AaB-FC Midtjylland kampinformation

17. juli 2018 kl. 10:50 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 2
Spilledato: Fredag 20. juli 2018
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner kl. 18.00
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Billetter:

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som alle åbner kl. 18.00. 

Børnebilletter til fredagens kamp koster kun 10 kr. Tilbuddet gælder både til siddepladser og ståpladser. 

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra FC Midtjylland

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 17.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan. 

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

Autografskrivning langs bander efter kampen

Efter slutfløjtet på fredag vil AaB-spillerne gå rundt langs banderne på Aalborg Portland Park og skrive autografer til alle interesserede. Så hold dig til ved banderne, hvis du vil have autografer fra Hele Nordjyllands Hold.  

AaB Support Club kårer Årets AaB'er

Lige efter indløbet op til kickoff overrækker AaB Support Club prisen som Årets AaB'er til sidste sæsons bedste AaB-spiller, som kåres efter afstemning blandt AaB Support Clubs medlemmer. Prisen blev første gang uddelt i 1991, og den har siden 1994/95 været uddelt efter hver sæson. 

I pausen af AaB-FC Midtjylland har AaB Support Club også bedt om ordet. 

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Som i den forgangne sæson vil der fortsat blive solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park bliver solgt frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for fredagens kamp er #AaBFCM – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland ParkSe køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser. 

Billetter til kørestolsbrugere kan enten købes online eller i billethusene på Aalborg Portland Park på kampdagen. 

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

God kamp!

Tags på denne nyhed

Oplevelser for livet - for 85 kr. om måneden

16. juli 2018 kl. 11:29 af Rasmus Estrup

Du får et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

Priserne starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Ud over din faste plads til alle AaB’s Superligakampe og DBU Pokalkampe på Aalborg Portland Park, får du med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet.

Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10% rabat.

Tags på denne nyhed

Tre kandidater fundet til Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2018

15. juli 2018 kl. 11:00 af Brian Andersen

Hele Nordjyllands Håndsrækning doneres ubeskåret af AaB til gode formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at støtte op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til alle Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Hele Nordjyllands Håndsrækning kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Lars Simoni, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen og teamleder hos Foreningen Grønlandske Børn (den seneste modtager af HNH, red.) Jeppe Bülow Sørensen har i fællesskab vurderet de indkomne ansøgninger og fundet frem til følgende tre kandidater til at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2018:

Hjerteven; foreningen Hjerteven støtter enlige mødre og sårbare familier, der ikke har råd til almindelige fornødenheder.
En donation fra Hele Nordjyllands Håndsrækning skal bruges til at holde et julearrangement i Aalborg, hvor sårbare familier kan komme og få en gave og noget julemad. Eventuelle overskydende midler vil herudover blive brugt til køb af en trailer, så Hjerteven fremover kan bringe ud til de, der ikke kan afhente hjælpen selv.

Café Parasollen; Café Parasollen er et socialt spise- og værested for socialt udsatte mennesker i Aalborg. Hos Café Parasollen kommer der dagligt i omegnen af 150 mennesker – langt de fleste for at få et måltid varmt mad for 20 kr.
Andre kommer måske for at få et bad eller noget rent tøj, hvilket også er muligt på Café Parasollen.
På Café Parasollen bliver der lagt vægt på at være et omsorgssted for alle de mennesker der kommer til døren – et behov der er blevet markant større de seneste år.
En donation fra Hele Nordjyllands Håndsrækning vil blive brugt som en hjælp til fortsat at kunne udføre disse omsorgsopgaver.

Ønskeland; Ønskeland i Brovst er en nonprofit-organisation, der er etableret for at give sårbare børn, unge og deres familier en håndsrækning i form af et ophold eller et længerevarende forløb.
Ønskeland styrker børn og unge med udgangspunkt i værdierne: bevægelse, sund kost, mental styrketræning og natur. For at kunne hjælpe flest muligt til et aktivt og sundt liv opretter Ønskeland lejre, hvorfra der arbejdes ud fra værdierne.
En donation fra Hele Nordjyllands Håndsrækning vil blive brugt til udvikling og afholdelse af førnævnte lejre for børn, unge og deres familier.

Afstemning:
Fra dette øjeblik er det vanen tro op til brugerne på aabsport.dk at vælge den endelige modtager, og du kan allerede nu stemme på din kandidat.

Afstemningen slutter på onsdag den 18. juli kl. 23.59, og modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2018 offentliggøres torsdag den 19. juli.

Dagen efter – fredag den 20. juli kl. 19.00 – spiller AaB sin første hjemmekamp i sæsonen, når FC Midtjylland kommer på besøg på Aalborg Portland Park. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Facit for velgørenhedstrøjen 2018 opgøres ved årets udgang, og her går donationen denne gang til AaB Support Club.

Se videoen da de to spillere Jores Okore og Bardhec Bytyqi på AaB’s vegne og sammen med Spar Nord Fonden 26. juni overrakte den seneste donation til Foreningen Grønlandske Børn.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sammendrag af SønderjyskE-AaB

14. juli 2018 kl. 10:05 af Rasmus Estrup

Fredag aften indledte AaB Superligasæsonen med en udesejr over SønderjyskE på Sydbank Park. I en kamp der bølgede med chancer i begge ender, scorede Kasper Kusk sejrsmålet efter 78 minutter. 

Kantspilleren tog sig af et frispark, som han sendte direkte i netmaskerne, og dermed sikrede han sæsonens første sejr til Hele Nordjyllands Hold. 

Set et fyldigt sammendrag fra sæsonpremieren i ovenstående video fra AaB TV. 

AaB's næste kamp spilles på fredag, hvor de danske mestre, FC Midtjylland, gæster Aalborg Portland Park i sæsonens første hjemmekamp. Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed