Vidste du om SønderjyskE og AaB…

27. februar 2018 kl. 12:43 af Brian Andersen

- at det forestående møde er Alka Superligakamp nummer 34 mellem SønderjyskE og AaB. Statistikken siger 12 sejre til AaB, ni uafgjorte og 12 nederlag samt en målscore på 46-45 i AaB’s favør.

- at AaB har fået point i de seneste fire Alka Superligakampe mod SønderjyskE i Haderslev (2V-2U-0T). Faktisk har AaB som oftest taget point med hjem fra Haderslev, idet det er blevet til point i 12 ud af 17 Alka Superliga-udekampe mod SønderjyskE (6V-6U-5T).

- at klubberne senest mødte hinanden på Sydbank Park den 29. november 2016, hvor det sluttede 1-1 efter en AaB-udligning af viceanfører Kasper Risgård.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Risgård (3 mål) også Kasper Kusk (2 mål), Jannik Pohl (1), Frederik Børsting (1), Rasmus Würtz (1) og Patrick Kristensen (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en Alka Superligakamp mod SønderjyskE.

- at AaB tabte den seneste Alka Superliga-udekamp med 3-2 mod Silkeborg I.F. Det er imidlertid knap et år siden, at AaB senest tabte to Alka Superliga-udekampe i træk.

- at AaB har scoret to mål i hver af de to seneste udekampe i Alka Superligaen. Hvis det også bliver til mindst to mål mod SønderjyskE, vil det være første gang siden november 2013-maj 2014, at AaB scorer mindst to mål i tre udekampe i træk.

- at ud af de 33 tidligere indbyrdes Alka Superligakampe mod SønderjyskE har AaB scoret først i 16 tilfælde, hvilket har resulteret i 11 sejre, to uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har SønderjyskE scoret kampens første mål i 15 tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, fem uafgjorte og ni nederlag.

- at AaB er uden sejr i de seneste otte Alka Superligakampe afviklet i marts måned (0V-2U-6T). Det er således knap tre år siden, 8. marts 2015, at AaB har taget alle tre point i en Alka Superligakamp i marts.

- at AaB har mødt SønderjyskE med torsdag aftens dommer Jens Maae som kampleder ved to tidligere lejligheder i Alka Superligaen, og at det har været to glædelige bekendtskaber, idet begge kampe er endt med sejr til AaB, heriblandt en sejr på 4-0 i Haderslev i august 2012.

- at hvis AaB-anfører Rasmus Würtz spiller hele kampen torsdag aften, vil det være hans 330. Superligakamp med fuld spilletid. Dermed rykker han op på femtepladsen over spillere med flest Superligakampe med fuld spilletid.

- at på trods af blot 33 spillede opgør, er der dømt ti straffespark i Alka Superligakampene mellem SønderjyskE og AaB. Alene i de tre seneste indbyrdes Alka Superligaopgør er der dømt fem straffespark, hvoraf de tre har været til AaB med to scoringer som udfald.

- at det er første gang, at SønderjyskE og AaB mødes i Alka Superligaen på en torsdag. Senest AaB var i aktion i en Alka Superliga-udekamp på en torsdag var i maj 2013, hvor det blev til et nederlag på 3-0 mod AGF.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

AaB TV: Tilbageblik på SønderjyskE-AaB

27. februar 2018 kl. 09:00 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Alle mand til Haderslev!

26. februar 2018 kl. 14:31

Navn: Sydbank Park

Kapacitet: 10.000

Kapacitet udebaneafsnit: 900 stå pladser og 245 siddepladser

Placering udebaneafsnit: Sydtribunen

Billetpriser:

U/7 år: Gratis

U/17 år: 50,-

Voksen: 100,-

Klik her for at gå direkte til billetsalget til kampen.

 

Transport til og fra Haderslev

Fælles:

ASC arrangerer bustur: http://aabsupportclub.dk

Vesttribunen arrangerer bustur: https://www.facebook.com/Vesttribunen - for yderligere information

 

Kør selv: Adresse: Sydbank Park, Stadionvej 7, 6100 Haderslev

 

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link

 

AaB takker alle for støtten til drengene og Nordjylland på udebane.  

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i februar

26. februar 2018 kl. 12:25 af Rasmus Estrup

AaB scorede fire mål i februar 2018, og nu skal du være med til at afgøre, hvilket mål der skal kåres til månedens mål i februar. 

Giv din stemme via linket nedenfor, så deltager du samtidig i lodtrækningen om en miniudgave af AaB-tyren. 

Tags på denne nyhed

To AaB'ere udtaget til Future-trup

26. februar 2018 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Det danske U/16 Future-landshold mødes 7. marts til en intern træningskamp i Nyborg, hvor en spillertrup på 37 spillere er med. Heriblandt er to fra AaB; Jacob Holdt og Mikkel Agervig. Begge spillere var også med, da Future-landsholdet var samlet i efteråret. 

Tags på denne nyhed