De fire opgør der resterer på Aalborg Portland Park i sæsonens grundspil i Alka Superligaen er:

AaB-Brøndby I.F. – søndag 18. februar kl. 18.00

AaB-FC Nordsjælland – søndag 25. februar kl. 14.00

AaB-AC Horsens – mandag 5. marts kl. 19.00

AaB-Randers FC – søndag 11. marts kl. 14.00

Husk også, at du stadig kan nå at købe et halvsæsonkort og sikre dig adgang til alle AaB’s hjemmekampe i hele foråret, inklusiv samtlige kampe i Alka Superligaens slutspil og eventuelle kampe i DBU Pokalen.

Billetsalg starter fredag

1. februar 2018 kl. 18:45

Herefter følger kampe i Alka Superligaens slutspil, nærmere information herom følger efter grundspillets afslutning i midten af marts måned.

AaB TV: Humørfyldt træningslejr

1. februar 2018 kl. 12:58 af Rasmus Estrup

AaB TV: Sammendrag af AaB-Sparta Prag

31. januar 2018 kl. 21:30 af Rasmus Estrup

AaB tabte velspillet testkamp til Sparta Prag

31. januar 2018 kl. 20:10 af Rasmus Estrup

Det endte med et ærgerligt nederlag på 2-1 mod Sparta Prag, da Hele Nordjyllands Hold spillede sin sidste testkamp på træningslejren i Spanien. Nordjyderne leverede ellers en god indsats og fik sat flere gode offensive aktioner op, mens defensiven langt hen ad vejen stod solidt.

AaB var spillemæssigt i teten i kampens begyndelse, og efter 11 minutter tvang en god afslutning af Rasmus Thellufsen tjekkernes keeper til en god redning. Mens AaB styrede spillet på bolden, var Sparta Prag farlige på omstillinger, som førte til flere indlæg. Dem tog AaB’s defensiv sig dog godt af. Efter 17 minutter nåede Josef Sural alligevel op til et af indlæggene, men hovedstødsforsøget reddede Michael Lansing flot.

Efter pausen var AaB fra start chanceskabende, og halvlegen var ikke engang et minut gammel, før Frederik Børsting fik trykket på kassen. Det gjorde Filip Lesniak også efter 49 minutter, men her diskede Sparta Prags indskiftede målmand Vojtech Vorel op med en god parering.

AaB fortsatte angrebet, og igen havnede kuglen hos Filip Lesniak, som resolut smaskede bolden fladt i nettet til 1-0.

Sparta Prag begyndte at presse på efter en udligning, og den kom næsten efter 53 minutter, men Jores Okore og Kasper Pedersen fik sammen reddet bolden på stregen. De kunne dog ikke gøre noget fem minutter senere, da Josef Sural efter et indlæg sparkede bolden ind bag Michael Lansing, der ellers formåede at få fingerspidserne på.

Efter målet var AaB tæt på atter at bringe sig foran i to tilfælde. Først sendte Kasper Risgård et frispark mod det ene målhjørne og tvang målmanden i en pragtredning. Dernæst endte et præcist hjørnespark fra Kasper Risgård i panden på en helt fri Jores Okore, som ved bagstolpen headede lige forbi mål.

Tre minutter før tid scorede Sparta Prag så sejrsmålet til 2-1, da Ondrej Zahustel nåede en lang bold for næsen af Michael Lansing, og Sparta Prag-spilleren eksekverede sikkert ved at trille bolden forbi AaB-målmanden og over stregen.

Dermed tabte AaB 2-1 i årets fjerde testkamp efter sejre i de tre første testkampe mod Randers FC, IFK Göteborg og Shonan Bellmare.

Matchfacts - testkamp på Dama de Noche Football Center, Marbella.

AaB-Sparta Prag 1-2 (0-0)
49. min 1-0 Filip Lesniak, 58. min 1-1 Josef Sural, 87. min 1-2 Ondrej Zahustel.

AaB (4-5-1): Michael Lansing, Patrick Kristensen (61: Kristoffer Pallesen), Jores Okore, Kasper Pedersen (73: Magnus Christensen), Jakob Blåbjerg (61: Felix Örn Fridriksson), Frederik Børsting, Kasper Risgård, Rasmus Würtz, Filip Lesniak, Rasmus Thellufsen (73: Wessam Abou Ali), Pavol Safranko (73: Jannik Pohl).