Sikker reserveholdssejr over Vendsyssel F.F.

22. oktober 2018 kl. 16:15 af Rasmus Estrup

AaB fortsætter sejrsgangen i Reserveholdsturneringen. Her til eftermiddag vandt det bolsjestribede hjemmehold 3-0 over Vendsyssel F.F., og dermed har AaB fire sejre og fire clean sheets efter fire kampe i Reserveholdsturneringen. 

Selvom Vendsyssel F.F. stod for opgørets første chance efter få sekunder, dominerede AaB kampen og havde undervejs flere store chancer.

Cirka midtvejs i første halvleg faldt første scoring, da Tom van Weert opsnappede en dårlig clearing fra Vendsyssel-defensiven. Det efterlod angriberen alene med gæsternes målmand, som blev udplaceret til 1-0. 

Inden pausen havde både Kasper Kusk, Bardhec Bytyqi og Patrick Kristensen forsøg mod mål, men pausestillingen var 1-0. 

Tidligt i anden halvleg fordoblede AaB føringen, da Kasper Kusk spillede bolden på tværs til en fri Bardhec Bytyqi, der sikkert kunne sende 2-0-scoringen i nettet. 

Kort efter var Tom van Weert tæt på endnu en scoring, men målmanden diskede op med en god redning. 

I anden halvleg havde Vendsyssel F.F. et par gode muligheder, men Michael Lansing og AaB-defensiven kom i vejen for afslutningerne. 

I stedet kunne Wessam Abou Ali efter flere store chancer lukke kampen med en scoring til 3-0. Kristoffer Pallesen slog et indlæg ind i feltet, som via Mikkel Kaufmann ramte Wessam Abou Ali og trillede over stregen. 

- Det var en god reserveholdskamp. Vi fik forsøgt nogle nye ting offensivt, spillerne viste god disciplin og vi kan igen glæde os over at have holdt nullet, siger assistenttræner Jacob Friis, der havde valgt følgende startopstilling: 

Michael Lansing 
Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Mathias Ross, Patrick Kristensen
Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Filip Lesniak, Bardhec Bytyqi
Tom van Weert, Kasper Risgård

I pausen blev Kasper Risgård og Jores Okore planmæssigt erstattet af Wessam Abou Ali og Jakob Blåbjerg, mens U/19-ligaspillerne Mikkel Kaufmann og Oliver Klitten blev sendt i aktion efter 70 minutter i stedet for Tom van Weert og Bardhec Bytyqi. 

AaB's næste kamp i Reserveholdsturneringen spilles mandag 11. november på udebane mod Vendsyssel F.F.

Tags på denne nyhed

Tredjeplads til U/15 i Göteborg

22. oktober 2018 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

AaB's U/15-mandskab deltog i weekeden i den internationale turnering IFK Göteborg Invitational U15, der blev spillet i indendørsarenaen Prioritet Serneke Arena. 

Efter puljekampe mod FC Midtjylland, Helsingborg IF, Stabæk FB og AIK Stockholm stod AaB med syv point, hvilket var nok til at sende AaB-drengene i semifinalen mod græske PAOK F.C. 

Grækerne var stærke i gruppespillet og var også for stor en mundfuld for AaB-spillerne, der måtte se sig slået med 2-0. 

Derfor ventede en bronzekamp mod turneringens værter IFK Göteborg. Denne vandt AaB 3-0, og dermed sikrede holdet sig bronzemedaljerne. 

- Det var en rigtig god oplevelse for drengene. Modstanderne var alle velorganiserede, og det krævede en stor indsats at holde koncentrationen gennem hele turneringen, for så snart der blev slækket i spillet, blev det straffet, siger U/15-træner Nikolaj Hørby. 

- Drengene tog udfordringen flot op, og det var en meget givende turnering at være en del af. Især kampen mod PAOK F.C. var en stor udfordring, for det var et hold af international kaliber, siger Nikolaj Hørby. 

Tags på denne nyhed

Reservekamp mod Vendsyssel F.F. kl. 14.00 på Hornevej

22. oktober 2018 kl. 10:40 af Rasmus Estrup

AaB har indtil videre vundet alle sine kampe i reserveholdsturneringen, og i eftermiddag kl. 14.00 jagter holdet sin fjerde sejr, når Vendsyssel F.F. gæster opvisningsbanen på Hornevej. 

Assistenttræner Jacob Friis og udviklingschef Poul Erik Andreasen har valgt at stille til start med følgende opstilling: 

Michael Lansing 
Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Mathias Ross, Patrick Kristensen
Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Filip Lesniak, Bardhec Bytyqi
Tom van Weert, Kasper Risgård

På bænken sidder Jakob Blåbjerg og Wessam Abou Ali samt U/19-ligaspillerne Mikkel Kaufmann, Oliver Klitten, Lukas Klitten og Malthe Højholt. 

Det er som altid gratis at overvære kampen. 

Tags på denne nyhed

Dødbolde blev igen dyre i Danmarksserien

22. oktober 2018 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Weekenden bød på en svær udekamp for AaB's Danmarksseriehold, der tabte 3-0 til andenpladsen, I.F. Lyseng. 

AaB forsøgte at have mere spil med bolden end tilfældet har været tidligere, hvilket også lykkedes i første halvleg, men igen gjorde dødboldene ondt på de bolsjestribede nordjyder. Efter et kvarters tid kunne hjemmeholdet nemlig bringe sig foran 1-0, da frispark blev slået ind omkring straffesparkspletten, hvorfra den blev sendt i mål.

Trods et AaB-skud på overliggeren blev det også til 2-0 senere i første halvleg, da AaB's højre back blev afdriblet, hvorefter bolden blev sparket flot ind i fjerneste hjørne. 

Efter pausen lukkede I.F. Lyseng kampen med endnu en scoring på en dødbold, som målmanden fejlvurderede, og bolden fortsatte ind i et tomt mål til 3-0. 

- Vi er simpelthen bare ikke dygtige nok til at forsvare de defensive dødbolde. Det er noget, vi arbejder med på træningsbanen hver uge, og det skal vi blive ved med at arbejde på, siger Danmarksserietræner Nickolaj Jonstrup. 

AaB ligger på syvendepladsen i Danmarksserien med 12 point, og der venter nu AaB to nøglekampe. Den første spilles på lørdag på hjemmebane mod Lystrup I.F. kl. 13.00. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AGF-AaB 2-2

22. oktober 2018 kl. 07:38 af Rasmus Estrup

I videoen ovenfor kan du se sammendrag af den underholdende søndagskamp mod AGF på Ceres Park, der i går endte 2-2. 

AaB fik et mål af Magnus Christensen annulleret i kampens indledning og havde et skud på stolpen fra Oliver Abildgaard, inden der blev dømt straffespark til AGF efter en halv time. 

Jores Okore blev vist ud i forbindelse med straffesparket, men selve sparket blev flot reddet af Jacob Rinne, der havde læst Tobias Sanas forsøg. 

Inden pausen kom AGF alligevel foran 1-0 på mål af Jakob Ankersen.

Efter pausen udlignede Magnus Christensen til 1-1, men med et kvarter igen scorede hjemmeholdets Martin Spelmann til 2-1. 

Fem minutter før tid scorede AaB kampens sidste mål, da Wessam Abou Ali sparkede bolden i nettet på en ripost til slutresultatet 2-2. 

Se de vigtigste begivenheder fra den underholdende kamp i det fyldige sammendrag ovenfor. 

Tags på denne nyhed