udligningen. AaB-spillerne formåede at stå imod og tog alle tre vigtige point. 

Sejren betyder, at AaB indtager førstepladsen i U/19 Ligaen med to point ned til FC Midtjylland på andenpladsen. Der resterer fem kampe i sæsonen, og næste opgave venter på lørdag kl. 13.00 på Hornevej mod FC København. 

Tags på denne nyhed

Sæsonkortholdere kan søndag mod AGF tage en ven med gratis

30. april 2019 kl. 15:34 af Simon Vangsgaard Jensen

Umiddelbart efter slutfløjtet for kampen vil der på grønsværen blive sagt farvel til Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Michael Lansing og Philipp Ochs, der ikke fortsætter i AaB efter denne sæson.

Efter afskeden på grønsværen inviterer Rasmus Würtz og Kasper Risgård alle interesserede til afskedsseance i Stadionhal 2. Her vil det være muligt at hilse på dem, købe billige øl/vand og se et live-interview med de to klublegender.

Du kan som sæsonkortholder tage en ven med gratis til kampen mod AGF. Så er du sæsonkortholder, er alt du skal gøre at følge nedenstående trin. 

  • Gå ind billet.aabsport.dk og log in på din profil
  • Vælg Superligakampen mod AGF og klik derefter på den tribune, som dit sæsonkort gælder til
  • Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, skal du også vælge den sektion, du ønsker billetten gælder til
  • Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist
  • Klik nu på knappen "aktiver gratis billet" for at reducere prisen til nul kroner.

Er du ikke sæsonkortholder, kan du købe din billet kampen mod AGF her.

I anledning af at Rasmus Würtz og Kasper Risgård begge takker af samtidig, har vi lagt deres trøjenumre sammen og gjort det til prisen på henholdsvis en fadøl og en Rasmus Wurst. Derfor kan du købe enten en fadøl eller en Rasmus Wurst for kun 29 kr. denne søndag. Derudover er der også tilbud på sodavand, der kun koster 20 kr.

Tags på denne nyhed

Returkamp mod AGF er fastsat

30. april 2019 kl. 12:04 af Brian Andersen

Allerede på søndag gælder det den første indbyrdes duel på Aalborg Portland Park, hvor der er kickoff kl. 12.00.

Du kan købe billet til det første møde med AGF i billethusene på Aalborg Portland Park søndag fra kl. 11.00 eller i forsalg online her på aabsport.dk.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2019 går ubeskåret til foreningen Skyggebørn, som efter forårets første syv hjemmekampe allerede er sikret en donation på 71.228 kr.

Det er også på søndag, at der bliver taget officiel afsked med Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Pedersen, Philipp Ochs og Michael Lansing.

Tags på denne nyhed

Abou Ali med mål og assist i AaB-comeback

29. april 2019 kl. 16:31 af Brian Andersen

Opgøret var AaB’s fjerde i foråret, hvor det nu er blevet til syv point.

Som helhed blev kampen på Lyngby Stadion en rodet affære, hvor hjemmeholdet bragte sig på 2-0 med scoringer såvel lige før som kort efter pausen.

Midtvejs i anden halvleg svarede AaB dog endnu hurtigere igen, da Wessam Abou Ali efter 66 minutter fik reduceret efter en nydelig soloaktion.

Og blot to minutter senere stod Wessam Abou Ali for oplægget til Philipp Ochs, der sørgede for det ikke uretfærdige slutresultat 2-2.

Begge hold søgte i slutfasen en afgørelse, men altså uden held.

Næste opgave for AaB er om en uge på udebane mod AGF.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje 1, 4. spillerunde
Lyngby Boldklub-AaB  2-2 (1-0)
39. min 1-0, 51. min 2-0, 66. min 2-1 Wessam Abou Ali, 68. min 2-2 Philipp Ochs.

Tags på denne nyhed