Indsamling til AaB Tifo Kaos i morgen

27. oktober 2018 kl. 10:02 af Rasmus Estrup

I forbindelse med Superligalokalopgøret mod Vendsyssel F.F. i morgen vil medlemmer af AaB Tifo Kaos og AaB Support Club stå i dørene til Weber- og Spar Nord-tribunerne før og efter kampen for at samle ind til tifo-arbejdet.

AaB Tifo Kaos er en del af AaB Support Club og har eksisteret siden 2002. Det er AaB Tifo Kaos, der står for at organisere stemningen på Aalborg Portland Park med blandt andet flag, trommer og megafon.

AaB Tifo Kaos står også for de store rulleflag og bannere, der sætter kolorit på tribunerne, når AaB spiller. For eksempel lavede de den store tyr, som ses på billedet øverst, til seneste hjemmekamp mod Brøndby I.F. 

Alle indsamlede midler vil blive brugt på i fremtiden at lave en endnu større fest ud af AaB’s kampe, til gavn og glæde for alle AaB-fans.

Vi opfordrer alle tilskuere til at tage godt imod indsamlerne.

Er man forhindret i at komme på Aalborg Portland Park søndag, kan man også støtte AaB Tifo Kaos på Mobile Pay ved nummeret 85550 eller ved at støtte ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, som findes på Facebook. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Superligaspillere underviste skoleelever

26. oktober 2018 kl. 14:45 af Rasmus Estrup

Torsdag eftermiddag var to 7. klasser fra Nibe Skole på skolebesøg på Aalborg Portland Park. Her fortalte Patrick Kristensen, Jores Okore, Rasmus Thellufsen og Jakob Ahlmann om tilværelsen som Superligaspiller, og alt hvad det indebærer af forventningspres, sund kost og korrekt søvn. 

Seks gange om året er der gennem Aalborg Kommune skolebesøg på Aalborg Portland Park, hvor fire spillere fortæller holder oplæg for folkeskoleeleverne og viser rundt på Aalborg Portland Park. 

Ønskeland cykler med søndagens kampbold fra Øland

26. oktober 2018 kl. 12:05 af Rasmus Estrup

Når bolden gives op til kampen mellem AaB og Vendsyssel F.F. på søndag kl. 18.00 på Aalborg Portland Park, har bolden været på lidt af en tur inden. 

Ønskeland, der modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning i dette efterår, cykler nemlig bolden til Aalborg Portland Park fra Øland. 

Cirka kl. 13.30 cykler 20 børn og unge samt 10 ledere og forældre fra Ønskeland sammen mod Aalborg Portland Park og med sig har de altså søndagens kampbold. 

Du kan købe dine billetter til søndagens lokalopgør her. For hver tilskuer på Aalborg Portland Park til Superligakampe i dette efterår donerer AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab 2 kr. til Ønskeland gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning. Hidtil er Ønskeland sikret en donation på 73.304 kr. 

Ønskeland er etableret for at give sårbare børn, unge og deres familier en håndsrækning i form af et ophold eller et længerevarende forløb. Ønskeland styrker børn og unge med udgangspunkt i værdierne: bevægelse, sund kost, mental styrketræning og natur. Bliv klogere på Ønskeland i dette tv-indslag fra AaB TV. 

Vidste du om AaB og Vendsyssel F.F…

26. oktober 2018 kl. 09:47 af Brian Andersen

- at den forestående duel er den anden Superligakamp mellem AaB og Vendsyssel F.F., men den første i Aalborg. Det første Superligaopgør mellem de to klubber endte 6. august 2018 med en sejr til AaB på Kasper Risgårds enlige scoring godt ti minutter før tid.

- at AaB er uden sejr i de fire seneste Superliga-hjemmekampe, der er endt med tre nederlag og en uafgjort. Hvis det ikke bliver til sejr mod Vendsyssel F.F., vil det være AaB’s værste serie på Aalborg Portland Park siden oktober 2017-marts 2018, hvor det i seks hjemmekampe ikke blev til tre point.

- at AaB i tilfælde af tre point mod Vendsyssel F.F. vil opnå sejr nummer 375 i Superligaen (ud af 923 Superligakampe). Denne milepæl har kun FC København og Brøndby I.F. tidligere passeret i Superligaen.

- at AaB har tabt de to seneste Superliga-hjemmekampe. Hvis det skulle blive til nederlag mod Vendsyssel F.F., vil det være første gang siden maj-juli 2017, at AaB ikke får point i tre Superligakampe i træk på Aalborg Portland Park.

- at hvis AaB kan holde nullet, er der gode chancer for point, idet Vendsyssel F.F. endnu ikke har opnået et eneste clean sheet i indeværende sæson. Det har AaB præsteret i fem ud af sæsonens 13 kampe, men kun én af de fem kampe var på hjemmebane.

- at AaB søndag spiller sin 11. DM-kamp på datoen 28. oktober, hvor det er blevet til tre sejre, to uafgjorte og fem nederlag. På hjemmebane ligger den seneste sejr imidlertid 90 år tilbage, hvor det i 1928 blev til en sejr på 4-3 over Fremad Amager.

- at AaB rent faktisk også i 1984 mødte et Hjørring-mandskab på datoen 28. oktober; dengang blev det i 3. division til en 4-1 udesejr til AaB mod Hjørring I.F.

- at AaB’s 16 scoringer i indeværende sæson er faldet med fire i første halvleg og 12 i anden halvleg. Kun i ét tilfælde har AaB formået at score i løbet af kampens første 30 minutter, hvorimod ti af de 16 scoringer er faldet i kampens sidste 30 minutter.

- at AaB begik straffespark i det seneste opgør i søndags mod AGF. Såfremt det skulle ske igen mod Vendsyssel F.F., vil det være straffespark nummer 100, AaB begår i Superligaen.

- at søndagens dommer Jakob Kehlet dømmer sin 33. Superligakamp med deltagelse af AaB (13V-7U-12T). I indeværende sæson har Jakob Kehlet været dommeren i tre af AaB’s Superligakampe, der er endt med to sejre, bl.a. i det nordjyske opgør mod Hobro I.K., og et nederlag.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til Superligakampe på Aalborg Portland Park til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2018 går ubeskåret til Ønskeland i Brovst, som efter efterårets første seks hjemmekampe allerede er sikret en donation på 73.304 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod Vendsyssel F.F. her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Okore-udvisning omstødt til advarsel

25. oktober 2018 kl. 17:00 af Brian Andersen

Mads-Kristoffer Kristoffersen fastholder, at det dømte straffespark i det 31. minut – der forårsagede det røde kort – var korrekt, hvorfor udvisningen i stedet veksles til en advarsel og blot fire strafpoint.

Dermed undgår Jores Okore karantæne og er således til disposition for cheftræner Morten Wieghorst, når AaB søndag kl. 18.00 møder Vendsyssel F.F. i lokalopgør på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed
'