Pokalottendedelsfinale spilles 31. oktober

10. oktober 2018 kl. 16:34 af Brian Andersen

AaB’s opdaterede kampprogram i både Superligaen og Sydbank Pokalen er dermed som følger:

Superligaen, 13. spillerunde – Søndag 21. oktober kl. 18.00 – AGF-AaB

14. runde – Søndag 28. oktober kl. 18.00 – AaB-Vendsyssel F.F.

Sydbank Pokalen, ottendedelsfinale – Onsdag 31. oktober kl. 19.00 – AaB-AC Horsens

Superligaen, 15. spillerunde – Søndag 4. november kl. 14.30 – FC Nordsjælland-AaB

16. runde – Søndag 11. november kl. 16.00 – AaB-FC København

17. runde – Fredag 23. november kl. 19.00 – Vejle Boldklub-AaB

18. runde – Fredag 30. november kl. 19.00 – Esbjerg fB-AaB

19. runde – Søndag 9. december kl. 14.00 – AaB-AC Horsens

20. runde – Fredag 14. december kl. 19.00 – OB-AaB

21. runde – 8., 9., 10. eller 11. februar 2019 – AaB-Randers FC

22. runde – 15., 16., 17. eller 18. februar – FC Midtjylland-AaB

23. runde – 22., 23., 24. eller 25. februar – AaB-SønderjyskE

24. runde – 1., 2., 3. eller 4. marts – AaB-Hobro I.K.


25. runde – 8., 9., 10. eller 11. marts – Brøndby I.F.-AaB

26. runde – 15., 16., 17. eller 18. marts – AaB-AGF

De seks bedst placerede klubber går i Mesterskabsslutspillet, mens de otte efterfølgende hold skal dyste i to puljer i Gruppespillet om adgang til en kamp om europæisk kvalifikation eller om at undgå playoff om nedrykning.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 73.304 kr.

Køb i forsalg din billet til den kommende hjemmekamp mod Vendsyssel F.F. eller køb sæsonkortabonnement.

Hele Nordjyllands Hold træner i Klejtrup i dag

10. oktober 2018 kl. 07:12 af Rasmus Estrup

I går besøgte Hele Nordjyllands Hold Hadsund Boldklub, og i eftermiddag går turen til partnerklubben Klejtrup I.F., hvor Superligatruppen fra kl. 15.00 vil træne på Klejtrup I.F.'s baner. 

Fra omkring kl. 16.15 vil hele spillertruppen skrive autografer til alle de fremmødte fans. Og er man blandt de første 300 børn, får man også en gratis AaB-goodiebag. 

Alle er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi Klejtrup I.F. i eftermiddag. Adressen er Vandværksvej 3, 9500 Hobro. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ross rykker op i Superligatruppen

9. oktober 2018 kl. 13:15 af Rasmus Estrup

17-årige Mathias Ross rykker op i AaB's Superligatrup, hvor forsvarstalentet får trøjenummer 24. U/19-landsholdsspilleren skal fortsat spille kamp AaB's U/19-ligahold. 

Hør mere om forfremmelsen i dette indslag fra AaB TV, hvor sportsdirektør Allan Gaarde sætter ord på Mathias Ross' situation og forsvarstalentet selv sætter ord på forfremmelsen. 

Tags på denne nyhed

Danmarks bedste fodboldklubber skal dyste i esport: Byd velkommen til eSuperliga!

9. oktober 2018 kl. 12:30 af Brian Andersen

Fra 5. november og syv uger frem kæmpes der for første gang nogensinde om sejren i Danmarks nye eSuperliga. Der dystes i EA SPORTS FIFA 19 og turneringen er en del af The Official League Qualifying events i EA SPORTS FIFA 19 Global Series, og klubberne vil være de samme, som man kender fra Superligaen. Præmiepuljen, som fordeles mellem de otte klubber, der klarer sig bedst, er på hele 365.000 kr., hvilket gør det til den turnering i Danmark, der har den største præmiepulje nogensinde i en dansk FIFA-turnering.

- Vi er enormt stolte over endelig at kunne løfte sløret for eSuperliga. Flere af Superligaklubberne har været i gang med esport et stykke tid, mens det for andre er ret nyt. Derfor er vi meget glade for samarbejdet med Dreamhack, der har mange års international erfaring med afvikling af den her type turneringer. Vi ser frem til at levere et esport-produkt af høj kvalitet, som kan matche det, der leveres på grønsværen, udtaler direktør for Superligaen A/S, Claus Thomsen.

Da slutspillet stadig var i fuld gang, da den nye eSuperliga blev præsenteret for klubberne, var det umuligt at forudse, hvilke hold der ville rykke ud af Superligaen. Derfor får de eksisterende Superligaklubber selskab af FC Helsingør, Lyngby Boldklub og Silkeborg I.F. fra Danmarks næstbedste række.

- Mange af verdens bedste FIFA-spillere er danske, men samarbejdet med Superligaen, klubberne og Discovery Networks Danmark er en forudsætning for, at eSuperliga i dag bliver en realitet, hvilket vi er meget stolte af og glade for. Med Superligaen og Discovery kommer vi sammen til at skabe et produkt på et hidtil uset niveau, siger Marcus Lindmark, President & CEO i Dreamhack.

Den nye eSuperliga får hjemmebane på streamingplatformen Dplay, mens nogle af turneringens største kampe også vises på Canal 9, der fra uge 45 blænder op for den nye turnering. Vært på programmet bliver den tidligere P3-vært Signe Amtoft, der får følgeskab af Jesper Simo, som kommer til at kommentere kampene. Jesper Simo er allerede et kendt ansigt fra Eurosports dækning af Superligaen og Premier League og er selv en passioneret FIFA-spiller. I det livetransmitterede program, der sendes to gange om ugen vil seerne kunne følge det første nervepirrende opgør mod sejren i eSuperliga 2018.

- Dette produkt er skræddersyet til os, og ved at bruge vores streamingplatform Dplay som affyringsrampe for den nye eSuperliga, skaber vi et solidt fundament for turneringen, da vi her har rigtig godt fat i den unge generation, som vi ved, bliver nogle af kerneseerne. Derudover har vi besluttet også at vise udvalgte kampe på Canal 9, som har et solidt tag i den bredere målgruppe, der har interesse for fodbold, og som forhåbentlig også vil tage denne nye gren af sporten til sig, siger Anders Antonsen, Nordisk sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark og fortsætter:

- Det er et ambitiøst projekt, som forhåbentlig kommer til at skrive sig ind i historiebøgerne. Via vores platforme sikrer vi, at det når helt ud i klubberne og til de mange fans, som FIFA allerede har i dag, samtidig med at vi forhåbentlig opbygger en endnu større fanskare for esport og FIFA herhjemme, i kraft af vi nu giver sporten et solidt udstillingsvindue.

Hvert hold vil bestå af minimum to spillere og en træner. Heraf skal den ene spiller være på en professionel kontrakt i den pågældende klub. Både Superligaens og EAs regler foreskriver desuden, at spillerne skal være fyldt 16 år, inden turneringen starter den 5. november 2018. eSuperligaen er en Official League Qualifier til FIFA eWorld Cup.

eSuperligaen er blevet en realitet efter et tæt samarbejde mellem Dreamhack, Superligaen og Discovery Networks Danmark.

På AaB’s vegne udtaler administrerende direktør Thomas Bælum:

- Vi glæder os til at deltage i den nye eSuperliga og ser frem til også at dyste mod de andre Superligaklubber på den digitale arena. Vi håber og tror på, at vores repræsentanter vil gøre en god figur i den rød-hvide trøje samt at vores fans også vil bakke op om eSuperliga-holdet. Samtidig håber vi også, at der blandt de e-sports orienterede følgere vil være fans, som får øjnene op for de gode oplevelser, vi leverer på Aalborg Portland Park hver anden uge i Superligaen ved også at støtte AaB der.

AaB vil inden for kort tid præsentere sine deltagere i eSuperligaen.

Tags på denne nyhed

Ross rykkes op i Superligatruppen

9. oktober 2018 kl. 11:19 af Brian Andersen

Mathias Ross skiftede som U/13-spiller til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, og for blot 15 måneder siden var han på U/17-niveau ikke en del af førsteholdet.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Mathias har gennemgået og gennemgår stadig en kolossal udvikling, og han er et tydeligt bevis på, at en målrettet og seriøs indstilling kan flytte meget.

- Vi ser i dag Mathias som et ekstraordinært forsvarstalent, og det er selvfølgelig i det lys, at vi i en enig trænergruppe på såvel Superliga- som talentniveau vurderer, at det vil være bedst for Mathias’ udvikling, at han allerede nu indgår i Superligatruppen, men stadig som udgangspunkt skal spille kampe i U/19 Ligaen – i hvert fald året ud, fortæller Allan Gaarde.

- At Mathias er moden af sin alder, så vi ikke mindst, da han 2. september i Randers optrådte uimponeret og med stor omtanke i forbindelse med sin debut, og hans velovervejede personlighed følger ham også på banen, hvor han er forudseende, hurtig, nærkampsstærk, hovedspilsstærk og sætter en ære i at forsvare sit eget mål, fremhæver Allan Gaarde.

Mathias Ross, der inden den kommende uges U/19-landskampe mod Finland, Estland og Italien, er noteret for 13 U-landskampe for Danmark, ser frem til at fortsætte sin udvikling:

- Jeg er utrolig glad og stolt over allerede nu at blive tættere tilknyttet Superligatruppen, men jeg er samtidig meget ydmyg omkring det.

- For mig er det en disposition, der forpligter, og jeg er opsat på at præstere og lære hver eneste dag, så jeg kan fortsætte min positive udvikling, siger Mathias Ross.

- Det gælder om, at jeg skal suge til mig af de erfarne spillere, så jeg på længere sigt kan få opfyldt de ambitioner om at spille på AaB’s førstehold, som jeg naturligvis også har, lyder det fra Mathias Ross.  

AaB’s Superligatrup består af 23 spillere, hvoraf hele 15 har spillet ungdomsfodbold i klubben.

Mathias Ross er foreløbig noteret for to officielle kampe for AaB og er tildelt trøje nummer 24.

Tags på denne nyhed
'