AaB TV: Sammendrag af Vejle Boldklub-AaB

24. november 2018 kl. 08:37 af Rasmus Estrup

I ovenstående video kan du se et sammendrag af fredagens kamp i Superligaen mellem Vejle Boldklub og AaB. Opgøret endte 1-1.

Trods et par gode muligheder i begge ender i første halvleg gik de to hold til pausen uden mål.

Efter pausen bragte Tom van Weert Hele Nordjyllands Hold foran 1-0, da han var over riposten på et frispark fra Lucas Andersen.

Med ni minutter igen udlignede Vejle Boldklubs Arbnor Mucolli på et flot langskud til slutresultatet 1-1.

Pointdelingen betyder, at AaB før weekendens øvrige kampe indtager fjerdepladsen i Superligaen efter 17 runder.

AaB måtte igen nøjes med uafgjort

23. november 2018 kl. 20:51 af Rasmus Estrup

For tredje kamp i streg smed AaB en 1-0-føring, da nordjyderne fredag aften spillede 1-1 på udebane mod Vejle Boldklub. Tom van Weert bragte ellers AaB i front med en halv time igen, men ni minutter før tid udlignede Arbnor Mucolli for hjemmeholdet.

AaB's medrejsende fans var tændte fra start, og de grønklædte gæster kom også frem til opgørets første chance på grønsværen efter kun 50 sekunder. Her sendte Kasper Kusk en afslutning over mål efter oplæg fra Lucas Andersen.

De følgende minutter var det dog hjemmeholdet, der havde mest kontrol på spillet over for et AaB-mandskab, der havde svært ved at finde fodfæste i kampen. Et par indlæg og et uproblematisk langskud fra 35 meter var dog, hvad det chancemæssigt blev til for Vejle Boldklub i de første ti minutter.

Efter 13 minutter tilfaldt to store chancer AaB. Lucas Andersen fik med et godt løb og en stærk førsteberøring skabt en en-mod-en-chance mod hjemmeholdets målmand. Angriberen forsøgte at drible rundt om keeperen, men Pavol Bajza fik hænderne på bolden og tvang Lucas Andersen ud i siden af feltet.

Her slog han en bold indover til Philipp Ochs, som fra kanten af det lille felt sparkede fladt på mål, men afslutningen ramte en Vejle-forsvarer, der stod en meter foran målstregen.

Kort efter et langskud fra hjemmeholdets Ylber Ramadani, der gik en meter over Jacob Rinnes mål, fandt Kasper Kusk Tom van Weert, som fra en svær position i feltets ene side sparkede læderet forbi nærmeste stolpe.

Midt i første halvleg havde hjemmeholdet en stor omstillingsmulighed, hvor Kasper Pedersen var alene mod to Vejle-spillere. Forsvarsspilleren klarede dog sin opgave til fulde og fik tacklet Allan Sousa i skudøjeblikket.

Opgøret stod i store dele af kampen på en masse spil på midten af banen, hvor begge hold havde svært ved at lirke hinanden op. Efter en halv time kom Kasper Kusk dog til et hovedstød på et indlæg fra venstre, men kantspilleren headede over.

Halvlegens bedste mulighed opstod kort efter i AaB-feltet. Et indlæg fra Jacob Schoop blev slået ind omkring det lille felt, hvor Allan Sousa kom til bolden. Han dirigerede læderet mod mål, men Jacob Rinne leverede en fremragende fodparade fra nært hold. Allan Sousa genvandt bolden og forsøgte sig igen. Denne gang stod stolpen i vejen.

Hjemmeholdet leverede også halvlegens sidste forsøg, da Jacob Schoop testede Jacob Rinne fra kanten af feltet. Den svenske målmand stod dog klar til at parere sparket.

AaB kom skidt ud til anden halvleg, og Vejle Boldklubs Melker Hallberg fik en god skudmulighed fra distancen seks minutter efter pausen. Kantspilleren sigtede mod fjerneste hjørne, men læderet drønede en halv meter over trekantsammenføjningen.

Efterfølgende fik AaB bedre fat i spillet, og fire minutter senere sendte Lucas Andersens AaB's første forsøg i anden halvleg mod mål efter samspil med Kasper Kusk. Afslutningen blev afrettet til et hjørnespark, som AaB ikke fik noget ud af, selvom Kasper Pedersen fik hovedet på kuglen.

Efter lidt over en times spil kunne Tom van Weert bringe AaB foran. Et frispark fra en giftig position sparkede Lucas Andersen i muren, men Tom van Weert stod klar og hollænderen sparkede øjeblikkeligt bolden over stregen til 1-0.

Målet tvang hjemmeholdet frem på banen og med lidt over et kvarter tilbage af opgøret fik hjemmeholdet en stor hovedstødschance tæt under mål, men Allan Sousa headede over mål.

Med mindre end ti minutter tilbage fik Vejle Boldklub bragt balance på måltavlen. Indskiftede Arbnor Mucolli tog sigte fra distancen og med et fremragende træf sendte han bolden helt op i det ene målhjørne til 1-1.

Hjemmeholdet var efter 84 minutter tæt på yderligere en scoring. Målscorer Arbnor Mucolli slog et anlæg ind i panden på Vladen Yurchenko, som headede bolden kompetent mod mål, men inde på stregen leverede Jacob Rinne en god refleksredning, som sendte bolden til hjørne.

Dette hjørnespark var også tæt på at udmønte sig i en scoring til Vejle Boldklub, men afslutningen på en nedfaldsbold gik forbi.

Opgøret bød ikke på flere store chancer, og derfor spillede AaaB for tredje kamp i streg 1-1.

Det ene point sender AaB op på en øjeblikkelig fjerdeplads i Superligaen med 22 point.

AaB's næste Superligakamp er igen en fredagskamp på udebane. Om en uge gæster AaB således Esbjerg fB fredag kl. 19.00.

Matchfacts - Superligaen, 17. spillerunde

Vejle Boldklub-AaB 1-1 (0-0)
62. min 0-1 Tom van Weert, 82. min 1-1 Arbnor Mucolli
Advarsler Vejle Boldklub: Melker Hallberg (53), Vladis Emmerssón (60), Jacob Schoop (63), Viljormur Davidsen (68), Adam Jakobsen (88)
Advarsler AaB: Rasmus Würtz (48), Vores Okore (90)
3.736 tilskuere på Vejle Stadion

Vejle Boldklub (3-4-3): Pavol Bajza, Vladis Emmersón, Mads Greve, Viljormur Davidsen, Kerim Memija (69: Vladen Yurchenko), Jacob Schoop (72: Arbnor Mucolli), Ylber Ramadani, Tobias Mølgaard, Allan Sousa, Adam Jakobsen (90: Zhenao Wang), Melker Hallberg.

AaB (4-4-2): Jacob Rinne, Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann, Kasper Kusk (86: Rasmus Thellufsen), Rasmus Würtz (74: Kasper Risgård), Oliver Abildgaard, Philipp Ochs, Tom van Weert (80: Wessam Abou Ali), Lucas Andersen.

Dommer: Michael Johansen

Black Friday

23. november 2018 kl. 09:00

I dag og resten af weekenden fejrer AaB Black Friday samt Cyber Monday på mandag. Du kan bl.a. for bare 100 kr. sikre dig Håndsrækningstrøjen, den tidligere udebanetrøje og den tidligere hjemmebanetrøje.

Men det stopper ikke her. Klik ind og se alle tilbuddene, som gælder resten af weekenden eller så længe lager haves.

Spillertrøjer og shorts samt de også nedsatte AaB-sneakers kan ikke returneres, men de øvrige tilbud kan byttes frem til 7. januar.

AaB møder Næstved i pokalkvartfinalen

22. november 2018 kl. 21:15 af Brian Andersen

I sidste sæson blev netop kvartfinalerne endestationen for de tredobbelte vindere af turneringen, da FC Fredericia – ligeledes fra 1. division – vandt 3-1 på eget græs.