Vidste du om AGF og AaB...

19. oktober 2018 kl. 13:40 af Rasmus Estrup

- AaB har fået point i 10 af de seneste 12 Superligakampe mod AGF med seks sejre, fire uafgjorte og to nederlag. På Ceres Park har AaB siden 2005 vundet syv kampe, spillet fire uafgjort og tabt fire gange.

- AaB er ubesejret i de seneste fire Superliga-udekampe og er placeret som det næstbedste udehold i Superligaen. Med point på søndag vil det være AaB’s bedste præstation på udebane siden april-august 2014.

- søndagens kamp er 79. Superligakamp mellem AGF og AaB. Hele Nordjyllands Hold har vundet 35 af kampene, mens AGF har sejret 24 gange og 19 dueller er endt uafgjort. Målscoreren hedder 123-109 set med AaB-briller.

- AaB i de 78 tidligere kampe har scoret kampens første mål 32 gange, hvilket har ført til 26 sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. AGF har scoret opgørets første mål i 40 tilfælde, hvilket har givet AaB 21 nederlag, 10 uafgjorte og ni sejre.

- AaB har tabt de seneste to Superligakampe mod OB og Brøndby I.F. Bliver det til et nederlag mod AGF vil det være første gang siden maj 2017, at AaB taber tre Superligakampe i træk.

- de seneste to Superligakampe mellem AGF og AaB er endt uden scoringer. Inden da var kun fire af de 76 foregående Superligakampe endt målløst.

- der har været 13 røde kort i de 78 tidligere indbyrdes Superligaopgør, men det er 10 år siden seneste røde kort, der faldt i maj 2008.

- Jacob Rinne er den målmand i Superligaen med den højeste redningsprocent i denne sæson med 75,5 procent.

- AaB og AGF har begge holdt buret rent fem gange i denne Superligasæson.

- AaB har i denne Superligasæson scoret syv mål med venstre ben, seks mål med højre ben og nul hovedstødmål. Omvendt er seks af AaB’s indkasserede mål i denne sæson blevet scoret med hovedet, og de resterende syv mål har været scoret med højre ben.

- i den nuværende AaB-trup har Kasper Kusk (2 mål), Rasmus Thellufsen (1), Kasper Pedersen (1) og Kasper Risgård (1) tidligere scoret Superligamål for AaB mod AGF.

- syv gange tidligere har AaB spillet på datoen 21. oktober. Det har ført til fire sejre, to uafgjorte og kun et nederlag, der fandt sted for 45 år siden. 

(Kilde: danskfodbold.com, aabsport.dk og superliga.dk)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på AGF-AaB

19. oktober 2018 kl. 09:55 af Rasmus Estrup

På søndag spiller AaB mod AGF, når den jyske klassiker udspiller sig på Ceres Park i Aarhus kl. 18.00. 

Op til kampen kan du gense en række tidligere Superligascoringer for AaB mod netop AGF i dette tilbageblik, der blandt andet indeholder flotte scoringer af Lukas Spalvis, Patrick Kristensen og Kasper Risgård. 

Ønsker du at støtte AaB i Aarhus på søndag, kan du læse mere om mulighederne for det her. 

Tags på denne nyhed

Christoffer Ravn Jensen indkaldt til landsholdssamling

19. oktober 2018 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

Christoffer Ravn Jensen er med i U/16-landsholdstruppen, der mødes i Nyborg 31. oktober til en intern træningskamp. 

AaB-talentet har hidtil spillet to kampe for Danmarks U/16-landshold, som han debuterede for i slutningen af september. 

Tags på denne nyhed

Vil du være sponsor i AaB?

18. oktober 2018 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

Som sponsor i AaB har du gode muligheder for at få gavn af sponsoratet gennem fire hovedområder: Hospitality, eksponering, digitalt og AaB Netværket.

Hospitality: Tag dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller dit netværk med til unikke oplevelser, når Hele Nordjyllands Hold går på banen på Aalborg Portland Park. Med gennemsnitligt 700 erhvervsfolk i de eksklusive lounger og skyboxe får du adgang til et unikt netværk af potentielle forretningsforbindelser, der kommer for at udbygge både det personlige og erhvervsmæssige netværk. Læs mere her.

Eksponering: En samarbejdsaftale med AaB kan sikre jeres virksomhed en både effektiv og dynamisk eksponering, og derved øge kendskabet til jeres virksomhed og virksomhedens produkter. AaB tilbyder en lang række forskellige muligheder indenfor eksponering af jeres virksomhed, hvor I kan målrette jeres markedsføring mod flere forskellige målgrupper. Læs mere her.

Digitalt: Som sponsor har I mulighed for at blive en del AaB's voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website og Facebook til elektroniske billetter, nyhedsmails, Twitter, Instagram og web TV. Læs mere her.

AaB Netværket: AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. Læs mere her.

Tags på denne nyhed

Køb billet til pokalkamp og få gratis Superligabillet

18. oktober 2018 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB spiller onsdag den 31. oktober ottendedelsfinale i Sydbank Pokalen, når AC Horsens gæster Aalborg Portland Park, og ved køb af billet til dette opgør følger også en billet til dysten mod samme modstander i Superligaen søndag den 9. december.

For billetkøbere betyder det, at når du køber din billet til pokalkampen mod AC Horsens, vil du modtage en e-mail med en PDF-fil. Filen indeholder to sider: en side med din billet til pokalkampen, samt en side med en rabatkode/gavekort til en billet til Superliga-kampen mod AC Horsens. På denne side er det forklaret, hvordan du veksler denne til en billet til Superligakampen mod AC Horsens.

Sæsonkortholdere (og sæsonkortabonnenter), der jo i forvejen har sikret sig adgang til begge ovennævnte kampe, tilbydes til opgøret mod AC Horsens 9. december en ekstra gratis billet.
Dette gøres ved at følge disse trin:

- Gå ind på https://billet.aabsport.dk/ og log på med din profil
- Vælg Superligakampen mod AC Horsens og klik derefter på den tribune som dit sæsonkort gælder til
- Vælg at købe én billet til kampen. Har du sæsonkort til siddeplads, så vælg også hvilken sektion og hvilket sæde, billetten skal bruges til
- Vælg derefter om billetten skal være til voksen eller barn
- Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon og gennemføre købet til 0 kroner. 

AaB's næste hjemmekamp på Aalborg Portland Park spilles søndag 28. oktober kl. 18.00 mod Vendsyssel F.F. Du kan købe billetter til den kamp her. 

Tags på denne nyhed