AaB TV: AaB forlænger med Jakob Ahlmann

16. maj 2018 kl. 12:25 af Rasmus Estrup

Jakob Ahlmann og AaB har forlænget venstrebackens kontrakt frem til 31. december 2021. Oven for kan du se et tv-indslag med Jakob Ahlmann, der taler med AaB TV om forlængelsen, fansenes betydning, klubbens betydning og Jakob Ahlmanns nuværende rolle på Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

AaB og Ahlmann forlænger samarbejdet

16. maj 2018 kl. 10:13 af Brian Andersen

Den dygtige venstreforsvarer kom som 12-årig til AaB fra samarbejdsklubben Brønderslev I.F.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Efter tidligere i karrieren at have oplevet modgang så nærmer Jakob Ahlmann sig igen sit topniveau, hvilket han senest demonstrerede, da vi i søndags besejrede FC København.

- Jakob er både en kontant og elegant spiller, der således både evner at forsvare og bidrage til offensiven, og i AaB er vi stadig af den opfattelse, at Jakob er en af landets allerbedste på sin position, siger Allan Gaarde.

- Derfor er vi selvfølgelig også glade for at en forlængelse er faldet på plads, og det er vores forventning, at vi hans mange gode kampe til trods ikke har set det bedste fra Jakob’s side endnu, lyder det fra Allan Gaarde.

27-årige Jakob Ahlmann ser ligeledes frem til de kommende sæsoner i AaB-trøjen:

- Det har været en nem beslutning for mig at forlænge med AaB, da det er her, jeg trives og også kan se gode fremtidsperspektiver for både klubben og holdet.

- Det er fedt at være en del af en af de største klubber i Danmark, og jeg er stolt over at være udset til at skulle være en af de bærende spillere i de kommende sæsoner, og det ansvar er jeg klar til at påtage mig.

- Både AaB og fansene har også i mine svære perioder vist mig stor tillid, og ambitionen for holdet må i den kommende periode være at komme tættere på de top fire-klubber, som i denne sæson er et stykke foran os, slutter Jakob Ahlmann.

Jakob Ahlmann er foreløbig noteret for 157 officielle kampe og fire scoringer for Hele Nordjyllands Hold inklusive The Double i 2014.

I AaB’s nuværende Superligatrup har 16 ud af 25 spillere – altså 64 procent – spillet ungdomsfodbold i klubben, og så sent som i søndags i sejren mod FC København var der syv spillere af egen avl i startopstillingen, hvilket undervejs blev suppleret af yderligere to mand fra indskiftningsbænken.

Jakob Ahlmann har spillet to A-landskampe og 19 U-landskampe for Danmark, ligesom han i januar i år var en del af ligalandsholdet.

Tags på denne nyhed

Vind billetter til AaB-FC Nordsjælland i morgen fra kl. 14-17

15. maj 2018 kl. 21:06 af Rasmus Estrup

På fredag spiller AaB sæsonens sidste hjemmekamp, når FC Nordsjælland gæster Aalborg Portland Park kl. 18.00. Og i morgen har du mulighed for at vinde billetter til kampen. 

Foran hovedsponsor Spar Nords lokaler på Nytorv i Aalborg vil der i morgen mellem kl. 14.00 og 17.00 være flere af AaB’s Superligaspillere, som står klar til at skrive autografer, mens der bliver afholdt en konkurrence, hvor man kan vinde to billetter pr. deltager til fredagskampen.  

Du kan vinde billetterne ved at sparke en fodbold ind i hullet på AaB’s Faxe Kondi fancan, som normalt står oppustet ved Weber Tribunen på kampdage. 

Så kig forbi vores hovedsponsor Spar Nord i morgen fra kl. 14.00 til 17.00. 

Tags på denne nyhed

AaB-FC Nordsjælland kampinformation

15. maj 2018 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: Alka Superligaen 35. runde
Spilledato: Fredag 18. maj 2018
Kick-off: kl. 18.00
Dørene åbner: kl. 17.00 (kl. 16.00 på Spar Nord Tribunen for sæsonkortholdere) 

Billetter til kampen

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 17.00. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart. 

Tilhængere fra FC Nordsjælland

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du nu kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 16.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis fortsat nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Fri fadøl og sodavand i en time for sæsonkortholdere

På fredag afholder AaB loyalitetsdags for sæsonkortholdere og sæsonkortabonnenter. Fra kl. 16.00 til 17.00 vil der være et festligt arrangement med musik, god stemning og fri fadøl og sodavand på Spar Nord Tribunen. Tilbuddet gælder alle sæsonkortholdere, selvom sæsonkortet gælder til Weber- eller 3F Tribunen. Læs mere om loyalitetsdagen her.

Merchandisetilbud

I AaB Fanshop og AaB Souvenirbod kan du sikre dig AaB's udebanetøj for 50%.

Burgerbar på Weber Tribunen

På Weber Tribunen bliver der  solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af tribunen. 

Sandwiches i boderne

I boderne vil der på fredag blive solgt sandwiches fra Nadias Sandwich i boderne på Aalborg Portland Park, så kig forbi boderne og stil sulten med en frisklavet sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for mandagens kamp er #AaBFCN – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

Alle mand til Brøndby!

15. maj 2018 kl. 11:27 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 500 til mandagens kamp – 1400 normalt
Placering udebaneafsnit: J. Jensen-tribunen

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 20 ,- 
Voksen: 110 ,-

Billetterne sælges ekstraordinært via AaB's billetside til dette opgør: Bestil billetter her. 

 

Billetpriser på kampdag: 
u/16 år: 50 ,- 
Voksen: 140 ,-

 

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil billetter her

 

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

 

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed